Vždy maximální spokojenost. Velký výběr, solidní ceny, bleskové doručení.
Nikdy více. Už podruhé jsem se s tímto e-shopem spálil. Stále čekáte než zboží přijde i když je skladem. Amatérismus. Žádná kompenzace nebo sleva na příští nákup nebo něco takového už u první objednávky kde člověk čekal více než 2 měsíce na dodání.
Reakce obchodu Detailingshop
Nezlobte se na mě, ale výše uvedené je doufám omyl nebo špatný vtip.
V objednávce z 20.10.2024 jste měl produkt California Scents Coronado Cherry, který nebyl skladem v dostatečném množství. Konkrétně byl skladem poslední kus, vy jste měl v objednávce 2ks. Zároveň u něj uvádíme dodací dobu „Obvykle 5 pracovních dní“. Zboží nám dnes dorazilo a objednávka bude v úterý expedována.
Průběh Vaší objednávky je z naší strany naprosto korektní, vysvětlení jsem Vám poslal obratem i do mailu a přesto na nás sypete hnůj na všech serverech (Heureka, Google atd.).
Je mi líto, ale k Vaší spokojenosti není možné více udělat.
- Skvělá komunikace
- Okamžitě vyřešení mého problemu
- Velmi vstřícný přístup
- Jsou prostě boží!
- Termín dodání přes týden peníze v trapu a stále nic. V dnešní době kdy je skoro vše hned mi to přijde trochu divný.
Reakce obchodu Detailingshop
Zboží jste objednal v sobotu 12.10.2024, jednalo se o 2ks vůně, skladem byl poslední kus, druhý se objednával u výrobce. U produktu je uvedena obvyklá cena dodání 5 pracovních dní. Již při objednání jste tedy musel vědět, že na zboží se bude cca 5 pracovních dní čekat. Zároveň jste od nás hned v pondělí 14.10.2024 obdržel potvrzení o tom, že objednávka čeká na dodání zboží. Měl jste tedy všechny důležité informace a v případě spěchu na objednávku nás mohl kontaktovat. Po týdnu od objednání jste však požádal o storno a vrácení peněz, což jsme obratem udělali.
Vždy se snažíme udělat maximum, ale zázraky bohužel ještě neumíme. Děkujeme za "objektivní" recenzi.
Martin Jaroš -
Zcela jednoznačně doporučuji. Velmi spolehlivý a seriózní dodavatel - dlouholetá zkušenost!
- Ceny
- Široký výběr
- Rychlost dodání
Zboží dorazilo dřív než bylo datum naskladnění jedné položky. Za mě palec nahoru.
- dobrý výběr, dobré ceny, dobrá komunikace, zboží bylo kvalitně zabalené
Zbozi nebylo na sklade, musel jsem tyden cekat, jinak vse ok.
Bezproblémová komunikace, doporučuji
- Komunikace
- Rychlost dodání
- Výhodné ceny
- Skvělý zákaznický servis
V obchodě mi telefonicky ochotně pomohli s výběrem náhradního produktu za výrobek z mojí objednávky, který nebyl skladem. Doba doručení rychlá, přípravky autokosmetiky pečlivě a bezpečně zabalené. U objednávky došlo k záměně jednoho produktu, co obchod velice rychle a vstřícně vyřešil. Hodnotím celkově 10/10 a rád zde opět nakoupím.
- Přišel jiný produkt než jsem objednal.
- Objednána nádoba 1l přišla 9,5l
Reakce obchodu Detailingshop
Škoda, že se o vzniklém problému dovídám až z této recenze. Pokud byste nás kontaktoval, mohli jsme to obratem vyřešit k Vaší spokojenosti. V posledních dnech jsme vyřizovali značné množství objednávek a je možné, že jsme přehlédli správný objem láhve.
V následujících dnech se Vám ozvu a domluvíme se na řešení.
- Přehledný eshop
- Široký sortiment
- Top produkty
Vše OK doručeno
- Osobní předání v Berouně
- Perfektní přehled o zboží a cenách
- Skvělé ceny
- Výborná komunikace a domluva
- Vstřícnost
- Zatím jsem byl velmi spokojen, jen tato dodávka se vleče. Musím ale připustit, že obchod zpožděni signalizoval
Za mě OK
- Quick to respond
- Friendly
- Good packaging
- Good variety of quality brands available
- Some items out of stock for days
- 25-50 kč above some other shops
- cena, široký výběr
Zboží bylo skladem vše proběhlo v pořádku.
nekonečný výběr
Rychlé vyřízení a dodání zboží. Zboží je kvalitní