Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• nekvalitní produkty
    • nemají náhradní díly skladem
    • židle se po 2 letech rozpadla

Absolutně nedoporučuji, po 2 letech, po skončení záruky prasklo uchycení pístu k sedáku židle a nemají náhradní díly skladem. Takže po 2 letech mohu židli vyhodit do sběrného dvora.

• Rychlost,kvalita,domluva s prepravcem. Vse v poradku.

• velmi špatná komunikace

Zboží mělo být doručeno na dobírku a po týdnu mě bylo zavoláno, že se spletli a na dobírku zboží neposílají a aby jsem si objednávku zrušil. Toto jsem odmítl a nakonec tedy objednávku zrušila firma bez omluvy

kvalitní výrobek, rychle dodaní

Doporučuji nákup, vše proběhlo v pořádku. Jako vždy.

židle perfektní mam velikost xxl při 170cm spokojenost jen sem musela přiobědnat podnožku která je naprosto úžasná příjemná na nohy a k židli se perfektně hodí mohu jen doporučit

Kvalitní výrobky za velmi přijatelné ceny . Perfektní komunikace, ale i rychlost dodání zboží.

• Dobra cena za skvelou kvalitu.
    • Rychle dodani

• Rychlá komunikace
    • Rychle dodani

• žádná
    • máte možnost doručení jen přes GLS
    • kontakt pouze emailem

Není nic, proč bych hodnotil kladně tento obchod. Zakoupil jsem židli, po týdnu na moje dotazy emailem bylo odepsáno (telefon asi nevedou), že není skladem ... a po devíti pracovních dnech od objednání dorazila náhrada

• Kvalita zboží
    • Rychlá dodávka objednaného zboží

• Slušný výběr
    • Celkem rychlé dodání

• Rychlost, nízké ceny

• Naprosto dokonalá dětská židle. Dcera je nadšená! Komunikace taky úžasná, takže se určitě vrátíme až budeme kupovat židli i pro mladší dceru.

• Stránky jsou přehledné a vše potřebné informace jsou dostupné
    • Židle je opravdu velká, ale pohodlná
    • Zatím vypadá kvalitativně velmi dobře udělaná
    • Opěrky na ruce jsou k poměrům velikoste židle opravdu malé. Byl bych si ochoten připlatit za větší, respektivě delší. Pokud by vyrobce měl doporučení, budu rád když mě budou kontaktovat
    • Opěrka židle začala již po pár dnech vrzat v místě kde je to šroubama spojeno se sedátkem. Dotažení nepomohlo musím ještě zkusit wd40

Za odpovídající cenu dostanete velmi kvalitní židli, a pro mě jako vysokého člověka (195 cm) je to asi první židle kde se mi opravdu pohodlně sedí.

• Mnoho výrobků na video recenze, e-shop je přehledný a uvádí vyčerpávající parametry.

• Rychlost dodávky, kvalita zpracování

jedině spokojenost. v pondělí dopoledne jsem objednala a ve středu v poledne byla objednávka doručena do domu.

rychlé dodání

• Logo