Přihlásit se a přidat recenzi

• Velmi seriózní a osobní jednání.
    • Mají originální sortiment zboží a to jsem toho prošel dost (doporučuji shlédnout systémový nábytek).
    • 5-ti letá záruka na velké množství produktů - bomba!
    • Podle informací ještě není eshop zcela naplněn, což jsem zjistit po telefonickém jednání, kdy mi pán k nábytku, u kterého jsem nebyl na 100% rozhodnutý, nabídl spoustu dalších alternativ, které jsem na eshopu nenašel. Ale prý do konce roku by měl být naplněn.

Ocenil jsem, že mi pán v telefonu dokázal opravdu výborně poradit.
    Celkově na mě přístup, ke mně jako k zákazníkovi, působil v dnešní době neobvykle příjemně.
    děkuji

Reakce obchodu Divanti.cz

velmi nás potěšilo vaše hodnocení a jsme rádi za každý podnět.
    Přejeme krásný den

• okamžité řešení reklamace
    • delší dodací lhůta

Reakce obchodu Divanti.cz

děkujeme za vaše kladné hodnocení, které je odměnou za naší práci. Delší dodací lhůta je odvislá od typu produktu a dodacích lhůt od výrobce.
    Přejeme příjemný den

• Majú niektoré zaujímavé veci v ponuke, dajú sa objednať, vyrobia a privezú vám ich.
    • Zdá sa, že niektoré výrobky ktoré ponúkajú sú poľské. To samo o sebe nemusí vadiť, ale malo by to byť jasne označené na stránke samotného výrobku.

Hodilo by sa, aby na svojích stránkach mali viac informácií o produktoch ktoré predávajú - hlavne čo sa týka ich výrobcov.

Reakce obchodu Divanti.cz

vážíme si vašich připomínek a informace, na které upozorňujete postupně doplňujeme. E shop byl nedávno spuštěn a každý den doplňujeme nové produkty a informace.
    Přejeme krásný den

• 100 %

• Zajímavý a atraktivní sortiment
    • Přijatelné ceny

Přehledná nabídka na stránkách, vstřícné jednání a výborná komunikace.
    Určitě doporučuji :-)

Reakce obchodu Divanti.cz

Dobrý den, velmi děkujeme za vaše kladné hodnocení.
    přejeme pohodový den

• 100 %

• Vstřícný přístup, kvalitní nábytek, přijatelné ceny

Poměr cena a kvalita je na vysoké úrovni. Vřele doporučuji nábytek z tohoto eshopu. Navíc, byli jsme se na vybraný nábytek podívat přímo v showroomu a kvalita určitě odpovídá informacím na internetu.