• Rýchlosť
    • Komunikácia

• Packeta
    • Rýchlosť doručenie
    • Rýchla podpora

Najlepší obchod so sladkosťami, veľký sortiment, sladkosti prišli rýchlo a vporiadku. Veľmi oceňujem že majú doručenie na Packetu. Určite doporučujem nakúpiť.

Objednávala jsem poprvé z obchodu a můžu říct, že jsem byla nadmíru spokojená. Zboží přišlo velmi rychle, což mě potěšilo. Obchod nabízí skvělé produkty, určitě doporučuji.

Všechno jako vždy 100%

Bohužiaľ má sklamala objednávka všetko bolo mini ... A želé bolo ako keby bolo pokazené nič moc

Reakce obchodu Dear-Candy.com

děkujeme za hodnocení, i když není pozitivní. Bohužel se nám s vámi nedařilo spojit, abychom zjistili co je s objednávkou špatně a případně to celé napravit :) