Přihlásit se a přidat recenzi

Vždy maximální spokojenost. Velký výběr, solidní ceny, bleskové doručení.

• 10 %

Nikdy více. Už podruhé jsem se s tímto e-shopem spálil. Stále čekáte než zboží přijde i když je skladem. Amatérismus. Žádná kompenzace nebo sleva na příští nákup nebo něco takového už u první objednávky kde člověk čekal více než 2 měsíce na dodání.

Reakce obchodu Detailingshop

Nezlobte se na mě, ale výše uvedené je doufám omyl nebo špatný vtip.

V objednávce z 20.10.2024 jste měl produkt California Scents Coronado Cherry, který nebyl skladem v dostatečném množství. Konkrétně byl skladem poslední kus, vy jste měl v objednávce 2ks. Zároveň u něj uvádíme dodací dobu „Obvykle 5 pracovních dní“. Zboží nám dnes dorazilo a objednávka bude v úterý expedována.

Průběh Vaší objednávky je z naší strany naprosto korektní, vysvětlení jsem Vám poslal obratem i do mailu a přesto na nás sypete hnůj na všech serverech (Heureka, Google atd.).

Je mi líto, ale k Vaší spokojenosti není možné více udělat.

• 100 %

• Rychlost
    • Skvělá komunikace
    • Okamžitě vyřešení mého problemu
    • Velmi vstřícný přístup
    • Jsou prostě boží!

• Termín dodání přes týden peníze v trapu a stále nic. V dnešní době kdy je skoro vše hned mi to přijde trochu divný.

Reakce obchodu Detailingshop

Zboží jste objednal v sobotu 12.10.2024, jednalo se o 2ks vůně, skladem byl poslední kus, druhý se objednával u výrobce. U produktu je uvedena obvyklá cena dodání 5 pracovních dní. Již při objednání jste tedy musel vědět, že na zboží se bude cca 5 pracovních dní čekat. Zároveň jste od nás hned v pondělí 14.10.2024 obdržel potvrzení o tom, že objednávka čeká na dodání zboží. Měl jste tedy všechny důležité informace a v případě spěchu na objednávku nás mohl kontaktovat. Po týdnu od objednání jste však požádal o storno a vrácení peněz, což jsme obratem udělali.

Vždy se snažíme udělat maximum, ale zázraky bohužel ještě neumíme. Děkujeme za "objektivní" recenzi.

Martin Jaroš

Zcela jednoznačně doporučuji. Velmi spolehlivý a seriózní dodavatel - dlouholetá zkušenost!

• Ceny
    • Široký výběr
    • Rychlost dodání

Zboží dorazilo dřív než bylo datum naskladnění jedné položky. Za mě palec nahoru.

• dobrý výběr, dobré ceny, dobrá komunikace, zboží bylo kvalitně zabalené

Zbozi nebylo na sklade, musel jsem tyden cekat, jinak vse ok.

Bezproblémová komunikace, doporučuji

• Komunikace
    • Rychlost dodání
    • Výhodné ceny
    • Skvělý zákaznický servis

V obchodě mi telefonicky ochotně pomohli s výběrem náhradního produktu za výrobek z mojí objednávky, který nebyl skladem. Doba doručení rychlá, přípravky autokosmetiky pečlivě a bezpečně zabalené. U objednávky došlo k záměně jednoho produktu, co obchod velice rychle a vstřícně vyřešil. Hodnotím celkově 10/10 a rád zde opět nakoupím.

• Přišel jiný produkt než jsem objednal.
    • Objednána nádoba 1l přišla 9,5l

Reakce obchodu Detailingshop

Škoda, že se o vzniklém problému dovídám až z této recenze. Pokud byste nás kontaktoval, mohli jsme to obratem vyřešit k Vaší spokojenosti. V posledních dnech jsme vyřizovali značné množství objednávek a je možné, že jsme přehlédli správný objem láhve.
    V následujících dnech se Vám ozvu a domluvíme se na řešení.

• Přehledný eshop
    • Široký sortiment
    • Top produkty

Vše OK doručeno

• Osobní předání v Berouně
    • Perfektní přehled o zboží a cenách
    • Skvělé ceny
    • Výborná komunikace a domluva
    • Vstřícnost

• Zatím jsem byl velmi spokojen, jen tato dodávka se vleče. Musím ale připustit, že obchod zpožděni signalizoval

Za mě OK

• Quick to respond
    • Friendly
    • Good packaging
    • Good variety of quality brands available
    • Some items out of stock for days
    • 25-50 kč above some other shops

• cena, široký výběr

Zboží bylo skladem vše proběhlo v pořádku.

nekonečný výběr

Rychlé vyřízení a dodání zboží. Zboží je kvalitní