• velmi dobrá kvalita a dobré ceny

já velice doporučuji :-)

Reakce obchodu Divanti.cz

je velice příjemné číst takovou recenzi a zejména od zákazníka, který je spokojený. Budeme se nadále snažit naše služby zlepšovat a kdykoliv vám být k dispozici.
    Krásný den vám přeje

• dobrá komunikace
    • ochota
    • nevím o žádných

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme za vaší recenzi, která je pro nás velmi důležitá. Rádi vám budeme i při dalších nákupech v budoucnu plně k dispozici a vy vždy naleznete co hledáte.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

zde jsem našla taburet přesně dle mých představ i výše ceny, který se i naprosto hodí k nábytku ve stejném stylu jenž v obýváku máme.

Reakce obchodu Divanti.cz

jsme moc rádi, že jste s naším zbožím a službami spokojena. Pevně věříme, že i v budoucnu nás budete s důvěrou opět navštěvovat.
    Krásný den přeje
    Kolektiv Divanti

• široký sortiment zboží, za přijatelnou cenu
    • podmínky dopravy

bezchybná komunikace, široký sortiment zboží, poměrně krátká dodávka zboží, obchod doporučuji pro jeho spolehlivost

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za pozitivní recenzi. Připomínka k dopravě je pro nás důvodem k zamyšlení a neskrýváme, že i docela problémem, pokud zboží posíláme přes přepravní službu v případě, že není zboží doručováno naší přepravou. Bohužel přepravní společnosti se ke zboží často chovají tragicky. Je to boj s větrnými mlýny. V každém případě se snažíme stále hledat toho nejlepšího.
    Krásný den přeje
    Kolektiv Divanti

• našla jsem co jsem hledala
    • nic

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom vám poděkovali za vaše 100% hodnocení a velmi si vážíme vašeho nákupu u naší společnosti. Budeme velmi rádi, když se na nás budete i v budoucnu s důvěrou obracet a vždy naleznete komoditu, která vás zaujme.
    Děkujeme a přejeme příjemný den

• přehledný obchod
    • slevy

Obchod má dobrou nabídku, je z čeho vybírat. Měl jsem bohužel smůlu na kus (obývací stěna Mamba), kdy došlo k poškození při výrobě a při přepravě. Reklamační řízení je ale bezproblémové, od obchodu je vidět snaha maximální vstřícnosti k zákazníkovi.

Reakce obchodu Divanti.cz

úvodem děkujeme za zaslání vaší recenze a rádi bychom se k ní taktéž vyjádřili. Vámi zakoupená stěna určitě není II. třídy a i na tuto, byť levnou řadu nábytku, naše společnost poskytuje záruku 5 let. Poškození, které uvádíte mohlo vzniknout přepravou nebo manipulací, velmi těžko takto posoudit, protože jsme od vás žádnou reklamaci neobdrželi. Je škoda, že jste nekontaktoval naše reklamační oddělení, protože bychom vám obratem poslali novou část a zároveň bychom mohli bezprostředně informovat výrobce. Záruku 5 let dáváme na výrobky tohoto typu proto,že jsme přesvědčeni o kvalitě námi prodávaných komodit a vy zákazníci se můžete v případě problému na nás kdykoliv obrátit. Pokud máte s obývací stěnou jakýkoliv problém, rozhodně nás kontaktujte. Je škoda, že se musíme o vašem problému dozvědět prostřednictvím nedoporučující recenze, neboť jsme vše mohli obratem vyřešit.
    s přáním klidného dne

• přehledné stránky,velký výběr
    • nabízí zboží,které jiná firma nemá
    • nevím o žádných

vynikající komunikace se zástupci eshopu
    perfektní balení zboží
    rychlé dodání
    rozhodně doporučuji

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi rádi bychom vám poděkovali za vaši milou a pěknou recenzi. Jsme velmi rádi, že jste s našimi službami spokojena a doufáme, že i nadále budete naším pravidelným a spokjeným zákazníkem.
    přejeme krásný den
    Kolektiv Divanti

