- Dobrá cena
Perfektně zabaleno, rychlé dodání
s objednanymi produkty sem velice spokojen
RYCHLÉ DODÁNÍ JE KRÁSNÁ
Zboží dorazilo ale moc dlouho to trvalo takže když to skratim tak moc pomalé doruceni
Reakce obchodu dimex-tapety.cz
v pátek dne 14.4.2023 ve 12:53:14 jste si u nás objednal designově velmi atraktivní papírovou tapetu z katalogu Simply Decor, u níž máme uvedenou dostupnost 3-8 pracovních dní.
Hned následující pracovní den (tedy v pondělí 17.4.) jsme tapety pro Vás objednali u německého výrobce. Ve čtvrtek 20.4. tapety dorazily z Německa k nám na sklad. Obratem jsme je k Vám expedovali. Tím, že jste si zvolil jako preferovaného přepravce Zásilkovnu (výdejní místo), datum dodání se o 1 den prodloužilo. Vaši stížnost jsme důkladně prověřili a dle našich zjištění jsou tapety pro Vás připraveny k výdeji již od 24. 04. 2023 v 15:20:46 na zvoleném výdejním místě:
Potraviny Lipa Market
Havířská 2014
Česká Lípa
Zboží bylo úspěšně doručeno na uvedené výdejní místo během 6 pracovních dní následujících po Vaší objednávce - tedy v avizovaném termínu. Zřejmě došlo jen k nedorozumění. Mohl byste, prosím Vás, zkontrolovat Vaši emailovou poštu včetně spamu? Neobdržel jste od přepravce oznámení o tom, že zásilka je pro Vás již připravena k vyzvednutí?
Předem Vám moc děkujeme za zpětnou vazbu. Věříme, že se nám společně podaří celou záležitost vyřešit co nejrychleji a k Vaší plné spokojenosti.
S pozdravem,
Zákaznický servis DIMEX -
Rychlé dodání ještě jse nepoužila lae barevnost odpovídá spokojenost
Spolehlivost, rychlost, dobré zabalení.
- Možnost obdržení vzorků vybraných fólií ještě před nákupem
- Vstřícnost personálu při osobním odběru objednávky
- Rychlost vyřízení objednávky
- Slušný poměr cena/kvalita
Byla jsem velmi spokojena se vším...
Super obchod doporučuji rychlé dodání
Vse proběhlo k mé naprosté spokojenosti.
- Vše v naprostém pořádkutapety jsou nádherné
Vše co naprosto v pořádku
- výběr, rychlost dodání
- Kvalitní zboží a rychlá doprava.
objednávka proběhla rychle a srozumitelně
Vpožadku !!!!
- maximální spokojenost, rychlost v dodání zboží, komunikace , prostě vše perfektní
Rychlé jednání a vyřízení
- možnost koupit po metrech
- dobrá cena