- Nefunkční reklamace.
Přípravek na hubení škůdců, je zcela neúčinný. Naprostý aušus a podvod! Rozhodně nedoporučuji!!!!!
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, produkt, který jste si zakoupila si zakoupilo stovky lidí a nikdo s ním problém neměl. Co se týče uznání reklamace, tak opravdu není možné, abychom Vám vrátili zpět peníze za rozdělaný a použitý produkt. Je to jako byste chtěla po prodejci vrátit peníze za použité spotřební zboží jako je například prací prášek nebo mléko. Celou stížnost tímto považujeme za uzavřenou a hodnocení za neadekvátní.
Tým Dobrá miska -
Velmi spatni lide. Zasadne si tam nic nekupujte. Jsou to***editováno****! Vypocitavy ***editováno***. Koupite si vec kde maji spatne rozmery. Defakto Vam misto pozadovaneho zbozi prodaji jine a jednaji jako ***editováno***. Daji Vam sice moznost vratit zbozi a plnou cenu, ale kdyz poslete na sve naklady. A nebo vezmou vymenou, ale zase Vam daji o postovne mene. Toto ale neni vraceni zbozi ve 14 denni lhute. ***editováno***. Kdyby se nasel jen jeden zakaznik co zbozi koupi nekde jinde i treba o par korun draz. Bude to pro me dostatecna satisfakce. ***editováno*** co maji zbozi sice spatne zde popsane, coz muze byt nahoda obecnosti. Rozhodne se tim toto nesnizi, kdyz treba napisi, ze toho maji hodne ve skladu. Tim nevymazou to, ze kdyz zbozi defakto jine, protoze ma jine parametry rozmeru a to zasadne. Tak ze me chteli timto udelat skodu na postovnem. Postavili se k tomu naprosto podle, zbabele. A nejen to. Vubec je nezajimalo, ze zakaznik bude mit v takovem pripade ztratu. ***editováno***. Nejde o to, ze tam maji pekne veci, jde o to jak se chovaji kdyby poslali misto veci pro psa treba pro kocku. Misto misky treba granule. Misto meho zbozi pro psa jednou tak mensi vec. Doufam, ze pokud ma recenze k necemu byt nebude smazana. Ja jsem totiz s nimi vycerpala vsechny opravne prostredky. Je to pomalu na soud. Otazkou je az se budou ohanet 14 denni lhutou jestli jim soud tuto obhajobu nesmete pod stul, protoze poslali defakto jine zbozi. Mozna i k tomu je urcena ta 14 denni lhuta. Ale kdyz jiny obchod mi treba poslal prepravku bez vika. Tak na sve naklady dorucil to viko. Cili skoda na me strane nevznikla. Zde ano. At pocitam jak pocitam. Nesnasim skodu na me strane. Joo necham si pro korunu vrtat koleno, take. Ale tato ma vlastnost, defakto setrnost mi pomohla k bytu v Praze v osobnim vlastnictvi. Za me tedy takto ne!
- žádala jsem pouze žlutoumu barvu ,ale přišla modrá
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, za vzniklé problémy se omlouváme. Samozřejmě Vám misku vyměníme. Kontaktujte nás prosím na [email protected] nebo po telefonu.
Děkujeme a ještě jednou se omlouváme
tým Dobrá miska -
Recenze byla odstraněna na základě podkladů od obchodu.
Zboží jsem urgovala ač bylo uvedeno dodání následující den, kočičí dieta,kterou jsem nutně potřebovala (ujišťovala jsem se i telefonicky, zda zboží ve lhůtě dorazí) dorazila s týdenním zpožděním.
Nevím, kde se stala chyba, zboží jsem měla na Uloženku v Praze. Na urgenci mi odpověděli, že zjistí problém a dají mi vědět, již se však nikdo neozval. Zboží nebudu vyzvedávat, je mi k ničemu.
