- rychle vyřízená objednávka, hezké zboží
Z obchodu Domeli, objednávám poměrně často a vždy rychlé doručení a velká spokojenost.
Rychlé doručení a kvalitní zboží.
Děkuji -
- rychlost doručení
- korálky přišly v jednom balíčku, všechny dohromady, nebyly nijak rozlišeny
Vše proběhlo v pořádku. Korálky přišly v jednom balíčku, všechny zabalené jen v bublinkách a smíchané. Není na nich uvedeno, co je to za minerál, tedy člověk zpětně podle objednávky a obrázků musí určit, co to je a dát si to do pytlíčků a popsat. Trošku jsem čekala, že to alespoň trošku popsané bude.
Rychlé dodání. Vstřícné jednání.
Nakupuji tady pravidelně a jsem se vším spokojena. Zase si určitě nakoupím. Děkuji
Naprosto nejlepší obchod pro nákup korálků na výrobu náramků, lepší ceny jsem nikde nenašla.Doručení bleskové a vždy skvělá kvalita. Obchod doporučuji.
- Rychlost vybavení objednávky
- Doporučuji, nakupuji opakovaně a 100% spokojenost.
Doporučuji, nakupuji opakovaně a 100% spokojenost. Dobré ceny, sice o řád vyšší než při nákupu z Aliexpressu, ale kratší dodací doba.
Velká spokojenost
- Krásné zboží za dobré ceny. Nakupuji často a ráda. Rychlé dodání.
Super doporučuji
- Velmi rychlý a bezproblémový obchod. Nakupuji ráda a opakovaně.
- mimořádně rozsáhlá nabídka
- některé z položek (dokonce) ojedinělé
- přiměřené ceny
- "příliš" rozsáhlá nabídka
První body hodnocení + i - si zdánlivě protiřečí, avšak ... nabídku e-shopu jsem procházel opakovaně alespoň 3x a přesto mi některé položky zůstaly utajeny (?). Nebýt toho, byl bych koupil ještě dalších 17 položek nejméně za 600,- CZK; které jsem však objevil až následně po obdržení zásilky.
Spokojenost
Vše je moc fajn a jsem velice spokojená. Děkuji
- rychlost dodání, příznivé ceny
- Krásné zboží
- Slevové akce
- Rychlé vyřízení objednávky
- Jsem vždy spokojená
Extra eshop. Vyborny. Excelentny.