- nekvalitní produkty
- nemají náhradní díly skladem
- židle se po 2 letech rozpadla
Absolutně nedoporučuji, po 2 letech, po skončení záruky prasklo uchycení pístu k sedáku židle a nemají náhradní díly skladem. Takže po 2 letech mohu židli vyhodit do sběrného dvora.
- Rychlost,kvalita,domluva s prepravcem. Vse v poradku.
- velmi špatná komunikace
Zboží mělo být doručeno na dobírku a po týdnu mě bylo zavoláno, že se spletli a na dobírku zboží neposílají a aby jsem si objednávku zrušil. Toto jsem odmítl a nakonec tedy objednávku zrušila firma bez omluvy
kvalitní výrobek, rychle dodaní
Doporučuji nákup, vše proběhlo v pořádku. Jako vždy.
židle perfektní mam velikost xxl při 170cm spokojenost jen sem musela přiobědnat podnožku která je naprosto úžasná příjemná na nohy a k židli se perfektně hodí mohu jen doporučit
Kvalitní výrobky za velmi přijatelné ceny . Perfektní komunikace, ale i rychlost dodání zboží.
- Dobra cena za skvelou kvalitu.
- Rychle dodani
- Rychlá komunikace
- Rychle dodani
- žádná
- máte možnost doručení jen přes GLS
- kontakt pouze emailem
Není nic, proč bych hodnotil kladně tento obchod. Zakoupil jsem židli, po týdnu na moje dotazy emailem bylo odepsáno (telefon asi nevedou), že není skladem ... a po devíti pracovních dnech od objednání dorazila náhrada
- Kvalita zboží
- Rychlá dodávka objednaného zboží
- Slušný výběr
- Celkem rychlé dodání
- Rychlost, nízké ceny
- Naprosto dokonalá dětská židle. Dcera je nadšená! Komunikace taky úžasná, takže se určitě vrátíme až budeme kupovat židli i pro mladší dceru.
- Stránky jsou přehledné a vše potřebné informace jsou dostupné
- Židle je opravdu velká, ale pohodlná
- Zatím vypadá kvalitativně velmi dobře udělaná
- Opěrky na ruce jsou k poměrům velikoste židle opravdu malé. Byl bych si ochoten připlatit za větší, respektivě delší. Pokud by vyrobce měl doporučení, budu rád když mě budou kontaktovat
- Opěrka židle začala již po pár dnech vrzat v místě kde je to šroubama spojeno se sedátkem. Dotažení nepomohlo musím ještě zkusit wd40
Za odpovídající cenu dostanete velmi kvalitní židli, a pro mě jako vysokého člověka (195 cm) je to asi první židle kde se mi opravdu pohodlně sedí.
- Mnoho výrobků na video recenze, e-shop je přehledný a uvádí vyčerpávající parametry.
- Rychlost dodávky, kvalita zpracování
jedině spokojenost. v pondělí dopoledne jsem objednala a ve středu v poledne byla objednávka doručena do domu.
rychlé dodání
- Logo