- skvělá komunikace, zboží dorazilo v avizovaný čas
- Rychle vyřízení objednávky
Výborná komunikace, možnost domluvy doručení na konkrétní den, možnost vrátit prázdné boxy.
- výborná komunikace, perfektně zabalené, dopravené spěšně - naše Frida je velmi spokojený zákazník !
- Kvalita masa, rychlá komunikace , ústřetovost ,
- Recyklovatelne boxy
- Ceny
- Rychlost dodání
Vždy rychlé doručení.
Mazlíček spokojen. Baští a chutná mu. :D
Pouze nedomyšlený systém s krabicí, která je předražená a nelze provádět vratka ani v případě opakovaného nákupu. (Pouze zdarma, což je dost nesmyslný).Reakce obchodu Dejmunej.cz
děkujeme Vám za to, že u nás pravidelně nakupujete, opravdu si toho vážíme. Jakákoli zpětná vazba je pro velmi nás cenná – a hodnocení od Vás není výjimkou. S tím, jak zařídit co možná nejpohodlnější dopravu mraženého sortimentu, jsme si dlouho lámali hlavu. V minulosti jsme zkoušeli i zálohování, ale upustili jsme od něj.
Důvody jsou tyto:
1) Cena boxů na přepravu mraženého sortimentu soustavně roste a nyní je výrazně vyšší, než když jsme začínali. Aktuálně se pohybuje kolem 300 Kč.
2) Když byly boxy zálohované, jejich prodejní cenu jsme stejně dotovali, ale boxy se nevracely v množství, se kterým jsme počítali.
3) A zde se dostáváme k finální části: je pro nás opravdu moc důležité, jakou naše činnost zanechává ekologickou stopu. Snažíme se ji minimalizovat. Aktuálně se k nám díky možnosti „recyklace“ opravdu vrací naprostá většina boxů.
V dopravě se snažíme vycházet zákazníkům a jejich mazlíčkům maximálně vstříc. Doprava zdarma platí pro objednávky nad 2.000 (+ sleva 7 %). Vrácení boxu jsme se snažili udělat co nejpohodlnější, stačí jen říci předem a pak jej předat kurýrovi.
Ještě jednou Vám moc děkujeme a máme velkou radost, že Vašemu čtyřnohému kamarádovi chutná.
Srdečně Vás zdravíme! -
- Bezvadna komunikace, krásné zabaleno, velky vyber oblíbeného Graf Barf masicka.
Jsem velice spokojená s tímto internetovým obchodem. Vzhledem k tomu, že své psy krmím BARFem, najdu zde doplňky v podobě vitamínu, olejů a bylinek. Posledně zmíněné bylinky (30 druhů bylin) jsou k dostání právě pouze zde, ostatní obchody je nemají v nabídce vůbec nebo jsou u nich momentálně nedostupné. Objednávka i doručení funguje naprosto skvěle a rychle. Určitě doporučuji tento obchod vyzkoušet :-)
Velice rychle vyrozeni
rychlé dodání
- Velký výber
- Rychlost doručení
- Kvalitní barf
Přesně to co jsem hledala, jsem ráda, že jsem tento online obchod našla. Krmení barfem je teď pro mne mnohem rychlejší a přesnější.
Rychlé jednání, reagují na dotazy.
- spolehlivost obchodu
- kvalita výrobků
objednávám především mražený BARF a vždy dorazí pečlivě zabalený a bez újmy (tedy stále mražený)
- Mražené maso mi bylo doručeno druhý den od objednání. Obal byl nepoškozený a masíčko stále ve zmrazeném stavu. Objednávám opakovaně a veliká spokojenost i s kvalitou masa
- maso prislo v druhej objednavke nie uplne zmrazene ako prv x, no vdkabohu bolo v poriadku
- kurier neml info o prebrti prazdneho boxu z predoslej objednavky, tak box zostal u nas
Maso je kvalitne, velmi dobre balene, som velmi spokojn.
Mozno by som privitala, aj ked vacsi objem nakupu, ktory by bol zvyhodneny s objednavkou bez postovneho tak, ako v Cechach -
- Velmi dobrá komunikace
- Kvalita
- Árčímu chutná
- Přepravní box doma zabírá místo do další objednávky.
- skvělá komunikace s obchodem, zmražené zboží dorazilo zmražené
skvělá komunikace s obchodem, rozmanité zboží
- skvělý zákaznický servis, kvalitní produkty, velký výběr
Nakupuji zde opakovaně, respektive zcela pravidelně, maximální spokojenost, jak s rychlostí dodání, tak s kvalitou zboží i s balením zásilky, rovněž pak s přístupem provozovatele. Naše brabantice je s veškerým jídlem extrémně spokojená! :-) Vřele doporučuji!*
- žádná
Rychlé vyřízení objednávky