Přihlásit se a přidat recenzi

• velký výběr

splnil moji představu
    ochota a vstříctnost
    ano doporučuji

Reakce obchodu Divanti.cz

vaše 100% recenze nás velmi potěšila. Je pro nás velmi důležité, aby zákazník byl spokojen. pevně věříme, že se ráda budete k nám vracet i v budoucnu a naleznete vždy co hledáte.
    Děkujeme a přejeme poklidný den

• moderní nábytek
    • velmi příjemné vytupování
    • poradí při výběru
    • je vidět, že nábytku rozumí
    • trošku delší dodací lhůta, ale to zřejmně k nábytku patří

doporučuji zejména pro profesionální přístup

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za vaší velmi pěknou a povzbudivou recenzi. Je pro nás důkazem toho, že naše práce má smysl a že vy zákazníci jste spokojeni. Budeme se nadále snažit, aby naši zákazníci, stejně jako vy, byli pokud možno maximálně spokojeni.
    Přejeme pohodový den
    Kolektiv Divanti

Se zbožím, dodací lhůtou i komunikací jsem byla velmi spokojena, nelíbilo se mi, že mi zboží doručili až pozdě večer(20.15 přijeli), a že součástí dodávky nebyl návod k montáži, to nám zkomplikovalo situaci. Jinak jsem byla spokojená.

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom vám poděkovali za vaší pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojena.
    Co se týče dodání v pozdějších hodinách, chápeme, že to není zrovna příjemné, ale bohužel někdy tato situace může nastat (jako ve vašem případě). Bohužel, někteří zákazníci se mohou zpozdit a to z jakéhokoliv důvodu a náš dopravce je nucen se přizpůsobit dané situaci. Vždy však zákazníka průběžně informujeme a záměrně hodinu přesně nestanovujeme. Jak všichni víme, na cestě může nastat cokoliv. V každém případě, se vždy snažíme a dodržujeme, aby zákazník své zboží dostal v avizovaný den, byť třeba i později, jelikož pokud by zasahovala dodávka do dalšího dne než bylo slíbené, způsobili bychom zákazníkům komplikace, jelikož s tím počítají.
    Byli bychom rádi, kdyby jste nám tento "prohřešek" prominula.

Přejeme pěkný večer

Kolektiv Divanti

• Přehlednost a komunikace ze strany obchodu.
    • Doprava, ale za to obchod zas moc nemůže. Slibovali příjezd po 12h, bohužel přijel v 9 ráno a cca 160 kg skříň přebírala 12letá holka, takže co na to víc říct. Jsem hodně zklamanej, ohledně toho že venku ležela 3 hodiny na ulici ( naštěstí nepršelo ).

Spokojen, jen s dopravou zlepšit komunikaci.

Reakce obchodu Divanti.cz

předem bychom chtěli poděkovat za vaší recenzi. Velmi nás mrzí skutečnost, že nebyla ze strany dopravce dodržena hodina závozu a zboží bylo dodáno dříve. Tuto skutečnost budeme okamžitě prověřovat a učiníme patřičná opatření, aby doprava byla co nejblíže směrována k dohodnutému času. Je pravda, že ne vždy je možné toto zabezpečit, jelikož často dochází ke změnám časů na cestě i ze strany zákazníků, s tím, že jim do toho něco vejde a dopravce musí operativně danou situaci řešit. Za tyto komplikace se upřímně omlouváme a jak jsme již výše zmiňovali, budeme váš případ prověřovat.

• Dobrá komunikace, flexibilnost
    • Nenašla jsem

Doporučuji!

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za vaší velmi milou recenzi a jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojena. Budeme velmi potěšeni, když se i v budoucnu k nám budete vracet a případně i doporučíte naší firmu vašim blízkým a známím.

Přejeme krásný prázdninový den

Kolektiv Divanti

• velmi rychlá dodací lhůta
    • výborná komunikace
    • žádné jsem nezjistila

Objednala jsem obývací stěnu s dodací lhůtou do 4 týdnů, ale zboží mi bylo doručeno již za týden, což mě velmi mile překvapilo. Při skládání se objevila drobná závada v podobě jednoho kratšího dílu, reklamace byla vyřízena velmi ochotně a rychle. S obchodem jsem byla spokojena a doporučuji jej.

