Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednával jsem 1.1.2024 Na stránkách obchodu bylo uvedeno dodání do 26.1.2024, cca tři týdny po objednávce dorazil strohý e-mail s oznámením, že zboží bude neskladněno až začátkem dubna. Obchod si nadále vesele inzeruje (k dnešnímu dni), že pokud si zboží (to stejné které jsem si objednal já) objednáte, tak ho doručí 21.2.! Je to tedy klamavá reklama a z lidí dělají blázny!!!
Budu nadále řešit stížností k příslušným institucím, protože co je tohle za podnikání… prodávat něco co více, jak tři měsíce nemám, ale nadále inzerovat dobu dodání, která je mnohem kratší než realita!!!Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
vzniklá situace nás velice mrzí. Dodavatel přecházel na nový skladový systém, kdy se nepropisovaly aktuální informace na náš web. Jakmile došlo k aktualizaci, informovali jsme Vás o prodloužení termínu naskladnění zboží.
Věříme, že v budoucnu k těmto situacím již docházet nebude.
Velmi slabá komunikace.
Vlastně nevím co a kde koberec je.Vanoce jsou za dveřmi.Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
velice nás vzniklá situace mrzí.
Vidím, že Vás informovala kolegyně 20.12.2023 na Váš email, že zboží bude naskladněné na náš sklad 2.týden v lednu.
Jakmile bude zboží naskladněné na náš sklad, budeme Vás informovat.
Denisa -
byla jsem znechucená . Platbu jsem musel posílat opětovně a po tydnu čekání na balíček mi přišel email,ze mám platbu provést znovu ,ze prý nebyla připsaná na účet ,přitom já jí měla zaůčtovanou 2x a chtěli jí po mě platit po 3 ..... Jsem znechucená.....
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
za vzniklou situaci se velice omlouváme.
Jak jsme spolu řešily telefonicky, bohužel došlo k chybě v systému. Duplicitní platbu kolegyně ihned vrátila na Váš účet.
- dlouhá čekací lhůta
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
velice nás vzniklá situace mrzí.
Za vzniklé komplikace se ještě jednou omlouváme.
Denisa -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.
- dopravca TOPTRANS
- 2x nedodržanie termínu doručenia
- horibilná suma za dopravu 1700,- ktorá mala byť na prianie zákazníka v deň, kedy si zažiada, bohužiaľ nestalo sa tak
- dlhé čakanie na nábytok (1,5 mesiaca) a následne neschopnosť ho dodať
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
dle informací od společnosti Top Trans nezvedáte telefon, kdy se s Vámi řidič chtěl domluvit na čase doručení ve Vámi domluveném termínu, proto k doručení nedošlo.
Termín doručení byl od začátku uveden na našich stránkách ( 6 týdnů).
Děkujeme za pochopení a přeji hezký den.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednala jsem 19.10 zboží, které mělo být naskladněno za 1-2 týdny. Dnes je 5.11. a stále zboží nemám. Mezitím jsem si zboží našla na jiném e-shopu, a proto jsem objednávku zrušila.
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
Vaše objednávka byla odeslána 3.11.2023 a bude doručována 6.11. Jistě Vám byla doručen email a sms s doručováním, prosíme o kontrolu emailu. Věřím, že s věšákem budete spokojena. Děkuji Petr -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Výrobek nekvalitní, každý šuplik jiný rozměr, vůbec to nesedělo. Montáž taky hrůza. Vracíme. Za tolik peněz fakt strašné.
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
vzniklá situace nás velice mrzí. Přednostně se věnujeme vaší reklamaci, kolega je již v kontaktu s výrobcem a zajistíme postup, který Vám bude nejvíce vyhovovat.
- Nesmontovatelné zboží.
Reakce obchodu www.designovynabytek.cz
vzniklá situace nás velice mrzí.
Reklamaci již od včera řeší kolega a je v kontaktu s výrobcem.
O dalším postupu Vás bude informovat v nejbližší době.
Denisa