- Přehledné stránky,možnost výběru,dle přání zákazníka.
- Podle mě,žádné slabiny.
Jako zákazník jsem naprosto spokojena. Skříň,kterou jsem objednala dorazila v pořádku,po předchozím telefonátu. Všechno sedělo na milimetr( jen chyběly 3 šrouby). Montáž v pohodě. Mohu jen doporučit:-))
Reakce obchodu Divanti.cz
moc děkujeme za velmi hezkou recenzi. I my máme určitě slabiny a vždy je co zlepšovat. Nicméně, snažíme se o to, aby jste vy zákazníci byli maximálně spokojeni. Těšíme se na další spolupráci.
Přejeme krásný den
Kolektiv Divanti -
- výborná cena v porovnání s ostatními produkty u konkurence!!
Rozhodně doporučuji tento obchod
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Přehlednost a nízké ceny a výborná komunikace
- dobrá komunikace s obchodem
doporučuji, zvažuji i další objednávku
- rychlost dodávky
- V nepoškozeném obalu bylo poškozené zboží.Při montáži jsem to musel tak nějak zakrýt.Opět to balit,odnést na poštu,platit poštu se mi nechtělo.
nebudu doporučovat
Reakce obchodu Divanti.cz
děkujeme za vaší zaslanou recenzi a je škoda, že jste nekontaktoval naše reklamační oddělení. Bohužel, do balíku nevidíme a podle toho co píšete, došlo k poškození s největší pravděpodobností přepravou - přepravní společností. Pokud by jste nás kontaktoval, mohli jsme tuto nepříjemnost vyřešit naprosto bez problému, nebylo třeba nikam nic posílat ani balit. Tyto věci řešíme zasláním poškozeného dílu aniž by jste cokoli zasílal zpět
Přejeme pěkný den
Kolektiv Divanti -
- dobrá komunikace,příznivé ceny,celkem jednoduché složení skříně
- lhůta dodání,ale v normě
obchod doporučuji,za mě spokojenost
- - kvalitní české výrobky
- - doprava na místo určení včetně montáže
- - žádné
- skvělé jednání se zákazníkem
Doporučuji kvalitnější výběr dodavatelů
- komunikaci
- výborné recenze
- nemile mne překvapilo.že zboží je polské
ok
- Výběr v klidu a pohodlí domova.
- V současné době mám pouze pocit, že dlouhá
- dodací doba - zboží zatím nedorazilo.
Doporučuji, pouze mi vadí delší dodací doba.
- ?
- ?
?
- velmi dobrá komunikace, profesionální přístup, možnost platby převodem
- žádné jsem neodhalila
přehledná nabídka, přijatelné ceny ,možnost vrácení zboží, ochota .vřele doporučuji
- Velký výběr zboží, rychlé dodání, příjemná komunikace,důkladně zabalené zboží, nádherný disajn nábytku,
- O žádných nevím.
Já jsem maximálně spokojená, nábytek dorazil perfektně zabalen,barva nábytku odpovídala přesně tomu co na fotografii,sestavení jednoduché.Jedním slovem prostě nádhera a tady v tomto obchodě je radost nakupovat.
Obchod probehl v poradku. Jsem spokojena s vyrobkem i se sluzbami. Jedina vytka by byla, ze mi email o tom ze bude zbozi dodano dosel az 3 hod pote co bylmao zbozi jiz doruceno.
dobry pristup k zakaznikovi, kvalitni zbozi
Zboží dorazilo za měsíc,tak jak uváděli v objednávce,myslela jsem si ,že bude o něco dříve,komunikace dobrá,celkový pocit mám dobrý,můžu doporučit.Doprava výborná,vynesl mi zboží i do patra,velice ochotní,což se nestává.
- příjemná komunikace
- rychlost
- kvalita
Doporučuji.Krásná kvalitní sedací souprava, velmi vysoká kvalita zpracování dřevěných částí i potahu.Výborné sezení.
- jako i v předchozích nákupech vše v naprostém pořádku.
- dobré ceny
- skvělá komunikace
- opravdu reálné uváděné termíny, zpravidla došlo vždy zboží mnohem dříve
- nevím
rozhodně spokojenost
Reakce obchodu Divanti.cz
jsme velmi rádi, že i další nákupy proběhli bezproblémů a že se k nám vracíte jako spousta dalších zákazníků. Je to pro nás ocenění za naší práci, kterou se snažíme dělat s maximálním nasazením a odborností.
Děkujeme!
Krásný den
- Přehlednost webu
- Velký výběr moderního nábytku
- Příznivé ceny
- Úžasné jednání!
- Dopravu PPL
Nakoupila jsem u nich prvně, konferenční stůl. PPL mi balík poskodili a budu jej u nich reklamovat. Napsala jsem tu to informací na Divanti a ti mi obratem volali, a nabidli řešení.
To se dneska jen tak nevidi a jako zakaznik si toho velmi vazim a už mám vyhlidnute další zboží které už jen kvůli jednani vyberu zase u nich. DoporučujiReakce obchodu Divanti.cz
moc vám děkujeme za vaší recenzi. Jsme moc rádi, že jste byla spokojena a popsala jste i nepříjemnosti, které vznikli. K reklamacím se snažíme přistupovat stejně u všech zákazníků. Je příjemné, že jsou i lidé, kteří dokažou ocenit snahu.
S přáním krásného dne
Kolektiv Divati