D.K.Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, vzniklé problémy nás mrzí a omlouváme se za ně. Klidně se nám ozvěte a jako omluvu od nás přijměte dárek nebo kompenzaci.
tým Dobrá miska -
- hracky se santou se mu zamlouvaji,jinak co se tyce spaciho pytle 3v1 je hruza.
- to ze u pytle 3v1 je psana velikost deky 70x150 a nakonec dosla a velikost je 40x80,,,proc mylne informace
ze si uz vice na techto strankach neobjednam
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, omlouváme se za chybu, která pravděpodobně vznikla ve skladu. Pokud chcete, tak Vám zboží samozřejmě vyměníme. V případě zájmu nás prosím kontaktujte.
Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení
tým Dobrá miska -
- Vase spoluprace s geis parcel. Dvakrat objednano domu,dvakrat jsem si musel dojet na sklad. Jednou nebrali telefon. Podruhe poslali sms s tim ze prijedou a neprijeli
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Za selhání přepravní společnosti se omlováme a Vaši stížnost předáme na vedení společnosti Geis. V případě, že nejste s touto společností spokojený, můžete příště využít Českou poštu nebo si zboží nechat poslat na výdejní místo.
Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení
tým Dobrá miska -
Recenze byla odstraněna - nejedná se o hodnocení nákupu.
- Dostupné slevy
- Zmatky a nepřehlednost o zákaznících.opet mě bylo zaměřeno zboží reklamaci už nehodlám řešit.je to časově neomezená doba napravy ve firmě.
Zásilky neměnit vše musí být v souladu.stava se že se mění kód a nebo kódy souhlasí ale zamění se zboží.Dopravci to neřeší.my zákazníci po zaplacení zjišťujeme závady.
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, omlováme se, ale nerozumíme Vašemu komentáři. V každém případě při výměně zboží vždy přistupujeme tak, aby byl náš zákazník spokojený.
Přejeme Vám hezký den
- Žádný obchod
Špatný
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, rádi bychom se k celé situaci vyjádřili. Celý problém vznikl u přepravní společnosti Geis. Vy jste si objednala zboží 20.12. večer a my jsme Vám ho druhý den expedovali a předali přepravní společnosti. Vzhledem k časové vytíženoti společnosti Geis Vám bylo zboží doručováno 23.12., ale zboží jste si nepřevzala (podle informací, které máme od společnosti Geis). Omlouváme se za selhání lidského faktoru ve společnosti Gies, ale bohužel je to věc, kterou nemůžeme ovlivnit.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den
tým Dobrá miska -
Zmente prepravce. Velmi spatna komunikace s nimi.
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Mrzí nás, že kvůli selhání lidského faktoru u přepravní společnosti náš obchod nedoporučujete. Těší nás však, že se jedná pouze o výjimečný případ a že jsou s námi ostatní zákazníci spokojení. Za chybu přepravní společnosti se omlouváme!
Přejeme Vám hezký den :)
- Nepřišla jsem na ně.
- nemá zboží na skladě a slibuje, že dodá, ale neplní.
nedoporučuji.
Reakce obchodu dobra-miska.cz
s dovolením se k celé situaci vyjádříme níže:
Objednala jste si více kusů než bylo skladem. Obratem jsme Vás informovali, že chybějící zboží naskladníme začátkem tohoto týdne, poté jste nám sdělila, že tedy počkáte na naskladnění. Dnes bude objednávka expedována a zítra bude na výdejním místě.
O všem jste byla informovaná a se vším jste souhlasila, proto není Vaše "stížnost" na místě a Vaše recenze tak není pravdivá.
I přesto Vám přejeme hezký den
- Asi to byla spíše náhoda - dobrá cena konzerv
- Doprava
pokud bude zboží doručovat Geis- nekupovat raději nic, v určený den nedoručili, přesto tvrdili, že adresát nebyl zastižen, pak celý týden každé ráno a v poledne volali, že jedou se zbožím, i když jsem jim několikrát řekla, že nejsem celý týden doma...
