Přijemné jednání, profesionální vystupovaní prodejce.
- Přátelská atmosféra
- Přehledně vystavené zboží
- Kluci z prodejny poradí se vším
- Radost tam přicházet a problém i odcházet s prázdnou
- V případě jakéhokoliv problému jasně a stručně informují, co se proč děje. Ihned máte klid na duši :)
- Žádnou konkrétní jsem nenašel :)
- Velký výběr dostupných produktů
- Milá zákaznická podpora, nevěděla jsem si rady s výběrem produktu a se vším mi pomohli
- Velmi rychlé doručení, zboží bylo perfektně zabalené, tak aby nedošlo k poškození
- djishop.cz rozhodně doporučuji :)
- Rychlé doručení
- Originální zboží přímo od výrobce
Nákup proběhl rychle a bezproblémově. Na eshop je nově přidána i metoda platby kartou, která mi daleko více vyhovuje. Zde mám jistotu o původu zboží.
- potřeboval jsem radu po telefonu a dostal jsem ji. Telefon mi vzala firma ihned
nevím
- Rychlé vyřízení objednávky
Obchod bez problémů, rychlost. Doporučuji !
- Rychlé odeslání.
- Dodání bylo do druhého dne
- S obchodem vlastním nebyl problém, vše běželo jak mělo.
- Z důvodu závady jsem zboží reklamoval a zde se projevila velice ubohá komunikace obchodu, ale zboží bylo nakonec vyměněno, zde výhrady nemám
Komunikace dobrá a velmi rychlé dodání.
- Cena - s nabíječkou a třemi náhradními bateriemi za cenu za kterou se jinde prodávala jenom samostatná kamera !
- Rychlé odeslání - doručení, přehledný a detailní popis produktu
Koupil jsem produkt v akci, přišel brzy, vše v nejlepším pořádku, takže za mě spokojenost a mohu jen doporučit.
- Komunikace přes chat
- není
Objednával jsem si DJI mini 2 a pokonzultaci jsem objednal Fly More Combo. musím říct že více baterek a příslušenství byla dobrá volba.
Děkuji online chatu na stránkách s radou -
- Rychlý
Super!
- Ochota
- Rychlost dodání
- Oficiální obchod
- Kvalifikovaní poradci na live chatu
S nákupem v tomto obchodu jsem velmi spokojený. Zboží jsem objednal ve středu a v pátek už bylo u mě. Celý nákup se mnou prokonzultoval specialista na živém chatu přímo na jejich webu, který mi i doporučil pro mě vhodnější a dokonce levnější dron.