• vrácení zboží bez problému, peníze posílají obratem
    • prodávají nekvalitní výrobky, např. 0512375 - Věšák na oblečení s policemi na loftové boty se ani nedá sestavit, protože rozměry nohou se liší....

Reakce obchodu domino-kovani.cz

Dobrý den, pokud je zboží poškozené, můžete reklamovat. Vaše reklamace bude vyřízena v co nejkratším termínu. Děkujeme.

vrtná korunka ze slabého materialu

Reakce obchodu domino-kovani.cz

vaše nespokojenost se zbožím nás mrzí a doufám, že pokud by zboží bylo vadné, budete nás kontaktovat.
    Jinak věřím, že s dodáním zboží proběhlo s naší strany vše v pořádku.

Za Domino Kování Lucie.

• výběr zboží
    • Dlouhá doba doručení

Před týdnem zaplaceno,zboží ješzě nedoručeno!

Reakce obchodu domino-kovani.cz

Dobrý den, za delší dobu dodání se omlouváme, ale ne vždy je to v naší moci. Doufáme, že na nás nezanevřete, přejeme Vám příjemný den.

Too slow!!! My order is yet to be delivered after 6 days of purchase.

Reakce obchodu domino-kovani.cz

Hello, we apologize for the longer delivery time, but it is not always our fault.

• Zboží nedošlo kompletní, chyběla docela důležitá část a to moskytiéra ke stanovemu altánu

Velká nespokojenost

Reakce obchodu domino-kovani.cz

Omlouváme se za vzniklou situaci, obsah balení řešíme s výrobcem. Děkujeme za pochopení.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Nabizene zbozi neodpovidalo popisu. Hodnota produktu je velice navysene oproti kvalite. Obchodnik garantoval produkt pro kutily, ale maji co delat sestavit domek profesionalni zkuseni truhlari. Museli se zvlast dokoupit lpodlahove late, dodane byly nekvalitni, ne vsechny palubky byly rovne- byly ohnute. Truhlari vetsinu musi upravovat, aby domek vychazel dle popisu a v rovine...atd..
    • Byla ocekavana lepsi kvalita zbozi, velke zklamani

Reakce obchodu domino-kovani.cz

Vaše negativní zkušenost nás mrzí, škoda, že jste nezadala reklamaci. Mohli jsme s dodavatelem vyřešit. Jedná se o německého výrobce a zatím jsme reklamaci na kvalitu zboží řešit nemuseli.

S pozdravem Domino kování, LK

Zboží dorazilo zjevně z druhé ruky - znovu lepeny obal, cvicebni pomůcka měla poškozena madla.

Reakce obchodu domino-kovani.cz

pokud má zboží poškození, která uvádíte, prosím o zaslání fotek na náš e-mail. Založíme reklamaci.
    V tuto chvíli reklamaci na objednávku 70027249 neevidujeme.

• nedodržují dobu dodání

Objednáno kování na chalupu, kde jsem byl určitou dobu. Telefonicky ujištěno, že zboží dorazí nejpozději, jak je uvedeno 2-5prac.dní. Objednáno v pondělní ráno, tudíž nejpozději do pátku. V pátek jsem se dotazoval e-mailem,kde je moje zásilka, která měla být doručena, a ještě nebyla ani podána. Odpověď žádná. Dorazila v úterý..ještě že jsem ji objednával s předstihem..

Reakce obchodu domino-kovani.cz

Za pozdní odeslání se Vám ještě jednou velmi omlouváme, stává se nám to velmi výjimečně, ale jsme jen lidé. Děkujeme.

Nemohu hodnotit, na balík stále čekám

Reakce obchodu domino-kovani.cz

zboží nemohlo být odesláno, protože z Vaší strany neproběhla platba GO-Pay, kterou jste při objednání zvolila.
    Pokud máte o zboží zájem, objednejte znovu, posíláme i na dobírku.

S pozdravem Domino kování L.K.

