B
- vše úplně v pořádku
Ing. Brokeš svým profesioálním přístupem při vyřešení trochu zamotané situace a snahou vyhovět svému klientovi pomohl k velmi pěkné a klidné dovolené. Děkujeme moc za velice pěknou dovolenou, Mohu všem jenom doporučit
- Jsem velmi spokojen s rychlostí a ochotou při vyřizování mé žádosti ohledně wellness pobytu v hotelu Horizont..
Je to má první zkušenost s tímto obchodem a jsem velmi spokojen.
Tento obchod určitě doporučím mým známím -
- Skvělá komunikace, spolehlivý prodejce
- Rozhodně se nedá nic vytknout
Mohu všem doporučit. Velice solidní přístup, individuální pomoc při řešení problematických situací. Snaha vyhovět svému klientovi. Děkujeme moc za velice pěknou dovolenou, za bezkonkurenční peníze a těšíme se na další. Ing. Brokeš je člověk na pravém místě a já za celou svoji rodinu ještě jednou prostřednictvím této recenze děkuji.
- Spamují téměř denně.
- Porušují zákony o nevyžádaných obchodních sděleních.
Oznamujeme je opakovaně na příslušný úřad. Kromě toho: dvě kladná hodnocení zde jsou jistě od nich, je to trapné.
Reakce obchodu DobrýDen.EU
Vážená paní Detto,
zasílání novinek email lze jednoduše zrušit v každém emailu, případně nám napište na [email protected] -
- Hezkej prehlednej design
- dobry ceny balíčků
- sem tam vtipný texty
- zakaznicka linka se mnou mluvila i vecer
- málo zážitkových zájezdů po Evropě
- neslo mi platit kartou, jen paypal
Dobrá inspirace na zážitky a ubytko
Reakce obchodu DobrýDen.EU
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení i podněty ke zlepšení. Na možnosti placení kartou již pracujeme
- - skvělý web,když nevím jaký program vymyslet na víkend nebo potřebuji dárek pro někoho-kdo má vše..
- -minule jsem rodině naplánovala skvělý program,který jsem si celý sestavila na DobryDen.EU
- - v sobotu: jízda na koni v jízdárně
- -v neděli dopoledne muzikál Sněhová královna
- -večer minigolf s projekcí staré Prahy.
- Maximální spokojenost.
- -jěště více zážitků,abychom se nenudili
Na příště plánujeme koupi Bowlingu Radava a pro děti jízdu africkou savanou v ZOO Dvůr Králové.
Již se moc těšíme.