Reakce obchodu Divanti.cz

moc rádi bychom vám poděkovali za vaší velmi pěknou recenzi. Budeme velmi rádi, když se k nám budete ráda vracet a budete vždy tak spokojená jako nyní. Nadále se vynasnažíme držet vždy standard nabízených služeb na co nejvyšší úrovni.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Všechny
    • O žádných nevím

Prostě super

Reakce obchodu Divanti.cz

vaše recenze nás moc potěšila. Doufáme, že vám zakoupené komodity budou sloužit co nejdéle a rád se na nás obrátíte i v budoucnu. Děkujeme.

Přejeme krásný a pohodový den

Velký výběr zboží,komunikace,ochota...

Reakce obchodu Divanti.cz

co víc si může být pro firmu důležitější než spokojený zákazník. Rádi bychom vám poděkovali za vaší pozitivní recenzi a ubezpečujeme vás, že se nadále budeme snažit držet co nejvyšší standard nabízených produktů a služeb. Budeme velmi rádi, když se i nadále k nám budete s důvěrou vracet.

Přejeme klidný a pohodový den

Kolektiv Divanti

Velmi oceňuji vstřícné a ochotné jednání, ostatním nákup doporučuji.

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za vaší milou a příjemnou recenzi. Budeme rádi, když se k nám i nadále budete vracet a vždy naleznete to, co hledáte.

Kolektiv Divanti

• Dlouhá dodací doba, zřejmě vinou výrobce.

Pokud by obchod informoval o delší dodací době, určitě bych jej doporučil všem zákazníkům. Takto jsem na vážkách.

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom vám předem poděkovali za vaší kladnou recenzi. Naprosto přesně jste pojmenovala stav věci pokud není dodací lhůta v termínu, který deklarujeme. Vždy však u výrobku uvádíme termín dodání. Ve vašem případě byl uveden termín 4-6 týdnů, což bychom vzhledem k učiněné objednávce 8.4. 2014 měli, byť možná na hraně stihnout. Bohužel, je tato skutečnost opravdu z 99% zapříčiněna vždy výrobcem nebo dodavatelem. Konkrétně ve vašem případě došlo k tomu, že nás výrobce ani neinformoval o tom, že danou komoditu vyřazuje z nabídky a pokud se podíváte na stránky, daný výrobek je již stažen z naší nabídky. Jelikož si však zakládáme na tom, aby zákazník dostal své zboží, museli jsme složitým způsobem "takřka přemluvit" výrobce, aby nám komoditu ještě vyrobil, což se nám podařilo a to i za cenu, že se dodací lhůta protáhla. Jsme si vědomi, že toto má vliv na recenzi, pokud hodnotíte délku dodací lhůty, ale zdálo by se nám velmi neslušné, pokud by jsme vám naopak museli po nějaké době říct, že bychom vám zboží nedodali. Jsme samozřejmě rádi, když nám jakýkoli váš poznatek napíšete. Je to pro nás vodítko proto, abychom eliminovali kvalitní a nekvalitní dodavatele. V každém případě vámi objednaný nábytek dostanete v co nejkratším termínu. Naší pracovníci vás budou zcela jistě v nejbližší době kontaktovat.
    Děkujeme za pochopení.

Přejeme krásný večer

Kolektiv Divanti

• Tento obchod prodává !!!VELMI NEKVALITNÍ A PŘEDRAŽENÝ NÁBYTEK Z POLSKA!!! všechny řezy jsou oštípané jelikož materiál je zpracováván na nějaké amatérské cirkulárce. No zkrátka HNUS. Pořádně jsem se nachytal. Jediný důvod proč si zboží nechám je že pošta mi stolek přivezla rozbitý a celou cenu mi tudíž uhradila. Dejte si na tuto firmu velký pozor. ZLATÁ IKEA