• zboží které jinde nemají
    • přijatelné ceny
    • žádné poštovné navíc
    • špatná komunikace a domluva ve všech směrech: obchod-zákazník, obchod-dodavatel a obchod-dopravce
    • kontrola výstupu zboží - i když to je spíše chyba výrobce než obchodu

Objednané zboží dorazilo o něco dříve než bylo avízováno při uskutečnění objednávky, bohužel mi o tom nikdo nedal dopředu vědět ač má obchod domluveno s dopravcem, že bude volat předchozí pracovní den před doručením. Z obchodu mi také nikdo vědět nedal, ač tvrdili, že volali a nikdo to nezvedal - žádný zmeškaný hovor jsem neměla. Takže pro jistotu mějte připravené peníze déle dopředu, což jsem neměla, takže jsem je ještě narychlo sháněla abych mohla zboží převzít.
    Radost z dříve doručeného zboží byla ta tam po rozbalení a zjištění, že místo protikusů byli v balení dva stejné kusy boku skříňky, která se tímto stala momentálně nesestavitelnou. Ještě tentýž den jsme to nafotili a odeslali mailem k reklamaci. Během cca hodiny mi bylo telefonicky přislíbeno, že ještě tentýž týden bude chybně zaslaný kus odeslán, tedy že následující týden bude u nás. Tak se nestalo a na dodání správného kusu jsme čekali bezmála tři týdny. Náhrada za komplikace byla řešena dobropisem na část ceny zboží, který jsme ihned po přijetí potvrdili a odeslali mailem, který zůstal bez reakce. Po 14-ti dnech jsme poslali upomínku, jak to vypadá s proplacením dobropisu, který tou dobou byl již týden po splatnosti. Na to jsme dostali odpověď, že jim nic nepřišlo a až po této upomínce byl dobropis proplacen.
    Nákup jako takový byl tedy bez problému, problémy nastanou až v případě reklamace.

Reakce obchodu Divanti.cz

předně bychom chtěli poděkovat za vaší recenzi a následně i za poznatky, na které upozorňujete.
    Rádi bychom se k negativním věcem tímto vyjádřili. Nejprve je velká škoda, že váš podnět zasíláte až po téměř 4 měsících, jelikož bychom (vedení společnosti) okamžitě sjednávali nápravu.
    Uvádíte, že vám bylo zboží doručováno bez předchozího upozornění. Upřímně tato skutečnost nás velmi udivuje, jelikož si nedovedeme představit, že bychom zboží vezli nebo zasílali aniž bychom měli jistotu, že klient je doma. V každém případě, mohlo dojít k pochybení pracovníka, což se i po tak dlouhé době budeme snažit prošetřit a sjednáme nápravu.
    Reklamace, kterou jste uplatňovala jsme se snažili řešit v co nejkratším termínu a naší pracovníci vám po domluvě s výrobcem sdělili termín, kdy by nám měl být reklamovaný díl dodán. Bohužel ze strany výrobce nedošlo k dodržení termínu jednoho týdne. V každém případě nutno podotknout, že na vyřízení reklamace je zákonem stanovená lhůta 30 dní a ta byla zkrácena jak i vy uvádíte na bezmála 3 týdny a následně i přesto, že byl zákonem daný termín podstatně uspíšen, jsme vám poskytli kompenzaci za čekání formou dobropisu, byť bylo z naší strany vše naprosto v pořádku.
    Bohužel i my jsme vázáni na výrobce a jeho "dobrozdání".
    Rozhodně jsme přesvědčeni, že k žádným komplikacím při řešení reklamace nedošlo, naopak reklamace byla vyřízena nadstandardně i přes skutečnost, že byl výrobcem sdělen termín dodání dílu jak již bylo výše uvedeno do týdne.
    Co se týče vaší připomínky k dobropisu. V případě, že dojde k dobropisování jakékoli částky a je vystavován dobropis, je vždy zasílán poštou k potvrzení a po potvrzení nám musí být zákazníkem zaslán zpět a na základě toho může být teprve zaslána zpět částka.Jinak to bohužel není možné. Pokud se k nám nedostal elektronicky od vás email a fyzicky nedošel potvrzen dobropis, nemohlo vám naše účetní oddělení kompenzační částku odeslat. Jak však uvádíte, po jednom informačním emailu se vše napravilo.
    V každém případě, jsme rádi, že jste nám tento podnět napsala a pro příště to bude pro nás ponaučení proto, aby se podobná situace neopakovala.
    V případě potřeby je vám k dispozici vedení společnosti
    Děkujeme a přejeme krásný rok 2015

