Dimex- tapety doporučuji na 100%. Telefonní číslo obchodu aktivní, paní velmi příjemná, vždy odpověděla na dotazy, které jsem měla ke vzorkům tapet. Nechala jsem si zaslat pár vzorků, oproti jiným firmám vzorky přišly "větší" a do týdne jsem je měla ve schránce. Tapeta je pěkná a kvalitní. Lepidlo jsem dostala k objednávce zdarma.
- V pořádku jen nevím jestli jsem si nepsala o dárek
Reakce obchodu dimex-tapety.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Věříme, že samolepicí bordura do Vašeho interiéru skvěle zapadla!
O dárek v podobě 1 role tapety zdarma jste si dle našich záznamů nenapsala. Ale to nevadí, v košíku by se Vám automaticky sama objevila, pokud byste splnila podmínky pro její získání. Uvedená "promo akce" se vztahovala pouze na objednávky nad 1 500 Kč s DPH. Vaše objednávka zmíněné částky bohužel nedosáhla.
Pokud si do 31.1.2024 u nás objednáte jakékoli zboží, napište nám prosím do poznámky, že máte o dárek zájem a my Vám tuto novou objednávku sloučíme s předchozí :).
S pozdravem,
zákaznický servis DIMEX -
Drobná reklamace v počtu dodaných balení vyřešena rychle a ochotně
- velký výběr
Rychlé dodání a dobrá komunikace s obchodem.
- Velký výběr, skvělé ceny, rychlost doručení. Za mě 1*
- velký výběr
- příznivé ceny
- rychlost dodání
- Komunikace se zákazníkem
- Trošku nepřehlédnost všech potřebných informací - u tapet.
Opravdu rychlé doručení, vše proběhlo bez problému.
Nakoupila jsem již 2x, jednou fólii na okno a jednou tapetu na zedˇ. U tapety na zeď bylo pouze trošku nepřehledné, že si musíte vzhledem k velikosti tapety dokoupit lepidlo, objednávka obsahovala pouze informaci, že lepidlo dostanete k tapetě zdarma a člověka už nenapadne, že se jedná pouze o směs 100 g, kde se píše, že vystačí max na dva pásy tapety, měla jsem celkem 5 pásů (celkem cca 3,7 metrů na stěnu). Zjistila jsem to až při nachystání všech pásů tapety, že je lepidla určitě málo a trochu mi to zkomplikovalo práci, jelikož jsem musela rychle shánět nějaké jiné lepidlo... -
- Výhody rychlého doručení
Jsem spokojená zákaznice které podruhé využila Vašich produktů ke své spokojenosti. Děkuji
Dodání tapet vpořádku
- Spokojenost
- Po objednání , rychlé dodání.
- Rychlé dodání objednávky
Všechno na jedničku, doporučuji!
Rychlost ve vyřízení.
- rychlé dodání zboží
- cena + sortiment
- krásné a kvalitní tapety
- rychlé dodání