Spokojenost vše ok!
- Chyba spis u Geis krátký termín k vyzvednutí pouze 7 dnu to je malo
Dobrý den bohužel jsem byl mimo Prahu nestačil mě termín 7 dnů k vyzvednutí totedy rozhodně chci to zaslat znovu
Geis nemá propracovaný systém online jak DHL kde to jde bez stresu z krátkého termínu když nastanou mimořádně okolností a linky tel jsou u kurýrních služeb často přetížené tedy v případě nulové možnosti prodloužit uložení jak u Geis nebo PPL vznikají zbytečné náklady dodavateli a podobná situace.
Mervart JiříReakce obchodu DetailingCare.cz
Dobrý den Jiří, Vaši objednávku jsme přijali 5.4.2019 a již ten den jsme zboží expedovali, aby u Vás bylo co nejdříve. Zakladáme si na co nejrychlejším možném dodání. Během objednávky je možnost nám zanechat k objednávce poznámku, nebo jste nás mohl kontaktovat e-mailem či telefonicky. Až do napsání tohoto hodnocení jsme nevěděli, že u Vás nastali mimořádné okolnosti ani nic o problémovém doručení Vaši zásilky. Stačilo nás kontaktovat a s přepravní společností Geis, bychom domluvili termín doručení, který by Vám vyhovoval. Zboží Vám ihned odesíláme znovu.
S pozdravem Trajchel. -
- Osobni odběr probehl v poradku
- Siroka nabidka kvalitni a profi kosmetiky
- S produkty jsem moc spokojen
Mohu doporucit tento obchod. Prijatelne ceny a velky vyber autokosmetiky
- Rychlost a kvalita balení perfektní, bez konkurenční!!! Obchod doporučuju.
- Skvělá komunikace majitele. Po protřízení sortimentu, jen osvědčené značky na poli detailingu. Osobní přístup. Znalost produktů. Prostě skvělý obchod pro nákup autokosmetiky.
- Rychlá komunikace
- rychlé dodání
- Velmi ochotně zařídili změnu v doručení
- Rychlost vyřízení odeslání
- Komunikativnost
- Obsáhlá nabídka kvalitní kosmetiky
- Přehlednost na webových stránkách
- Rychlá komunikace
Skvělé jednání při osobním odběru, doporučuji. Určitě nakoupím zde znovu
Velice vstřícní.
- ceny
- přehledné stránky
- vstřícnost při řešení reklamací
V balíku s objednávkou byla jedna lahev pootevřená a cca 50 ml objemu se vylilo do zbývajícího obsahu balíku. Reklamace byla vyřešená velice vstřícně a k mojí maximální spokojenosti.
- Rychlost doručení.
- Perfektní přístup. Znalost a osobní zkušenosti s nabízenými produkty.
- Do teď žádná
Jedním slovem - doporučuji. Opravdu, osobní setkání s prodejcem se těžko popisuje slovy. Super obchod.
Jako vždy skvělý nákup na tomto e-shopu. Objednávám pravidelně
Široká nabídka, korektní chování
- Bez problému
- Velmi rychlé vyřízení, i když jsem měl osobní odběr, tak mi pán doručil zásilku domů, že jede kolem, uvnitř dárek a návod na detailng. Dávám 6 hvězd z pěti
Super
- přišlo vše najednou a dárek k tomu navíc
- Dělám pravidelné objednávky jsem moc spokojená s výrobky a obchodem.. Zboží mi bylo doručeno osobně majitelem
Jedine zde nakoupit. Prodavajici navic tomu plne rozumi, poradi.
Jedním slovem .... perfektní .. :-)