Přihlásit se a přidat recenzi

• ze strany obchodu byla projevena velká vstřícnost, komunikace bez problémů. Zboží dodáno v předstihu před udaným termínem. Jsem spokojena

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme za vaší milou recenzi a jsme rádi, že vše proběhlo k vaší spokojenosti. Rádi vás znovu uvidíme u naší společnosti nakupovat.

• Perfektní jednání
    • Výborná doprava
    • nic

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme vám za tak pěknou recenzi a hodnocení. Těšíme se na další spolupráci a věříme, že u nás vždy naleznete komodity, které budete hledat.

• rychlost a spolehlivost

Reakce obchodu Divanti.cz

moc rádi bychom vám poděkovali za vaší recenzi a doporučení. Těšíme se na další spolupráci
    Kolektiv Divanti

skvělá komunikace, dohoda o řešení doplnků skříně, doporučuji, 6 týdnů dodání skříně na zakázku dodrželi

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za vaše moc pěkné hodnocení. Vážíme si toho a budeme velmi rádi, když se k nám budete rádi vracet.

• dodáno v termínu
    • neohlášené dodání,rovnou přijela PPL

Reakce obchodu Divanti.cz

rádi bychom vám poděkovali za vaše doporučení. Naprosto rozumíme tomu, kdy se vám nelíbí, že PPL dojela bez ohlášení. Bohužel se s tímto potýkáme, ale nemáme žádný nástroj, abychom to ovlivnili. Problém bývá vždy na doručovacím depu v místě bydliště zákazníka. Někde to funguje bez výhrad a někde bohužel ne. Vždy do přepravního listu uvádíme, že má PPL volat minimálně 2 hodiny předem. Bohužel pak záleží na daném dopravci, zda tento požadavek dodrží. Věřte, že jsme již několikrát psali stížnost.
    Nicméně, jsme rádi, že zboží došlo v pořádku.
    Kolektiv Divanti

Zboží zatím nemám, tudíž není co popisovat. Snad se doćkám.

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme za vaše doporučení. Rádi bychom se vyjádřili k bodům, které hodnotíte nízko:
    dodací lhůta je u výrobku vždy uvedena a vámi objednané zboží bylo dodáno v námi deklarovaném termínu. Bohužel komodita nábytek není věc, kterou umíme dodat do druhého dne jak je tomu například u elektroniky. Pokud chce a očekává zákazník kvalitu a slušné služby, je potřeba čas na výrobu. Nicméně, jak jsme výše uváděli v termínu jste zboží obdržel/a
    Co se týče vašeho hodnocení komunikace, myslíme si, že komunikujeme v plné míře a to při učinění objednávky potvrzovací email, následně telefonické ověření s potvrzením termínu dodání a kontroly objednávky, dále pak před expedicí telefonická informace kdy se zboží bude odesílat a jak má zákazník postupovat v případě nějakého problému. Je to standardní postup, jak s klientem komunikovat.
    Pevně věříme, že vše dopadlo k vaší konečné spokojenosti, jelikož Heuréka odesílá dotazníky cca. po 14 dnech od objednání a my deklarujeme termíny delší.
    Kolektiv Divanti

• Byl problém s doručením zboží z mé strany. Bohužel jsem díky prázdninám nebyla operativně k zastižení. Vzali naprosto s klidem a doručili, až jsem byla doma a vynesli až do bytu. Za to velké díky.

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi vám děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste nám dal i najevo, že naše přehlednost stránek není úplně dle vašich představ. Můžeme vás ubezpečit, že stále pracujeme na jejich zlepšení.
    Kolektiv Divanti

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

doporučuji

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za vaše hodnocení a doporučení.
    Budeme rádi, když i v budoucnu se na nás budete s důvěrou obracet.

• postel kvalitně zabalená
    • snadná montáž
    • dobrá komunikace
    • žádné

naprostá spokojenost, můžu doporučit

Reakce obchodu Divanti.cz

jsme moc rádi, že jste byli s našimi službami a výrobkem spokojeni.
    Věříme, že i nadále budete našich služeb využívat.
    Kolektiv Divanti

• Velmi vstřícné jednání a rychlé jednání.

Reakce obchodu Divanti.cz

vaše recenze nás velmi potěšila. Budeme rádi, když se na nás budte s důvěrou obracet
    Kolektiv Divanti

• Velmi vstřícné jednání, což je v této době opravdu obdivuhodné.
    • Nemá žádné.

Doporučuji v každém případě, protože i malé chybičky jsou napraveny během několika minut a tudíž není žádný problém v tomto obchodě.

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi děkujeme za vaší moc pěknou recenzi.
    Pevně doufáme, e i v budoucnu se na nás budete s důvěrou obracet
    Kolektiv Divanti

• Výroba za rozumnou cenu a vcelku dobrá kvalita, oproti nakupaku výborná
    • Špatně zabalené zboží

Výborné i komunikace, jen si pohlídat, aby zboží aspoň obalilo bublinkovou fólií a nedotykaly boky o sebe

Reakce obchodu Divanti.cz

předně děkujeme za vaše hodnocení a ceníme si vaší připomínky ohledně špatně zabaleného zboží. Je pravda, že nás to překvapilo, jelikož každá komodita vycházející ze skladu prochází vizuální kontrolou a pokud je zboží zasíláno prosřednictvím přepravní společnosti, musíme splňovat podmínky balení. Nicméně, pokud se jednalo o balení v krabici, budeme dodavatele rozhodně o této skutečnosti informovat.
    Velmi děkujeme a přejeme krásný den

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Zboží odpovídá nízké ceně, dodáno bez českého návodu.

