- Přehledné stránky,možnost výběru,dle přání zákazníka.
- Podle mě,žádné slabiny.
Jako zákazník jsem naprosto spokojena. Skříň,kterou jsem objednala dorazila v pořádku,po předchozím telefonátu. Všechno sedělo na milimetr( jen chyběly 3 šrouby). Montáž v pohodě. Mohu jen doporučit:-))
Reakce obchodu Divanti.cz
moc děkujeme za velmi hezkou recenzi. I my máme určitě slabiny a vždy je co zlepšovat. Nicméně, snažíme se o to, aby jste vy zákazníci byli maximálně spokojeni. Těšíme se na další spolupráci.
Přejeme krásný den
Kolektiv Divanti -
- výborná cena v porovnání s ostatními produkty u konkurence!!
Rozhodně doporučuji tento obchod
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Přehlednost a nízké ceny a výborná komunikace
- dobrá komunikace s obchodem
doporučuji, zvažuji i další objednávku
- dobrá komunikace,příznivé ceny,celkem jednoduché složení skříně
- lhůta dodání,ale v normě
obchod doporučuji,za mě spokojenost
- - kvalitní české výrobky
- - doprava na místo určení včetně montáže
- - žádné
- skvělé jednání se zákazníkem
Doporučuji kvalitnější výběr dodavatelů
- komunikaci
- výborné recenze
- nemile mne překvapilo.že zboží je polské
ok
- Výběr v klidu a pohodlí domova.
- V současné době mám pouze pocit, že dlouhá
- dodací doba - zboží zatím nedorazilo.
Doporučuji, pouze mi vadí delší dodací doba.
- ?
- ?
?
- velmi dobrá komunikace, profesionální přístup, možnost platby převodem
- žádné jsem neodhalila
přehledná nabídka, přijatelné ceny ,možnost vrácení zboží, ochota .vřele doporučuji
- Velký výběr zboží, rychlé dodání, příjemná komunikace,důkladně zabalené zboží, nádherný disajn nábytku,
- O žádných nevím.
Já jsem maximálně spokojená, nábytek dorazil perfektně zabalen,barva nábytku odpovídala přesně tomu co na fotografii,sestavení jednoduché.Jedním slovem prostě nádhera a tady v tomto obchodě je radost nakupovat.
Obchod probehl v poradku. Jsem spokojena s vyrobkem i se sluzbami. Jedina vytka by byla, ze mi email o tom ze bude zbozi dodano dosel az 3 hod pote co bylmao zbozi jiz doruceno.
dobry pristup k zakaznikovi, kvalitni zbozi
Zboží dorazilo za měsíc,tak jak uváděli v objednávce,myslela jsem si ,že bude o něco dříve,komunikace dobrá,celkový pocit mám dobrý,můžu doporučit.Doprava výborná,vynesl mi zboží i do patra,velice ochotní,což se nestává.
- příjemná komunikace
- rychlost
- kvalita
Doporučuji.Krásná kvalitní sedací souprava, velmi vysoká kvalita zpracování dřevěných částí i potahu.Výborné sezení.
- jako i v předchozích nákupech vše v naprostém pořádku.
- dobré ceny
- skvělá komunikace
- opravdu reálné uváděné termíny, zpravidla došlo vždy zboží mnohem dříve
- nevím
rozhodně spokojenost
Reakce obchodu Divanti.cz
jsme velmi rádi, že i další nákupy proběhli bezproblémů a že se k nám vracíte jako spousta dalších zákazníků. Je to pro nás ocenění za naší práci, kterou se snažíme dělat s maximálním nasazením a odborností.
Děkujeme!
Krásný den
Kolektiv Divanti -
- Přehlednost webu
- Velký výběr moderního nábytku
- Příznivé ceny
- Úžasné jednání!
- Dopravu PPL
Nakoupila jsem u nich prvně, konferenční stůl. PPL mi balík poskodili a budu jej u nich reklamovat. Napsala jsem tu to informací na Divanti a ti mi obratem volali, a nabidli řešení.
To se dneska jen tak nevidi a jako zakaznik si toho velmi vazim a už mám vyhlidnute další zboží které už jen kvůli jednani vyberu zase u nich. DoporučujiReakce obchodu Divanti.cz
moc vám děkujeme za vaší recenzi. Jsme moc rádi, že jste byla spokojena a popsala jste i nepříjemnosti, které vznikli. K reklamacím se snažíme přistupovat stejně u všech zákazníků. Je příjemné, že jsou i lidé, kteří dokažou ocenit snahu.
S přáním krásného dne
Kolektiv Divati -
- Doprava zdarma a kvalitní fotografie na webovkách.
Reakce obchodu Divanti.cz
děkujeme vám upřímně za vaše hodnocení a jsme rádi, že váš nákup proběhl k vaší spokojenosti. Budeme rádi, když našich služeb využijete i v budoucnu a ráda se k nám budete vracet.
Přejeme krásný den
Kolektiv Divanti