• doprava zdarma
    • nevím

velmi dobrá komunikace a ochota prodávajících

Reakce obchodu Divanti.cz

upřímně bychom chtěli poděkovat za vaší recenzi a pevně věřímě, že vaše spokojenost bude i při případných dalších nákupech. Budme velmi rádi, když se budete nadále k nám vracet.

Děkujeme a přejeme pěkný den

• Výborná komunikace

Dobrá nabídka

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme a vážíme si vašeho hodnocení, které je signálem toho, že naší práci děláme dobře. Samozřejmě ne vždy se vše podaří, ale i problémy jsou od toho aby se řešily.

Děkujeme a přejeme hezký den

• Výběr zboží
    • Vzorkovou prodejnu a podporu regionálních partnerů

Co se domluvilo to platilo, stručně, žádné dohady.

Reakce obchodu Divanti.cz

moc děkujeme za vaše pěkné hodnocení a i za váš podnět. Můžeme již nyní sdělit, že v roce 2015 připravujeme s našimi prodejci podporu prodeje a i rozšíření našich podnikových prodejen. Doufáme, že se vše podaří jak je plánováno.

přejeme klidný den
    Kolektiv Divanti

• velký výběr různých druhů sedacích souprav,
    • možnost upravit nábytek podle vlastní pořeby,
    • velký výběr dřevěných odstínů a potahových látek,
    • přehlednost stránek obchodu,
    • při telefonické komunikaci příjemné jednání, dobře poradí
    • žádné

Dlouho jsem "hledala" sedací soupravu, která by vyhovovala mým požadavkům, až jsem objevila tento obchod a byla jsem velmi příjemně překvapena širokým výběrem, ochotou a odborností při výběru sedací soupravy, průběžnou komunikací během výroby a milým jednáním pracovníů prodejny. Určitě doporučuji i ostatním.

Reakce obchodu Divanti.cz

moc rádi bychom poděkovali za vaší velmi pěkné hodnocení. Jsme velmi rádi, že jste spokojena s našimi službami a rovněž s našimi produkty. Budeme velmi potěšeni, když se i nadále budete na nás s důvěrou obracet.

vstřícná komunikace

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom vám poděkovali za kladnou recenzi a budeme rádi, když se i nadále budete s důvěrou na nás obracet.

přejeme pěkný den
    Kolektiv Divanti

• Dobrý den. Nevím jak ostatním zákazníkům,ale nám tento obchod,doslova nabídnul zázrak.Líbila se nám v tomto obchodě Obývací stěna Twist Švestka Bílá, dárek pro rodiče. Dodání bylo psané 4-6TÝDNŮ,ale tento obchod to dokázal do 14-ti, dnů a navíc zboží dovezli i ve svátek.Perfektní, všem doporučuji.
    • Nemám,důvod co psát.Žádné slabiny

Dobrý den. Nevím jak ostatním zákazníkům,ale nám tento obchod,doslova nabídnul zázrak.Líbila se nám v tomto obchodě Obývací stěna Twist Švestka Bílá, dárek pro rodiče. Dodání bylo psané 4-6TÝDNŮ,ale tento obchod to dokázal do 14-ti dnů, a navíc zboží dovezli i ve svátek. Perfektní, všem doporučuji. Děkuji Jaroslav Stejskal.

