- Rychlost dodání, výborné produkty.
děkujeme
3.8. jsem zaplatila objednávku, která mi ani po dvou týdnech nedošla. Opakovaně jsem psala maily, na které nikdo nereaguje, uvedený mobil také nefunguje.
Považuji to za nesolidnost a byť jsem dříve u firmy pravidelně objednávala, tak tato zkušenost mne zcela odradila.
Jana -
- zlatí, kvalita a ešte aj zlavy
Ochota, rýchlosť,zlatí, kvalita a ešte aj zlavy.Rada: p. Ing.Jar. Prúchova so synom napísali knihu: Vesmírne zákony,kde píše že kokos a všetko z neho je ťažko karčvinogénne. Výskumy robili celeý život. Ja im verím, všetk kokosové om vyhodila, Vy máte kokos v matcha Tea ak sa nemýlilm. Dávam vám podnet,dík monika
super kvalita, ceny, darčeky
- Velmi vstřícné jednání, rychlé vyřízení objednávky
Rychlý, pohodový, bez problémů
- objednávka ze dne 29.5.2023 stále nedorazila
- nulová komunikace obchodu, na maily žádná reakce
rozhodně zde nenakupujte a pokud máte tu potřebu, určitě nic předem neplaťte
- Kvalitní zboží
- Nekomunikace obchodu na zaslaný e-mail.
- Dlouhá dodací lhůta. V přijatém e-mailu mám již 5 dní od společnosti zprávu, že objednávka byla vyřízena. Nemám ani zprávu, že by dopravce zásilku přebral.
- Kvalitní moooc příjemné pleťové oleje
Od 20.1. žádná reakce obchodu, i když je zboží zaplacené.
Obchod nereaguje, nedoporučuji. Naštěstí jsem neplatila předem. Zboží jsem objednala jinde.
tovar super, doprava trochu dlhšia aj v závere , dostala som sms s kodom a prišla som do pekárne, a nič tam nebolo!!!
- Doručeno na 100% a v krátkém čase
Bohužel vyřízení trvalo dlouho. To by samo o sobě nebyl problém, kdyby bylo možné se s obchodem jakkoli spojit. Na emaily nikdo nereagoval, telefony nikdy nikdo nezvedl. Vedlo to až k žádosti bance na vrácení peněz za neposkytnutí služby.
Po týdnu došel jen automatický email o vyřízení. Žádná reakce na předchozí maily... -
Na mejl mi přišlo hodnocení obchodu, ještě než mi bylo zboží dodáno. Několikrát jsem se snažil dovolat na uvedený telefon, kdy bude zboží připravené, nikdy jsem se nedovolal. Zkoušel jsem i mejl, ale nikdo mi neodpověděl ani na mejl. Komunikaci obchodu bych si představoval mnohem lepší, jinak zboží je OK.
Trochu delší doba doručení, než jsem zvyklá.
Komunikace nic moc
přírodní kosmetika naprosto úžasná, Česká značka. Pozitivní účinky na pleť s pokožku jsou vidět i cítit okamžitě.
- Opožděná komunikace se zákazníkem. Prodleva v komunikaci.