• Přehledné stránky,možnost výběru,dle přání zákazníka.
    • Podle mě,žádné slabiny.

Jako zákazník jsem naprosto spokojena. Skříň,kterou jsem objednala dorazila v pořádku,po předchozím telefonátu. Všechno sedělo na milimetr( jen chyběly 3 šrouby). Montáž v pohodě. Mohu jen doporučit:-))

Reakce obchodu Divanti.cz

moc děkujeme za velmi hezkou recenzi. I my máme určitě slabiny a vždy je co zlepšovat. Nicméně, snažíme se o to, aby jste vy zákazníci byli maximálně spokojeni. Těšíme se na další spolupráci.
    Přejeme krásný den
    Kolektiv Divanti

• výborná cena v porovnání s ostatními produkty u konkurence!!

Rozhodně doporučuji tento obchod

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Přehlednost a nízké ceny a výborná komunikace
    • nic

• dobrá komunikace s obchodem

doporučuji, zvažuji i další objednávku

• dobrá komunikace,příznivé ceny,celkem jednoduché složení skříně
    • lhůta dodání,ale v normě

obchod doporučuji,za mě spokojenost

• - kvalitní české výrobky
    • - doprava na místo určení včetně montáže
    • - žádné

- skvělé jednání se zákazníkem

Doporučuji kvalitnější výběr dodavatelů

• komunikaci
    • výborné recenze
    • nemile mne překvapilo.že zboží je polské

ok

• Výběr v klidu a pohodlí domova.
    • V současné době mám pouze pocit, že dlouhá
    • dodací doba - zboží zatím nedorazilo.

Doporučuji, pouze mi vadí delší dodací doba.

• ?
    • ?

?

• velmi dobrá komunikace, profesionální přístup, možnost platby převodem
    • žádné jsem neodhalila

přehledná nabídka, přijatelné ceny ,možnost vrácení zboží, ochota .vřele doporučuji

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Velký výběr zboží, rychlé dodání, příjemná komunikace,důkladně zabalené zboží, nádherný disajn nábytku,
    • O žádných nevím.

Já jsem maximálně spokojená, nábytek dorazil perfektně zabalen,barva nábytku odpovídala přesně tomu co na fotografii,sestavení jednoduché.Jedním slovem prostě nádhera a tady v tomto obchodě je radost nakupovat.

Obchod probehl v poradku. Jsem spokojena s vyrobkem i se sluzbami. Jedina vytka by byla, ze mi email o tom ze bude zbozi dodano dosel az 3 hod pote co bylmao zbozi jiz doruceno.

dobry pristup k zakaznikovi, kvalitni zbozi

Zboží dorazilo za měsíc,tak jak uváděli v objednávce,myslela jsem si ,že bude o něco dříve,komunikace dobrá,celkový pocit mám dobrý,můžu doporučit.Doprava výborná,vynesl mi zboží i do patra,velice ochotní,což se nestává.

• příjemná komunikace
    • rychlost
    • kvalita

Doporučuji.Krásná kvalitní sedací souprava, velmi vysoká kvalita zpracování dřevěných částí i potahu.Výborné sezení.

• jako i v předchozích nákupech vše v naprostém pořádku.
    • dobré ceny
    • skvělá komunikace
    • opravdu reálné uváděné termíny, zpravidla došlo vždy zboží mnohem dříve
    • nevím

rozhodně spokojenost

Reakce obchodu Divanti.cz

jsme velmi rádi, že i další nákupy proběhli bezproblémů a že se k nám vracíte jako spousta dalších zákazníků. Je to pro nás ocenění za naší práci, kterou se snažíme dělat s maximálním nasazením a odborností.
    Děkujeme!
    Krásný den

• Přehlednost webu
    • Velký výběr moderního nábytku
    • Příznivé ceny
    • Úžasné jednání!
    • Dopravu PPL

Nakoupila jsem u nich prvně, konferenční stůl. PPL mi balík poskodili a budu jej u nich reklamovat. Napsala jsem tu to informací na Divanti a ti mi obratem volali, a nabidli řešení.
    To se dneska jen tak nevidi a jako zakaznik si toho velmi vazim a už mám vyhlidnute další zboží které už jen kvůli jednani vyberu zase u nich. Doporučuji

Reakce obchodu Divanti.cz

moc vám děkujeme za vaší recenzi. Jsme moc rádi, že jste byla spokojena a popsala jste i nepříjemnosti, které vznikli. K reklamacím se snažíme přistupovat stejně u všech zákazníků. Je příjemné, že jsou i lidé, kteří dokažou ocenit snahu.
    S přáním krásného dne
    Kolektiv Divati

• Doprava zdarma a kvalitní fotografie na webovkách.

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme vám upřímně za vaše hodnocení a jsme rádi, že váš nákup proběhl k vaší spokojenosti. Budeme rádi, když našich služeb využijete i v budoucnu a ráda se k nám budete vracet.
    Přejeme krásný den