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi nás potěšila vámi zaslaná recenze. Jsme rádi, že jste spokojen a konkrétně ve vašem případě můžeme ukázat, že ikdyž uvádíme na webu delší dodací lhůty, stává se velmi často, že zboží dodáme dříve. Opravdu se nám to vůči zákazníkům zdá korektní, jelikož bereme v úvahu i druhou stránku a to je, že bychom nebyli schopni dodat zboží v termínu, který by byl jen lákadlem na zákazníka.
    Snažíme se dostát pokud to jen trochu jde deklarovaným informacím na našich stránkách. Samozřejmně, vždy se to podařit nemusí, ale děláme vše proto aby naše služby byli co nejlepší.
    Děkujeme a přejeme klidný den

• výborná komunikace

Reakce obchodu Divanti.cz

moc rádi bychom vám poděkovali za vaší moc pěknou recenzi. Je pro nás velmi příjemné, když je zákazník spokojen a pevně věříme, že se k nám budete ráda vracet.
    Co se týče termínu dodání, neslibujeme zázračné dodání, jelikož se jedná o nábytek a ten potřebuje pro svou výrobu čas. V každém případě je pro nás nejdůležitější spokojenost zákazníka a skutečnost, že má pak zboží v pořádku a to se nám momentálně ve 100% daří.
    Přejeme hezký den

• široký výběr,krásné zboží
    • nevím

Objednala jsem si stůl dodací doba byla 3-4 týdny ,ale stůl dorazil až 5. týden .Osobně bych to jako chybu neviděla jen , že zboží jsem měla placeno převodem a tak jsem se trochu strachovala zda vůbec dorazí a hlavně kdy, když jsem s obchodem celkem 3 x komunikovala ohledně dodací lhůty a po každém telefonátu bylo zboží připraveno k odeslání ke mně ...ještě jedno mínus obchodu bych vytkla a to, že přepravce kontaktuje 30 minut až hodinu před dodáním a to mi přijde dost krátká doba jelikož kdybych si předem nevolala sama do obchodu , tak ani nevím,který den mi zboži bude dodáno. Až na tyto nedostatky jsme,ale ze zbožím velmi spokojeni.

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom vám nejprve poděkovali za vaší recenzi. Máte pravdu, že byla dodací lhůta oproti standardu posunuta a to z důvodu logistiky, jelikož jsme hledali optimální závoz k vám, abychom zamezili poškození zboží různými najatými přepravci. Proto vás kolegyně z objednávkvého zboží informovali, že zboží je k expedici připraveno na skladě. Nikdy a v žádném případě nepožadujeme od zákazníka platbu předem, naopak vždy zákazníkovi říkáme, ať provede platbu po převzetí zboží, případně, pokud chce platit přes účet, ať zaplatí v den závozu - stačí k převzetí kopie dokladu o úhradě. Naše společnost nebere ani zálohy na zakázkovou výrobu, jelikož jsme přesvědčeni, že naši klienti jsou při nákupu rozhodnuti pro výrobek, který si koupit opravdu chtějí.
    Kontaktování zákazníka 30 min až hodinu předem (pokud není sjednáno jinak) je z našeho pohledu nejbezpečnější proto, aby dopravce opravdu dojel na čas. Upřímně, velmi často se stane, že se zdrží u předešlého klienta, čeká na klienta než dojede jelikož se zpozdí, může se stát, že zůstane někde např. v koloně na cestě. V případě volání dříve předem, se může stát, že čas dopravce nestihne, zákazník pak čeká dlouho doma a nastává přesně opačný problém.
    Věříme, že tyto skutečnosti jsou dost pádným argumentem proč tomu tak je. V každém případě velmi děkujeme za vaše podněty, které jsou přínosem pro zkvalitňování našich služeb.
    Kolektiv Divanti

• Jiné zboží než v ostatních obchodech s nábytkem.
    • Jako malou nevýhodu spatřuji v ceně výnosu a montáže.Podle mého názoru cena téměř 3000 Kč vzhledem k tomu, že jsme odebrali zboží v hodnotě necelých 50.000,-Kč, je dost vysoká. Doprava zboží byla zdarma

Nákup proběhl bez problémů, zboží dodáno dříve než mělo, co se týče komunikace ohledně dovozu, tato byla vynikající. Jednatel pan Jaroš mi všemožně vyšel vstříc, zboží přivezli v odpoledních hodinách, naprostá spokojenost.

