Chtěji platbu dopředu,to není solidni firma.

• Slušný výběr zboží
    • Zaplatil jsem a nic nedorazilo - objednáno a zaplaceno 9.2.2021

Dříve reagovali rychleji, alespoň mohli podat zprávu, kdy zboží dorazí /doufám, že vůbec dorazí/ a ne že se objednávka vyřizuje

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

zásilky jsme neexpedovali kvůli mrazům, které by znehodnotili obsah objednávky. Nyní jsou vyřizovány od čtvrtka, Vaše dorazí v nejbližších dnech.
    Díky za pochopení, nechtěli jsme Vám dodat bláto místo brambor. O pozastavení expedice jste byl informován na eshopu již při objednávce

udirna se rozpadala

Za ty peníze mohla o hodně kvalitnější.

• Velký sortiment zboží za přijatelné ceny.
    • Maximálně arogantní zaměstnanci.

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

mohl byste prosím upřesnit onu maximální aroganci? Zboží bylo odesláno bez problému v den objednávky a o žádném kontaktu ani nevím....
    Díky

• Vytvořil jsem objednávku 30. 6. Nyní je 15. 7. a obchod se ani neobtěžuje průběžně informovat, v jaké stavu zpracování tato je.

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

Dobrý den, objednal jste si zboží s odběrem na jedné z našich prodejen a v administraci vidím, že je objednávka stornována. Předpokládám, že na rozdíl ode mne víte proč, navíc vám při té neinformovanosti musel přijít automatický email o změně stavu a jistě jste s prodejnou byl před stornem v kontaktu. Že by proto, že jste odebral na osobní odběr 300km od vašeho bydliště?

• Objednal jsem Touchdown quattro do vaši zásílkovny ve Žlebech(benz.stanice) oproti hotovému zaplacení(předem) a prý to nelze!!Škoda.

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

Vážený pane Vráb, objednal jste si Touchdown Quattro na ParcelShop ve Žlebech s platbou převodem předem. Upřímně nechápu, co podle Vás znamená hotové placení předem, pokud máte na mysli dobírku, tak ta samozřejmě lze, nicméně je našimi partnery zpoplatněna jako všude jinde, což jste ovšem odmítl. Bohužel doba, kdy pro zákazníka udělá každý všechno zdarma vč. přepravy a služeb okolo je pryč, obzvláště u objednávek za 200Kč.

Obchod v pořádku zboží dorazili velice brzo. Bohužel sprej nefunkční. Holuby sedají nadále na parapet i přes opakované nástřiky.

• placeni kartou ja duchodce kartu nemam

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

u nás můžete platit na dobírku, bankovním převodem, okamžitým online převodem či kartou, upřímně dost způsobů, aby si každý vybral, nikdo Vás do karty nenutí.

• Možnost vyzvednutí zboží v obchodě, pobočce.

Mám rozporuplné pocity. Zboží bylo nachystané, ale nebylo v ničem zabalené. Po instalaci do postřikovače jsem zjistil, že pod přepouštěcí kuličkou, chybí gumové těsnění. To není vidět, až to začnete podrobněji zkoumat podle starého dílu. Jestli to bylo z výroby, nebo to někdo vyndal se nedovím. Naštěstí to jde lehce rozebrat, je tam jen kužel a doplnit o chybějící součástku.

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

veškeré náhradní díly k postřikovačům jsou originálně baleny. Pro osobní odběr je následně nebalíme do krabic.

Objednal jsem si bytelnou dřevěnou udirnu to co jsem dostal byla hrůza tak hrozně vyrobený výrobek jsem už dlouho neviděl je mi líto že nemohu přiložit k této zprávě fotky

• Komunikace s obchodem sice probíhá rychle, ale je formou "promiňte pan vedoucí to nechce" a stále se hledají důvody proč mi nevyhovět.

Zboží mi bylo doručeno rozbité a nejsem spokojená se způsobem náhrady. Potřebovala jsem zboží zaslat znovu, neboť se jednalo o větší kbelík a platila jsem za něj extra poštovné. Obchod toto řešení přes mé přání několikrát odmítl a vrací mi peníze.

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

Bohužel vaše absurdní výhružky ČOI se obrátili v zákeřné lži. Přepravné jste měla nejnižší za balík do 2kg viz. naše komunikace; rozbil se kbělík s balzámem, který jsme vám nahradili, protože na rozdíl od vás nechodíme hlavou proti zdi a nebudeme posílat znovu něco, co váš kurýr PPL pravděpodobně opět rozfláká.

Zboží nebylo v pořádku a neodpovídalo fotkám na obrázku..úplně jiné...a poškozené!Nedoporučuji..

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

Díky za super recenzi. Netuším ovšem, proč si na nás vylíváte vlastní ego. Udírna odpovídá přesně obrázku, odebral jste ji osobně na prodejně a po částech skládal do auta, takže jste moc dobře viděl, co si tam dáváte. Bohužel Vaše emailová komunikace plně s Vaší recenzí koresponduje, jen si vymýšlíte problémy tam, kde nejsou a nakonec ani na email neodpovíte.

• Bylo uvedeno skladem, ale čekal jsem týden

nakupoval jsem poprvé ,zboží přišlo ale bylo nefunkční po reklamaci výrobku přišla od majitele sprška arogance a zamítnutí reklamace předávám stížnost obchodní inspekci již nikdy tento rádoby obchod.

Do těchto chvil jsem byl velice spokojen. Již po několik roků u této firmy nakupuji a vždy vše OK. Letošní objednávka ani po 14ti dnech není vyřízena a obchod se tváří, že je potřeba čekat. V jejich e-shopu nabízí zboží, které nemají na skladě a ani do 14 dnů nejsou schopni toto zajistit.

ND Ferramol- přípravek proti slimákům 1 kg - použití do května 2018 j e uměle prodloužená o dva roky do května 2020. Přesto jeho použití je v prošlé lhůtě (toto množství přípravku není možno použít, slimáci se vyskytuji v pozdějším období). Dithane leden/2021, mospilan prosinec/2020 - vše na hraně použitelnosti. Určitě jste si toho vědomí.

Reakce obchodu Diskont-zahrádkář.cz

Vážený příteli, expirace jsou v této zemi zákonem omezeny tak, že se k nám jako prodejci téměř nedostane zboží s datem do konce příští sezony, důvody Vás nebudu zatěžovat. Co se Ferramolu týče, v Německu, odkud pochází, žádnou expiraci nemá, u nás se několik šarží úředně prodlužovalo. Slimákovi je určitě jedno, jestli jste zakoupil v ČR nebo Německo, zabije ho i za 10let...

Dlouhá dodací doba

• Při platbě na dobírku je doba dodání do 4 dnů. Při platbě předem ani po10 dnech nevím co se s objednávkou děje. Co chcete hodnotit ?

Pokud vyžadujete hodnocení, musíte si ověřit je-li objednávka vyřízena a zejména odeslána. Ani os pošty nemám avízo, že by jim byla předána.

Inzerují různé slevy,které přitiom neposkytují

Vážený pane Stoklasa,
    oním inzerováním slev se rozumí zaslání slevového kuponu, který jste opomenul použít. Na Vaši žádost jsme jej uplatnili zpětně, nicméně objednávku jste dosud neuhradil. Máme to chápat tak, že o zboží, které jste si objednal, za ceny po uplatnění slevového kuponu nemáte zájem?