- vstřícný přístup
- férové jednání
- rádi poradí s výběrem správného krmiva
- možnost vyzvednutí zboží na pobočce v Brně
- rádi objednají, co není aktuálně skladem
Doporučuji.
Rychle vyřízení, příjemné slevové akce, férový a vstřícný přístup, jistota dodání zboží. Když jsme tápali při výběru optimální možnosti krmení, dostali jsme rady, které se v praxi osvědčily.
Dobrý den, rádi bychom uvedli na pravou míru komentáře, které se zde objevily. Velmi se omlouváme za chybné zobrazení cen u některých produktů na Heuréka.cz - jedná se o technickou chybu, způsobenou chybným generováním xml - na jejímž odstranění nyní pracuje dodavatel našich webových stránek www.dogscorner.cz společně s Heuréka.cz. Nejedná se tedy o špatný úmysl, nebo klamavou reklamu - na našich stránkách je vše v pořádku. Rádi bychom vás ubezpečili, že na Heuréka.cz ani klamavá reklama, či jiné podvody nejsou dost dobře možné! Děkujeme všem všímavým zákazníkům, kteří nás na tuto chybu upozornili prostřednictvím e-mailu, nebo telefonicky - bez vás bychom chybu, pravděpodobně, neodhalili. Pokud ještě někde na Heuréka.cz narazíte na chybně uvedenou cenu (cena ze menší hmotnost místo ceny za hmotnost vyšší) kontaktujte prosím nás, nebo Heuréka.cz, kteří o problému také vědí. Děkujeme za pochopení! Eva Maňasová, DOG'S CORNER
- NIC
- KLAMNÁ REKLAMA ZBOŽÍ a ŠPATNĚ UVÁDĚNÉ CENY.
- Uvádí akční nabídku krmiva Eucanuba 12,5 kg za 390,- aby lidi navštívili jejich internetové stránky a přitom za tuto cenu je pouzce cca 3 kg balení.
KLAMNÁ REKLAMA AKČNÍHO ZBOŽÍ, čímž jde o NEDŮVĚRIHODNÝ OBCHOD - POZOR, je asi lepší obrátit se na internetový obchod, který je ohodnocen dobrou recenzí nebo má s ním člověk dobré zkušenosti. Tady asi snadno naletí a kdo ví, zda vám pak nepošlou i např. prošlé zboží.
- proč píšete, že Eukanuba Dog DC Sensitive Joints / citlivé klouby 12,5 kg stojí 390,-Kč když to není pravda:( :( :(
chtěla jsem si koupit granule v akci
- -na titulce vyskakuje cena 109Kč což je při přechodu do obchodu cena za 800g
Klamavá reklama