Dobrý večer,
    moc rádi bychom vám poděkovali za vaše hodnocení. Jsme rádi, když u nás nalezne klient zboží, které se se líbí a je vyjímečné. Snažíme se škálu nabídky neustále rozšiřovat a pečlivě vybíráme co nejlepší výrobce.
    Rádi bychom se vyjádřili i jak uvádíte k "malé" nevýhodě. Naše společnost není a nechce být masovým prodejcem nábytku všeho druhu. Zakládáme si na spolehlivosti a zejména na spokojenosti zákazníka. Jedním z hlavních našich cílů je to, že chceme nabízet profesionální služby a ty mohou být jen tehdy, pokud vás obsluhují a práce vykonávají profesionální pracovníci. V naší společnosti pracují lidé, kteří jsou v odvětví nábytku více jak 20 let, kteří tvoří odborné jádro firmy. Každý náš pracovník je pečlivě vyškolen ze zbožíznalství a musí být zákazníkovi nápomocen zejména v poradenství. Není důležité, jestli si vybírá zákazník zboží za 10 KČ nebo 100 tis KČ. Vždy jste pro nás zákazníci a my jsme zde pro vás. Prodej je pak už jen "třešnička na dortu". Tak je tomu i u montážníků a pracovníků skladu a pod. Nechceme nabízet nereálné termíny a služby, které pak nebudeme moci plnit, většinou jsou tyto uváděné informace pouhým lákadlem na zákazníky a realita je pak jiná. Jsme přesvědčeni, že se s tím už spousta zákazníků setkala u jiných prodejců. Kvalita práce je dnes závislá od ceny a upřímně, když nabídnu službu zadarmo, je to kvalitní služba?
    Jsme profesionálové a těmi chceme zůstat. Spousta našich zákazníků, kteří s námi spolupracují a vracejí se, jsou pro nás toho důkazem, že jdeme správným směrem.

Přejeme krásný večer a ještě jednou vám děkujeme za vaší moc pěknou recenzi

• velký výběr

splnil moji představu
    ochota a vstříctnost
    ano doporučuji

Reakce obchodu Divanti.cz

vaše 100% recenze nás velmi potěšila. Je pro nás velmi důležité, aby zákazník byl spokojen. pevně věříme, že se ráda budete k nám vracet i v budoucnu a naleznete vždy co hledáte.
    Děkujeme a přejeme poklidný den

• moderní nábytek
    • velmi příjemné vytupování
    • poradí při výběru
    • je vidět, že nábytku rozumí
    • trošku delší dodací lhůta, ale to zřejmně k nábytku patří

doporučuji zejména pro profesionální přístup

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za vaší velmi pěknou a povzbudivou recenzi. Je pro nás důkazem toho, že naše práce má smysl a že vy zákazníci jste spokojeni. Budeme se nadále snažit, aby naši zákazníci, stejně jako vy, byli pokud možno maximálně spokojeni.
    Přejeme pohodový den
    Kolektiv Divanti

Se zbožím, dodací lhůtou i komunikací jsem byla velmi spokojena, nelíbilo se mi, že mi zboží doručili až pozdě večer(20.15 přijeli), a že součástí dodávky nebyl návod k montáži, to nám zkomplikovalo situaci. Jinak jsem byla spokojená.

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom vám poděkovali za vaší pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojena.
    Co se týče dodání v pozdějších hodinách, chápeme, že to není zrovna příjemné, ale bohužel někdy tato situace může nastat (jako ve vašem případě). Bohužel, někteří zákazníci se mohou zpozdit a to z jakéhokoliv důvodu a náš dopravce je nucen se přizpůsobit dané situaci. Vždy však zákazníka průběžně informujeme a záměrně hodinu přesně nestanovujeme. Jak všichni víme, na cestě může nastat cokoliv. V každém případě, se vždy snažíme a dodržujeme, aby zákazník své zboží dostal v avizovaný den, byť třeba i později, jelikož pokud by zasahovala dodávka do dalšího dne než bylo slíbené, způsobili bychom zákazníkům komplikace, jelikož s tím počítají.
    Byli bychom rádi, kdyby jste nám tento "prohřešek" prominula.

Přejeme pěkný večer