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, omlouváme se za selhání jednotlivce u přepravní společnosti Geis, ale bohužel chybu lidského faktoru nemůžeme ovlivnit. V tuto chvíli jednáme o spolupráci s další přepravní společností, proto věříme, že když nám zachováte přízeň, tak se už tato komplikace nebude opakovat. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den, tým Dobrá miska
- Výhody žádné nenabízí
- Vysoké ceny
Jednodušší je zajít do běžného obchodu a koupit si zboží levněji.
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, Vaše recenze nás velmi mrzí a dovolujeme si s ní nesouhlasit. Produkty, které jste si u nás zakoupila nabízíme za jedny z nejvýhodnějších cen v České republice. S dovolením zde uvedeme pár důvodů, proč nakupovat právě u nás: přes 10 tisíc produktů skladem, dodání do druhého dne, velmi příznivé ceny, výdejní místa po celé republice, možnost platby až po vyzkoušení zboží, odborník, který Vám může poradit a mnohé další. Přejeme Vám hezký den, tým Dobrá miska
- Potřebovala jsem informace, pro výměnu zboží a stále bez odpovědi.
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, na Váš dotaz jsme odpovídali obratem, tedy 23.12., zkontrolujte si prosím např. nevyžádanou poštu. Informace ohledně výměny nebo vrácení zboží máme také uvedené na našich stránkách. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den, tým Dobrá miska
- Nedostatecny a ne úplně prehledny popis zbozi a doplnku. Nedostatecna komunikace ohledne terminu dodani zbozi.
Existuji jiné přehlednější a spolehlivější e-shopy se shodnym sortimentem, ale lepší komunikaci
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, je nám líto, že máte pocit, že objednávka nebyla vyřízená podle Vašich představ. V emailu, který jste nám psal 7.12. jste uvedl, že si na zboží počkáte. O to více nás mrzí Vaše recenze. Tým Dobrá miska
- Již jednou jsme nakupovaly ten stejný sortiment,byli jsme spokojeni. Druhý nákup skončil překvapivě jinak než je předpokládáno.
- Za cenu, kterou jsme zaplatili jsme očekávali jiné množství, 60g pytlík za necelých 250 korun je příliš předražené.
- Takže již další nákup neuskutečníme.
- Balíček 2+1 má být uvedena celková cena k zaplacení a né!!!!!!, aby se to ještě sčítalo.
Velmi pečlivě čtěte vše i to co vypadá ze začátku jasně se změní v jiné.
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, mrzí nás Vaše rozhořčení, níže posíláme text, který je u produktů a je podle něho zřejmé celá akce i postup s objednáváním.
Text u zboží: Pro využití akce 2+1 zdarma, vložte do košíku 2 kusy, 1 kus zdrama Vám bude přibalen automaticky. Uvedená cena je za jeden kus.PlaqueOff™ Dental Bites se používají k odstranění a prevenci zápachu z tlamy, zubního plaku a zubního kamene.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám příjemný den. Tým Dobrá miska -
Můj nákup nebyl první, ale určitě byl poslední vzhledem k této zkušenosti!!! Obchod nemohu doporučit, protože mají reklamu na 2+1 zdarma a ten jeden výrobek zdarma nedorazil a na dotaz obchod neodpověděl, na můj e-mail vůbec nereagoval!!!
Reakce obchodu dobra-miska.cz
Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše špatná zkušenost. Pošlete nám prosím email na [email protected] znovu. Žádný email jsme od Vás do této chvíle nedostali. Pokud nastane nějaký problém, tak ho vždy řešíme ke spokojenosti zákazníka a to uděláme i teď. Přejeme Vám příjemný den. Tým Dobrá miska
- geis parcel
- dostupné ceny
- nevím jaké slabiny má obchod,ale objednala jsem si 2 misky zelené a bez varování mi přišla jedna růžová.Mrzí mě to ale paní s kterou jsem telefonovala byla nepříjemná....tak jsem si ji byla nucena nechat bohužel
ať si pořádně uhlídají co si opravdu objednávají