Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Přihlásit se a přidat recenzi

Vše v pořádku.

děkujeme za hodnocení

• Nedoporučuji! Nepřečetla jsem si všechny recenze, což byla chyba. Zboží jsem musela urgovat. Po telefonátu mi napsali, že bohužel není na skladě, ať napíšu číslo účtu pro vrácení platby. Na tu jsem čekala 12 dni, teprve po další urgencích ji poslali. Neprofesionální jednání. Ale jsem ráda, že mám peníze zpět.

Dlouhá dodací doba odesláno až po telefonické urgenci

"Polštáře" nemají sílu inzerovaných 15 cm, ale s bídou 3 cm, každá strana závěsu je jinak dlouhá a všude "čumí" nitě. Čili zpracování jako celek je otřesné.

rozhodně nedoporučuji zboží platit při objednávce. V případě objednávky platit pouze dobírkou, jelikož jsem měla velký strach, že zboží ani nedostanu. Po několika urgencích zásilka sice dorazila, ale komunikace s tímto obchodem byla obtížná. U téhle společnosti již nikdy neobjednám nic.

Koupil jsem rám na houpačky, který je balen ve dvou balících a jeden je dost těžký a váží necelých 30 kg. To je problém pro dopravce, a balíky přišly poškozené a bohužel chyběl i díl konstrukce. Po reklamaci mi obratem poslali novou zásilku, která bohužel přišla opět mírně poškozena, ale nebyl problém již sestavit rám. Oceňuji rychlý a profesionální přístup a kvalitu dodaného zboží.

Zboží doručeno po 10 dnech, chyběly 3 díly, nejde sestrojit..

dobrý den,
    chybějícá 3 kusy samozřějmě dopošleme , napiste prosím na [email protected] , které kusy vám chybí - dle schematu
    děkujeme

• Nedodali co jsem si objednal
    • Lhali že zboží není již skladem, pritom mi poslali část daného zboží. Následně zboží na webu zdražili dvojnásobně
    • Zboží vraceno kurýrem, prevzato a po urgenci o vrácení peněz tvrdili že musím počkat až zboží doručí do polska do skladu, což mě nezajímá.

V tomto obchodu již nikdy nic nekoupím.

Dobré ceny.

• Vše proběhlo v pořádku

balík přišel v deklarovanou dobu

• Dodání trvalo dlouho
    • Vybrala jsem barevnou kombinaci, ale doručena jiná barva

Dlouho čekáte a pak vám přijde něco jiného než co jste si objednali

barvu číslo 2 jste zvolili u nákupu sami , vybrali jste si ji sami
    děkujeme za pochopení

Objednala jsem si houpaci sit s dřevěnou konstrukcí za 1888kc včetně dopravy. 4 dny poté mi dorazil balíček, který obsahoval pouze sit bez konstrukce. Po telefonátu na zákaznickou linku mi b,lo sděleno, že se jednalo o chybný popis zboží a konstrukce není a nebude k dispozici. Na můj dotaz, proč mi tedy eshop zaslal pouze část objednávky se mě operátora zeptala, zda si ji i přesto nechci nechat za uvedenou cenu. Tuto absurdní situaci jsme vyřešili vrácením balíku a čekáme na vrácení peněz.

• Objednal jsem si dřevěnou konstrukci na houpací síť a za tu samou cenu mi přišla obyčejná houpaci síť bez konstrukce.

Aspoň že komunikují

dobrý den,
    poslali jsme kurýra pro odběr na naše náklady a následně Vám vrátíme peníze za nekompeltní objednávku.
    za toto se samozřejmě omlouváme

ZBOŽÍ DOSUD NEDORAZILO.

• Rychlé dodání

Super komunikace,rychlé dodání,DOPORUČUJI

Dlouhá doba čekání, zboží jde až někde z Polska. Dokud jsem se sám neozval, tak jsem vůbec nevěděl, kde se zboží nachází.

Vse v poradku, zbozi prislo velmi rychle. ..spkojenolst.

• Rychlé dodání i ze zahraničí (PL)
    • Nutnost platit za dobírku hotově.