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme za vaše kladné hodnocení. Předpokládáme, že zboží bylo v pořádku, jelikož jsme od vás žádnou reklamaci neobdrželi. Pokud byl nějaký problém, měl jste nás okamžitě informovat, jelikož tyto informace a poznatky jsou pro nás velmi důležité.
    K vaší výtce, že zboží bylo bez českého návodu - standarně jsou montážní plánky ve výce jazycích a pokud vám v českém chyběl, stačilo nás kontaktovat, obratem jsme jej mohli na email zaslat. Montážní plánky pro případ, že by měl zákazník problém, děláme obrázkové a ty dle našeho soudu jsou velmi dobře udělány.
    Kolektiv Divanti

• Nekvalitně pripravene komponenty k montáži, nekvalitní baleni, nelogicky manual... Komponenty nejsou označeny, pouze spojovací material,

Doporucuji jineho vyrobce

Vážený pane Svoboda,
    rádi bychom vám poděkovali za váš názor i podnět a rádi bychom se k vašemu postřehu vyjádřili. Stůl, který jste objednával z výprodeje byl za podstatně sníženou cenu oproti běžně dostupnému produktu, čímž samozřejmě nechceme říci, že by zboží mělo být v nepořádku. Výrobce, který nám tento stůl dodává dělá obrázkový manuál a dle množství zboží, které se dováží, procento reklamací je mizivé. Kvalitu balení nemůžeme posoudit, jelikož standardně je vkládano do kartónových krabic ve kterých se běžně zboží expeduje. Pokud vám došel karton poškozený, není to vinou expedice, ale přepravní společnosti, která bohužel v některých případech a to zejména na doručovacích depech nezachází s komoditami tak jak by úplně měla. Musíme uvést, že každé zboží od nás odchází vždy zkontrolováno a pokud by balení neodpovídalo přepravním podmínkám a bylo poškozené, přepravní společnost by jej ani nepřevzala. Nicméně, předpokládáme, že i přes tyto výhrady došlo zboží v pořádku. Pokud jste měl nějaký problém při sestavování, byl jste předem informován, že nás máte kdykoli kontaktovat a my vám budeme nápomocni. Myslíme si, že hodnotit firmu takto negativně není úplně relevantní.
    V každém případě jsou tyto podněty důvodem k zamyšlení ke zkvalitnění jak balení tak i montážních manuálů. Je však potřeba říci, že člověk, který nemontuje nábytek pravidelně, bude mít vždy situaci ztíženou.
    V případě potřeby je vám k dispozici vedení společnosti

• 100 %

• Nádherný nábytek, skvělá komunikace
    • Nic

Doporučuji obchod

Vážená paní Ivo,
    jsme velmi potěšeni, že vaše hodnocení je tak pěkné a vy jste s naší společností a službami spokojená. Budeme rádi, když se k nám budete i nadále vracet a naleznete vždy sortiment, který bude pro vás zajímavý.
    Velmi děkujeme
    Přejeme krásné dny

Zboží dorazilo za 1 měsíc

vše OK

Vážená paní Jitko a Marku,
    velmi si vážíme vašeho hodnocení a jsme velmi rádi, že vše proběhlo podle vaších představ a tak jak jsme se domluvili.
    Budeme rádi, když se na nás budete i nadále s důvěrou obracet.
    Kolektiv Divanti

• Uplynula tak dlouhá doba od objednání a zboží nedorazilo. Za tak dlouhou dobu jsem schpen si věšák vyrobit sám.

Od této firmy si nic neobjednávejte.....

Vážený pane Stecker,
    neprve bychom vám chtěli poděkovat za vaše hodnocení a rádi bychom se k vašemu hodnocení vyjádřili. Každý produkt, který máme na stránkách má deklarovaný termín dodání a co se týče vámi objednaného věšáku byl tento termín 3-5 týdnů. Tuto informaci jste obdržel i následně při telefonickém potvrzení objednávky.
    Kontaktovali jsme vás telefonicky ihned po zaslání vašeho hodnocení a to 3 týden od objednání, kdy vám z Heureky došel dotazník a tuto skutečnost jsme si spolu potvrdili s tím, že jste sám uvedl, že jste na to zapomněl. Požádali jsme vás o relevantní hodnocení po obdržení zboží, které bylo 4 týden od objednání, tudíž v deklarovaném termínu a vy jste nám přislíbil, že hodnocení opravíte. Je pro nás velkým překvapením, že píšete "od této firmy nic neobjednávejte", když jsme do detailu dodrželi všechny garantované termíny a zboží vám došlo v pořádku.
    Je zbytečné, aby pak charakter neadekvátní recenze poškozoval naší firmu.
    Budeme velmi rádi, když přehodnotíte vaše hodnocení.
    V případě jakéhokoliv dotazu je vám k dispozici vedení společnosti
    Děkujeme

• Zadne

Prijemna komunikace

Vážená paní Jitko,
    velmi si vážíme vašeho hodnocení a zároveň vám za něj děkujeme. Budeme se těšit na další spolupráci v budoucnu.
    Přejeme Krásné dny

• Dovoz až domů.
    • O žádných nevím.

Perfektní komunikace,jak přes telefon tak mail.

Vážená paní Nová,
    velmi děkujeme za vaše hodnocení a jsme velmi potěšeni, že spolupráce s naší společností byla bezprobémová.
    Budeme rádi, když se i nadále budete na nás s důvěrou obracet.
    Přejeme poklidné dny