• vše v naprostém pořádku

doporučuji

• Skvělá komunikace
    • Rychlé doručení
    • Kvalitní zpracování
    • Vzorník zdarma
    • Široký výběr

Mohu jen doporučit

Rychlé jednání, informace o stavu zakázky, zbozí vypadalo, tak, jako na e shopu. Doporučuji

Rychlost dodání,dobrá cena ...spokojenost.

Kvalitní látky, pěkné zpracování.

Spokojenost

• Vzorky a velký výběr látek i když před pár lety se mi zdál výběr bohatší. Zajímavé dekorace.
    • Delší dodací lhůty. Pří minulé objednávce, taška na časopisy a dva malé, zasouvací, odkládací stolky s mramorovou deskou v krabici, přišla obrovská krabice se spoustou odpadu. Krabice a výplň vážily víc, než těžší zboží. Zaplnila jsem polovinu odpadního kontejneru. Možná by bylo lepší, pro dopravce, zákazníka i........... poslat každý kousek zvlášť. Mramorová deska u většího stolku, se po dvou dnech používání odlepila.

Reakce obchodu Dekoria-Home.CZ

Dobré ráno,
    Děkujeme za váš komentář.

Zboží balíme s náležitou péčí, aby se k zákazníkovi dostalo nepoškozené.
    Naši zákazníci oceňují, že zboží je dobře zajištěné .

Zboží zasíláme do 3 pracovních dnů v případě hotového zboží (dekorace, nábytek... ) .
    Naše výrobky, které šijeme, odesíláme do 5 pracovních dnů.
    Tyto informace naleznete na našich webových stránkách.

Pokud je stolek poškozen, máte právo ji reklamovat do dvou let od data zakoupení.
    V takovém případě vám doporučujeme použít náš reklamačni formulář , který najdete na našich webových stránkách.

Tím DEKORIA.

potah na sedačku seděl maximálně,velká spokojenost a díky,ze staré sedačky jsem udělal novou.

• Skvělé zboží, rychle dodané

Zakázka dorazila rychle, provedení velmi kvalitní a pečlivé, materiál příjemný, vše na jedničku.

• Obchod ma dobre resene sve www-stranky, je mozne snadno komunikovat (chatovat), takze zakaznik nemusi absolvovat dlouhe telefonicke propojovani a okamzite dostane odpoved na sve otazky. Moje zakazka byla vyrizena do nekolika dnu a mohla jsem vybirat podle vzorku, ktere firma zasila zdarma.

• U některých výrobků možnost vybírat ze širokého vzorníku látek, možnost objednat vybrané vzorky látek předem. Rychlý termín expedice objednaného výrobku s námi vybranou látkou.

Zajímavá nabídka, našli jsme, co nebylo nabízeno v kamenných obchodech.

• Objednávala jsem již dvakrát. Poprvé potahy na židle Ikea, které už Ikea neprodává + polštářky ve stejném designu. Tady si člověk může vybrat materiál i barvu látky, dokonce se mi zdá, že potahy sedí lépe, než ty z Ikey. Doobjednávala jsem látku, takže jsem si ze stejné látky jako mám potahy na židle ušila i prostírání.
    • Trošku jsem se bála toho, že eshop má sídlo v Polsku, ale kvalita zboží je vysoká a platba i dodání proběhlo v pořádku.

• Naprostá spokojenost

• spolehlivost ,kvalita
    • výhoda zaslání vzorků látek -snažší rozhodování

vřele doporučuji , rychlost od objednání k dodání zboží , potahy kvalitně ušité a padnoucí na daný tip sedačky

nakupovala jsem poprvé,OK

• Rychle kvalitně

Supeeer kvalita, barevnost stejná jako na obrázcích. Jsem opravdu moc spokojená.

• Kvalitní ušiti do nejmenšího detailu
    • Možnost objednání stejné látky po 5 letech

• rychle zpracovani a doruceni
    • kvalitni zpracovany potah
    • moznost zaslani vzorniku latek

Reakce obchodu Dekoria-Home.CZ

Velice nás těší Vaše recenze. Děkujeme za Váš nákup a kladné hodnocení našeho e-shopu, kterého si velmi vážíme.

S přáním krásného dne,
    Tým Dekoria-Home.cz