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom nejprve poděkovali i za tuto ne zrovna příjemnou recenzi a zároveň bychom se k ní rádi vyjádřili.
    Musíme se velice striktně ohradit z nařčení jak uvádíte " tento obchod prodává velmi nekvalitní předražený nábytek z Polska".
    Naše společnost má jako doplňkový prodej i levný nábytek z Polska, ale deklarujeme záruku na tento nábytek 5 let, jelikož jsme si jisti, že se jedná o výrobky, které jsou velmi slušné.
    Ano vámi objednaný RTV stolek je polského výrobce, který je jeden z největších certifikovaných výrobců v Polsku a mimo jiné se podílí i na některých výrobcích jak uvádíte i pro "zlatou ikeu". Informaci o původu zboží standardně sdělujeme zákazníkům, s čímž jako jedna z mála firem nemáme problém. Pokud jste měl jakýkoli dotaz, stačilo se při objednání dotázat a informaci by jste okamžitě dostal, jelikož naše pracovnice s vámi i několikrát hovořila.
    K vašemu vyjádření "předražený nábytek" - prosíme o zaslání jakéhokoli stejného televizního stolku, který je v ceně, která je o tolik nižší, kde můžete říct, že je něco předraženého. Prodejní ceny stanovuje výrobce, nikoli naše firma.
    Samozřejmě se může stát, že se něco nepovede, vždy vše dělají jen lidi a od toho jsme zde, abychom vše vyřídili.
    Pokud jste byl se zbožím tolik nespokojen, mohl jste jej vrátit a to bez udání důvodu. Píšete, že vám pošta stolek zaplatí, jelikož byl poškozen. Nemohli například vady vzniknout právě poškozením přepravou pošty?
    Pokud vám pošta celý stolek zaplatí a proto si ho necháte, jak píšete, máte ho tedy celý zdarma. Proč tedy ta nespokojenost?
    Pokud by byl opravdu v takovém stavu jak uvádíte, myslíme si, že by jste ho chtěl vrátit a nebo požadoval dodání nového.
    Vaše nízké hodnocení dodací lhůty nechápeme už vůbec. Zboží jste objednával 6.4.2014 a my jsme vám ho již expedovali 23.4.2014 což je cca.2,5 týdne od objednávky, ikdyž máme na stránkách uvedenou dodací lhůtu 3-4 týdny.
    Mrzí nás, že se vám nelíbí i přehlednost stránek, což je samozřejmě k zamyšlení i pro nás, ikdyž hodnocení zákazníků o přehlednosti je velmi dobré.
    V každém případě došlo k problému s reklamací a myslíme si, že tato věc se stává a bude stávat. Dle našeho názoru se tato věc mohla vyřešit v klidu, s grácií a ne osočováním typu jak píšete " na tuto firmu si dejte pozor".
    Jsme výrobci nábytku a také prodejci a uvádíte zde spoustu nepravdivých informací.
    V případě potřeby vám je plně k dispozici vedení společnosti.

Přejeme příjemný den

• Přehledné stránky
    • kvalitní a nevšední zboží
    • dlouhé dodací lhůty,

Nábytek se nám moc líbil, trochu nám vadí, že ještě nedorazil, asi je problematické vozit zboží do všech koutů naší země. Ale přesto ne na něj těšíme a jsme zvědaví, jestli bude opravdu takový, jaký byl deklarován na stránkách obchodu. Potom se rádi znovu vyjádříme v podobném testu.

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme vám za zaslanou recenzi. Delší dodací lhůty jsou u nábytku standardně delší než u komodit typu elektronika a podobně. Nábytek je specifický sortiment, který se nedá dělat vzhledem k mnoha variantám na sklad, ve všech variantách a kombinacích. Proto u každé komodity uvádíme termín dodání, a v 97% tyto termíny dodržujeme. Vyjímky pak nastávají, pokud například dojde k výpadku ve výrobě nebo se čeká na některý z materiálů, jelikož není na skladě. V takovém případě se vždy snažíme klienta informovat. Pevně věříme, že jakmile zboží dojde a to v termínu námi udávaném, budete spokojeni.

