Vše super
objednávka i s doručením proběhla rychle a v naprostém pořádku
Dobré ceny, skvělá domluva. Rychle odeslání.
Až na zmatky s technickým výpadkem -selháním jiné společnosti zajištující platbu objednávky - nemožnost zaplatit kartou - ale pak následnou nekomunikací DeWaltu, jak objednávku zaplatit, protože objednávka se již nezobrazovala v košíku ani nikde jinde, to proběhlo super.
Volal jsem a tuším že i psal do De Waltu s tím, co se mi stalo, a co s tím, bylo mi telefonem sděleno, že mi pošlou možnost již provedenou objednávku zaplatit. OK.
Ale po cca pěti dnech nic. SMS, e-mail (ani ve spamu) - prostě žádný kontakt. Tak jsem udělal objednávku znovu, zaplatil bankovním převodem a napsal, aby mi to hlavně teď neposlali zase dvakrát. Zase žádná odpověď. To už, jak by řekl klasik: jako sorry. Ale tak to ve skladech běžně funguje.
Namísto toho telefon, jestli byla taková recenze nutná, že problém byl ve společnosti, co zajišťuje platbu kartou, a ne u DeWaltu. Bránil svou firmu, ano, super. To je taky běžné. Někdo něco zadrbe a ještě napadne toho, kdo na to poukáže.
Upozornil jsem doslovně pána, že za prvé na jakékoliv recenze zákazníků DeWalt nemá pořádat telefonické pojeby zákazníka, když nechápe psané slovo, a že ve své recenzi nezmiňuju to, že za selhání platby kartou může DeWalt, ale že DeWalt nekomunikuje při mé snaze objednávku znovu zaplatit a nekomunikuje na můj vzkaz ani po druhé objednávce, kdy píšu, pln zkušensotí se sklady, aby mi neposlali objednávku zase dvakrát, což evidetně nebyl schopen neustále rozlišit.
Prostě platím raději přes banku, protože po selhání karty vše spadne, svoji objednávku už nevidíte, nemáte možnost ji upravit, znovu zaplatit, nic. A k tomu DeWalt jaksi nekomunikuje, aby vám to umožnil. Skrz takovou prkotinu ale určitě na DeWalt nezanevřu, poradím si jinak, toto je všude ve všech skladech kolem naší práce, a nějaký pojeb přes telefon beru naprosto volně, za tři minuty jsem na něj zapomněl. Na stavbě si nadáváme pořád. Pán jednal na obranu firmy a dyslexie není zločin. -
- Vidím tam, co vše mají a snad to taky mají fyzicky někde a do doby, než změkne fazole, to taky dodají.
Objednávka hotová, zvolil jsem platbu kartou přímo, vše jsem zadal, tlačítko zaplatit a nic. Už se to nedalo nijak zopakovat, ani do objednávky jsem se už nedostal. Platba neproběhla.
Tak volám, na DeWalt, co se stalo, objednávku našli, prej mi pošlou možnost zaplatit jinak, ovšem nic nepřišlo, tak jsem objednávku vypsal znovu a přes bankovní účet přes PC. -
- Rychlé a spolehlivé jednání děkuji
Rychlé jednáni, včetně urgentní vyřízení reklamace
Integrovaná doba dodání je 5 - 7 dní.
Po sedmi dnech mi přišel email s tím, že jim do mnou objednaného zboží chybí nějaké komponenty. Jedná se o úhlovou brusku. Takže zřejmě v době potvrzení objednávky ji neměli na skladu a stále nemají. Nenapadá mne, jaké komponenty mohou chybět v kompaktní věci, kterou už jim někdo dodává. Za mne neférový přístup k zákazníkovi. -
- Rychlé doručení
- Ochota pomoci klientovi. Jste super.
Rychlé vyřízení objednávky
- Skvělý dárek
- výborná spolupráce
Bez problémová zakázka = vyhledání, objednávka, dodání
- Rychlost dodání
- Přehledný e-shop
Nakupuji pravidelně, vždy vše v pořádku.
- Zboží dorazilo za 3 dny od objednávky.Vše v pořádku.
Rychlost dodání
OK