• Těžko posoudit, zboží stále nedorazilo

Reakce obchodu domino-kovani.cz

prověřovala jsem historii dodání Vaší objednávky, dle skladu došlo ke zdržení mezi expedicí a přenosem dat k vybranému dopravci, ten nemohl správně ze štítku načíst data pro doručení zásilky. Nakonec se podařilo až po znovuodeslání dat e-mailem.
    Moc se omlouváme.

S pozdravem Domino kování LM.

Obchod zatím zboží nedodal....
    Jako všude je to otázka dobré ne/komunikace se zákazníkem...
    Zákazník zaplatil, tak co bychom se o něj starali dále...

Reakce obchodu domino-kovani.cz

na Vámi zadaný mail vám přišla informace o termínu dodání - dodání do 5.5.
    Zboží budeme dnes předávat dopravci, nebyl tedy důvod Vás kontaktovat, termín dodání bude dodržen.

Za Vaši připomínku děkujeme.

Stále čekám na zboží

Reakce obchodu domino-kovani.cz

Vaše objednávka nemohla být doručena, jelikož neproběhla platba přes službu Go-Pay, kterou jste si při objednání zvolil.

Domino kování, LK

prvni nakup ,ale boty se tam nevejdou je to tak pro prvnacky

Reakce obchodu domino-kovani.cz

to, že Vám produktu nevyhovuje nás mrzí, ale rozměr je napsán u popisu zboží, šíře 16cm.
    Zboží můžete do 14 dnů vrátit bez udání důvodu.

Domino kování, LK

Nemůžu hodnotit. Zboží jsem ještě neobdržel. Proti obchodu nemám žádné výhrady.

Reakce obchodu domino-kovani.cz

zboží bylo 25.3. předáno přepravci, předpokládáme dodání 28.3.

Za případné komplikace se omlouváme.

S pozdravem Domino kování, LK

vyměnit dopravce,za tu cenu co si účtují nechápu,jak se mohla ztratit zásilka

Reakce obchodu domino-kovani.cz

ano máte pravdu, ale na některých pozicích stále pracují lidi a ty dělají chyby.

S pozdravem Domino kovaní, LK

• Objednala jsem dárek a po 7 dnech nedorazil... při objednávání bylo 2-5 dní.

Reakce obchodu domino-kovani.cz

za zdržení se omlouváme, logistiku naskladňování se snažíme stále zlepšovat.

S pozdravem Domino kování, LK

Možná by mělo být načasování s dotazníkem trochu lepší. Po 6 dnech nemám stále zboží.

Reakce obchodu domino-kovani.cz

dodatečně se za opoždění omlouváme. U objednávky bohužel došlo ke zdržení na našem skladě a následně i u dopravce, proto tak dlouhá doba dodání.
    Tento typ zboží jsme schopni standardně expedovat následující pracovní den.

S pozdravem Domino kování, LM

13.12. objednáno zboží a do 30.12. nic nepřišlo, jen faktura... ruším objednávku a jdu objednat jinde

• Neodpověděli na dotaz ohledně faktury za objednané zboží

11.12.2021 jsem objednal zboží na [email protected] a zaplatil jsem kartou uvedenou částku v celkové výší 397,-Kč.
    11.12.2021 jsem obdržel potvrzení objednávky od domino-kovani.cz., ale cena byla navýšena o 39,-Kč za balné. Při platbě kartou nebyla o balném žádná informace.
    Na dotaz, proč bylo balné uvedeno na faktuře a nebylo uvedeno při platbě kartou, jsem odpověď nedostal.
    14.12.2021 jsem obdržel fakturu v pdf v celkové výši 436,-Kč včetně balného. V termínu splatnosti jsem ještě poukázal navíc částku 39,-Kč za balné, neboť na faktuře je malým písmem napsáno upozornění o případných sankcích při nedodržení data splatnosti.
    Způsob placení kartou a další platby za balné na účet prodejce se mi vůbec nelíbí. Banka si pochopitelně strhne poplatky za transakce, v mém případě 2x. Nejde ani tak o poplatek jako o systém platby.