• Dostupný sortiment
    • Ochotný a erudovaný personál
    • Dobré ceny

Dlouho jsem používal Digilamu jako výdejnu PPL, a toto byl první nákup. A určitě nebyl poslední. Dodání zboží včas, dobrá cena, příjemná obsluha. Eshop přehledný, komunikace v pohodě. Děkuji a doporučuji.

• Hezka prodejna
    • Pristupnost
    • Cena
    • Ochotny prodejce

• Jsem spokojen
    • Ochota, fajn komunikace a cena
    • Zadnou nemam

• Výborná komunikace, doprava zdarma

• Skvělá komunikace
    • Nadstandardní přístup při řešení reklamace

S obchodem Digilama mám jen tu nejlepší zkušenost a není třeba se obávat nákupu u tohoto obchodu. Brašna zakoupená přes e-shop byla malinko poškozená (nejspíš stářím, jednalo se o poslední kus). Reakce obchodu na moji reklamaci byla velmi vstřícná, bylo mi nabídnuto několik možností, jak by šlo reklamaci vyřídit. Nechyběla velká omluva. Nakonec jsme se domluvili na výměně zboží za jiné s vrácením rozdílu peněz a úhrady dopravy obchodem. Vše proběhlo velmi rychle a bezproblémově. Tímto moc děkuji paní Pipasíkové, která vše řešila! člověk se nesetkává s tak milými lidmi každý den :)

• Dobrá komunikace
    • Přehedný e-shop
    • Nízké ceny

Obchodu nemám co vytknout. Jsem spokojena. Určitě se do e-shopu ještě vrátím.

• Nereálná dostupnost
    • zadržují peníze

Objednával jsem zboží skladem, avizováno s dodáním do druhého dne, ale neměli. Bojím se i o peníze, do dnešního dne, skoro 10dní mi ještě nedorazili, příště určitě jinde..

Reakce obchodu Digilama

Krásný den přejeme,

tato situace nás velice mrzí. Bohužel objednávku, která je zaplacená ze dne, který je uveden 4.4.2023 v systému neevidujeme.
    Z tohoto důvodu je možné, že vzniklo nedopatření. Prosím o zaslání čísla objednávky na [email protected], abychom vše prověřili a dali do pořádku.

Předem děkuji

Digilama.cz

• Skvělá cena

• Nákup proběhl bez problémů.
    • Doporučuji

Vše super
    Cena
    Ochota
    Výber
    Komunikace

• Dostupnost prodejny
    • Bezproblemove vyzvednuti

Skvelá cena, vše bez problému

Obchod mi až po čtyřech dnech od potvrzení objednávky (po urgenci) napsal, že zboží nemají a nedodají.

Reakce obchodu Digilama

Krásný den přejeme,

tato situace nás velice mrzí a není naším standardem. Bohužel došlo k okolnostem, které jsme se snažili vyřešit,
    co nejdříve to šlo.

Omlouváme se Vám tímto ještě jednou za způsobené komplikace a věříme, že na nás zcela nezanevřete.

Děkujeme Digilama.cz

dobré ceny, rychlost dodání, ochotné řešení dotazů

• Perfektni sortiment Polaroidu.Kazdy fanda si mu z e vybrat....mila prubezna komunikace ..perfektni zabaleni skvele zbozi rychle dodani bez placeni postovneho!!Diky
    • Zadna neni!!

Jsem velmi spokojeny rad se budu I v budoucnu na obchod obracet!!

• velmi rychlé vyřízení objednávky

Dobrý obchod

• Prodejna na metru

Vše proběhlo v pohodě

velmi ochotné zrušení objednávky a vrácení peněz

• super domluva ohledně vyzvednutí zboží, vstřícné chování prodejce