rychlost
Spokojenost. Šaty mám na doma, jsou praktickë. žádný potisk, slušivé
Jsem moc spokojená
Skvělý internetový obchůdek,kvalita za rozumnou cenu-dobrá komunikace...VŘELE DOPORUČUJI.
Vše ok!
U mnoha věcí jsou ceny docela příznivé, navíc občas nabízejí bezplatné doručení. Doručení trvá o trochu dýl než nabízí jiné obchody, ale pokud se příliš nespěchá, tak to nevadí.
Škoda, že mají užší sortiment a menší možnost výběru. -
Obchod je v pohodě slušná cena
Trochu zrychlit doručení, při objednávce bylo uvedeno doručení do 23.9.2024, skutečné doručení (možnost vyzvednutí) bylo 25.9.2024. Jinak věše OK.
- Výborně
super
- Rychle vyrizeni
Ok
- Vrácení zboží zdarma
Rychlé dodání a perfektní zboží
Perfektní komunikace, rychlé dodání objednaného zboží
jsem spokojená
Objednávka přišla ve dvou baleních a jedno jsem musel zaplatit a pak jsem doma zjistil, že trička přišly dvakrát místo jednou.
Reakce obchodu DobrýTextil.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás vzniklé nedorozumění. Podle našich záznamů jste trička objednal dvakrát, ve dvou objednávkách, proto byla zaslána ve dvou balíčcích. Nicméně nic se neděje, v tomto případě můžete využít vrácení zboží přes Zásilkovnu, které je zdarma. Jakmile balíček obdržíme, peníze včetně dopravného Vám obratem zašleme zpět na účet. Pěkný den, Magda.
- Většina barevných triček byla 100% polyester. Což je docela průšvih. Proč neberou Jen bavlnu to nechápu.
Objednávka proběhla standardně.
Reakce obchodu DobrýTextil.cz
Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše negativní hodnocení. Trička Fantasy, která jste si objednala byla opravdu ze 100% polyesteru, protože se jedná o trička sportovní, na které se tento materiál využívá kvůli svým funkčním vlastnostem. U triček vždy uvádíme materiál přímo v popisu i v základním přehledu. V naší nabídce najdete 98 druhů 100% bavlněných triček. Trička z polyesteru máme v nabídce také, protože každý zákazník nechce pouze trička bavlněná, protože ta nejsou vhodná například na sport. Z tohoto důvodu se snažíme mít nabídku co nejširší a nejpestřejší, aby si u nás vybral každý. Pokud Vám trička nevyhovují, máte možnost vrátit nám je přes Zásilkovnu zcela zdarma. Hezký den, Monika.
pohodlný výběr, rychlost dodání