• skvělá komunikace, zboží dorazilo v avizovaný čas

• Rychle vyřízení objednávky

Výborná komunikace, možnost domluvy doručení na konkrétní den, možnost vrátit prázdné boxy.

• výborná komunikace, perfektně zabalené, dopravené spěšně - naše Frida je velmi spokojený zákazník !

• Kvalita masa, rychlá komunikace , ústřetovost ,
    • Recyklovatelne boxy
    • Ceny

• Rychlost dodání
    • Nic

Vždy rychlé doručení.
    Mazlíček spokojen. Baští a chutná mu. :D
    Pouze nedomyšlený systém s krabicí, která je předražená a nelze provádět vratka ani v případě opakovaného nákupu. (Pouze zdarma, což je dost nesmyslný).

Reakce obchodu Dejmunej.cz

děkujeme Vám za to, že u nás pravidelně nakupujete, opravdu si toho vážíme. Jakákoli zpětná vazba je pro velmi nás cenná – a hodnocení od Vás není výjimkou. S tím, jak zařídit co možná nejpohodlnější dopravu mraženého sortimentu, jsme si dlouho lámali hlavu. V minulosti jsme zkoušeli i zálohování, ale upustili jsme od něj.

Důvody jsou tyto:

1) Cena boxů na přepravu mraženého sortimentu soustavně roste a nyní je výrazně vyšší, než když jsme začínali. Aktuálně se pohybuje kolem 300 Kč.

2) Když byly boxy zálohované, jejich prodejní cenu jsme stejně dotovali, ale boxy se nevracely v množství, se kterým jsme počítali.

3) A zde se dostáváme k finální části: je pro nás opravdu moc důležité, jakou naše činnost zanechává ekologickou stopu. Snažíme se ji minimalizovat. Aktuálně se k nám díky možnosti „recyklace“ opravdu vrací naprostá většina boxů.

V dopravě se snažíme vycházet zákazníkům a jejich mazlíčkům maximálně vstříc. Doprava zdarma platí pro objednávky nad 2.000 (+ sleva 7 %). Vrácení boxu jsme se snažili udělat co nejpohodlnější, stačí jen říci předem a pak jej předat kurýrovi.

Ještě jednou Vám moc děkujeme a máme velkou radost, že Vašemu čtyřnohému kamarádovi chutná.

Srdečně Vás zdravíme!

• Bezvadna komunikace, krásné zabaleno, velky vyber oblíbeného Graf Barf masicka.

Jsem velice spokojená s tímto internetovým obchodem. Vzhledem k tomu, že své psy krmím BARFem, najdu zde doplňky v podobě vitamínu, olejů a bylinek. Posledně zmíněné bylinky (30 druhů bylin) jsou k dostání právě pouze zde, ostatní obchody je nemají v nabídce vůbec nebo jsou u nich momentálně nedostupné. Objednávka i doručení funguje naprosto skvěle a rychle. Určitě doporučuji tento obchod vyzkoušet :-)

Velice rychle vyrozeni

rychlé dodání

• Velký výber
    • Rychlost doručení
    • Kvalitní barf

Přesně to co jsem hledala, jsem ráda, že jsem tento online obchod našla. Krmení barfem je teď pro mne mnohem rychlejší a přesnější.

Rychlé jednání, reagují na dotazy.

• spolehlivost obchodu
    • kvalita výrobků

objednávám především mražený BARF a vždy dorazí pečlivě zabalený a bez újmy (tedy stále mražený)

• Mražené maso mi bylo doručeno druhý den od objednání. Obal byl nepoškozený a masíčko stále ve zmrazeném stavu. Objednávám opakovaně a veliká spokojenost i s kvalitou masa

• maso prislo v druhej objednavke nie uplne zmrazene ako prv x, no vdkabohu bolo v poriadku
    • kurier neml info o prebrti prazdneho boxu z predoslej objednavky, tak box zostal u nas

Maso je kvalitne, velmi dobre balene, som velmi spokojn.
    Mozno by som privitala, aj ked vacsi objem nakupu, ktory by bol zvyhodneny s objednavkou bez postovneho tak, ako v Cechach

• Velmi dobrá komunikace
    • Rychlé dodání
    • Kvalita
    • Árčímu chutná
    • Přepravní box doma zabírá místo do další objednávky.

• skvělá komunikace s obchodem, zmražené zboží dorazilo zmražené

skvělá komunikace s obchodem, rozmanité zboží

• skvělý zákaznický servis, kvalitní produkty, velký výběr

Nakupuji zde opakovaně, respektive zcela pravidelně, maximální spokojenost, jak s rychlostí dodání, tak s kvalitou zboží i s balením zásilky, rovněž pak s přístupem provozovatele. Naše brabantice je s veškerým jídlem extrémně spokojená! :-) Vřele doporučuji!*

• žádná

Rychlé vyřízení objednávky