Přejeme poklidný den

Kolektiv Divanti

• Dobrá komunikace s obchodem.Přehledné stránky.
    • Nevím o žádných

Byla jsem s nákupem spokojená.

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi si vážíme vaší recenze, která ukazuje, že svou práci se snažíme dělat s veškerou pečlivostí. Budeme rádi, když se k nám budete i v budoucnu ráda vracet.

S přáním krásného dne

• o žádných nevím
    • tři týdny objednáno a zatím nic

Reakce obchodu Divanti.cz

Předem děkujeme za vaší recenzi.Vámi objednané zboží bude dodáno v nejbližších dnech. Naši pracovníci vás budou předem kontaktovat. U vaší komodity je dodací lhůta 2-4 týdny, která je uvedena u výrobku a určitě vám zboží bude dodáno v námi garantovaném termínu. Pevně věřímě, že budete spokojeni a ohodnotíte nás po dodání zboží.

Kolektiv Divanti

• Obchod perfektní, rychlé a kvalitní jednání, maximální spokojenost.

Obchod perfektní, rychlé a kvalitní jednání, maximální spokojenost.Doprava výborná.

Reakce obchodu Divanti.cz

za takovou recenzi můžeme jen upřímně poděkovat. Jsme rádi, že se naše práce projevuje právě tímto způsobem a to spokojeností vás zákazníků. Pevně věříme, že když budete v budoucnu hledat další nábytek, že se na nás s důvěrou opět obrátíte, a že budete spokojena tak jak tomu je nyní.

Krásný den přeje

Kolektiv Divanti

• Rychlost, spolehlivost, dobrá komunikace s obchodem, příznivé ceny a nabídka.
    • Nevím.

Vřele doporučuji.

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi si vážíme vašeho hodnocení. Rádi vám budeme kdykoliv nápomocni i v budoucnu, jelikož věříme, že se budete rádi k nám vracet a vždy naleznete to co hledáte. Přejeme ať vám naše výrobky co nejdéle slouží a i v případě problému nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

přejeme poklidný den

doporučuji

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom vám chtěi poděkovat za pěknou a pozitivní recenzi. Doufáme, že se i v budoucnu na nás vždy s důvěrou obrátíte a budete spokojena nejen s naším sortimentem, ale i službami, které se snažíme neustále zlepšovat.

Kolektiv Divanti

19 dní od objednávky a už mám hodnotit, jaký byl nákup????

Reakce obchodu Divanti.cz

naprosto chápeme, že nemůžete nic hodnotit, když jste ještě zboží neobdržela. Formulář, který vám byl odeslán automaticky generuje Heuréka. My nemůžeme tuto skutečnost ovlivnit. U vaší objednávky je termín 2-4 týdny což je uvedeno i u výrobku. Vaší objednávku budeme dodávat v příštím týdnu. Budeme rádi, když nás pak relevantně ohodnotíte.

Děkujeme a přejeme krásný den
    Kolektiv Divanti

Velmi ochotní a příjemní. doporučuji

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za vaše milé hodnocení. Budeme velmi rádi, když se k nám budete rád vracet a vždy naleznete to co hledáte i se stejně kvalitními nebo třeba i lepšími službami. Vždy je co zlepšovat.

Přejeme pohodový den
    Kolektiv Divanti

zboží bylo poškozené - věšák, chyběly tam šroubky

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme vám za vaší recenzi.
    Uvádíte, že vám věšák přišel poškozený, respektive chyběli šroubky. Tato věc se může přihodit, ve vašem případě předpokládáme, že se jedná o šrouby k připevnění na zeď, které nejsou ale součástí dodávky. Dnes výrobci ve většině případů tyto šrouby na zavěšení nedodávají a je to z důvodu toho, že se staví zdi z různých materiálů a do každého je potřeba jiný typ hmoždínek a šroubů.
    Pokud by se jednalo o šroubky na přichycení háčků, stačilo se obrátit na naše reklamační oddělení a druhý den bychom vám šroubky doručili.
    Bohužel žádnou reklamaci jsme od vás neobdrželi.
    Pokud je cokoliv v nepořádku je vám plně k dispozici i vedení společnosti.

Přejeme klidný den