- Velmi seriózní a osobní jednání.
- Mají originální sortiment zboží a to jsem toho prošel dost (doporučuji shlédnout systémový nábytek).
- 5-ti letá záruka na velké množství produktů - bomba!
- Podle informací ještě není eshop zcela naplněn, což jsem zjistit po telefonickém jednání, kdy mi pán k nábytku, u kterého jsem nebyl na 100% rozhodnutý, nabídl spoustu dalších alternativ, které jsem na eshopu nenašel. Ale prý do konce roku by měl být naplněn.
Ocenil jsem, že mi pán v telefonu dokázal opravdu výborně poradit.
Celkově na mě přístup, ke mně jako k zákazníkovi, působil v dnešní době neobvykle příjemně.
děkujiReakce obchodu Divanti.cz
velmi nás potěšilo vaše hodnocení a jsme rádi za každý podnět.
Přejeme krásný den -
- okamžité řešení reklamace
- delší dodací lhůta
Reakce obchodu Divanti.cz
děkujeme za vaše kladné hodnocení, které je odměnou za naší práci. Delší dodací lhůta je odvislá od typu produktu a dodacích lhůt od výrobce.
Přejeme příjemný den -
- Majú niektoré zaujímavé veci v ponuke, dajú sa objednať, vyrobia a privezú vám ich.
- Zdá sa, že niektoré výrobky ktoré ponúkajú sú poľské. To samo o sebe nemusí vadiť, ale malo by to byť jasne označené na stránke samotného výrobku.
Hodilo by sa, aby na svojích stránkach mali viac informácií o produktoch ktoré predávajú - hlavne čo sa týka ich výrobcov.
Reakce obchodu Divanti.cz
vážíme si vašich připomínek a informace, na které upozorňujete postupně doplňujeme. E shop byl nedávno spuštěn a každý den doplňujeme nové produkty a informace.
Přejeme krásný den -
- Zajímavý a atraktivní sortiment
- Přijatelné ceny
Přehledná nabídka na stránkách, vstřícné jednání a výborná komunikace.
Určitě doporučuji :-)Reakce obchodu Divanti.cz
Dobrý den, velmi děkujeme za vaše kladné hodnocení.
přejeme pohodový den -
- Vstřícný přístup, kvalitní nábytek, přijatelné ceny
Poměr cena a kvalita je na vysoké úrovni. Vřele doporučuji nábytek z tohoto eshopu. Navíc, byli jsme se na vybraný nábytek podívat přímo v showroomu a kvalita určitě odpovídá informacím na internetu.