- vše v naprostém pořádku
doporučuji
- Skvělá komunikace
- Rychlé doručení
- Kvalitní zpracování
- Vzorník zdarma
- Široký výběr
Mohu jen doporučit
Rychlé jednání, informace o stavu zakázky, zbozí vypadalo, tak, jako na e shopu. Doporučuji
Rychlost dodání,dobrá cena ...spokojenost.
Kvalitní látky, pěkné zpracování.
Spokojenost
- Vzorky a velký výběr látek i když před pár lety se mi zdál výběr bohatší. Zajímavé dekorace.
- Delší dodací lhůty. Pří minulé objednávce, taška na časopisy a dva malé, zasouvací, odkládací stolky s mramorovou deskou v krabici, přišla obrovská krabice se spoustou odpadu. Krabice a výplň vážily víc, než těžší zboží. Zaplnila jsem polovinu odpadního kontejneru. Možná by bylo lepší, pro dopravce, zákazníka i........... poslat každý kousek zvlášť. Mramorová deska u většího stolku, se po dvou dnech používání odlepila.
Reakce obchodu Dekoria-Home.CZ
Dobré ráno,
Děkujeme za váš komentář.
Zboží balíme s náležitou péčí, aby se k zákazníkovi dostalo nepoškozené.
Naši zákazníci oceňují, že zboží je dobře zajištěné .
Zboží zasíláme do 3 pracovních dnů v případě hotového zboží (dekorace, nábytek... ) .
Naše výrobky, které šijeme, odesíláme do 5 pracovních dnů.
Tyto informace naleznete na našich webových stránkách.
Pokud je stolek poškozen, máte právo ji reklamovat do dvou let od data zakoupení.
V takovém případě vám doporučujeme použít náš reklamačni formulář , který najdete na našich webových stránkách.
Tím DEKORIA. -
potah na sedačku seděl maximálně,velká spokojenost a díky,ze staré sedačky jsem udělal novou.
- Skvělé zboží, rychle dodané
Zakázka dorazila rychle, provedení velmi kvalitní a pečlivé, materiál příjemný, vše na jedničku.
- Obchod ma dobre resene sve www-stranky, je mozne snadno komunikovat (chatovat), takze zakaznik nemusi absolvovat dlouhe telefonicke propojovani a okamzite dostane odpoved na sve otazky. Moje zakazka byla vyrizena do nekolika dnu a mohla jsem vybirat podle vzorku, ktere firma zasila zdarma.
- U některých výrobků možnost vybírat ze širokého vzorníku látek, možnost objednat vybrané vzorky látek předem. Rychlý termín expedice objednaného výrobku s námi vybranou látkou.
Zajímavá nabídka, našli jsme, co nebylo nabízeno v kamenných obchodech.
- Objednávala jsem již dvakrát. Poprvé potahy na židle Ikea, které už Ikea neprodává + polštářky ve stejném designu. Tady si člověk může vybrat materiál i barvu látky, dokonce se mi zdá, že potahy sedí lépe, než ty z Ikey. Doobjednávala jsem látku, takže jsem si ze stejné látky jako mám potahy na židle ušila i prostírání.
- Trošku jsem se bála toho, že eshop má sídlo v Polsku, ale kvalita zboží je vysoká a platba i dodání proběhlo v pořádku.
- Naprostá spokojenost
- spolehlivost ,kvalita
- výhoda zaslání vzorků látek -snažší rozhodování
vřele doporučuji , rychlost od objednání k dodání zboží , potahy kvalitně ušité a padnoucí na daný tip sedačky
nakupovala jsem poprvé,OK
- Rychle kvalitně
Supeeer kvalita, barevnost stejná jako na obrázcích. Jsem opravdu moc spokojená.
- Kvalitní ušiti do nejmenšího detailu
- Možnost objednání stejné látky po 5 letech
- rychle zpracovani a doruceni
- kvalitni zpracovany potah
- moznost zaslani vzorniku latek
Reakce obchodu Dekoria-Home.CZ
Velice nás těší Vaše recenze. Děkujeme za Váš nákup a kladné hodnocení našeho e-shopu, kterého si velmi vážíme.
S přáním krásného dne,
Tým Dekoria-Home.cz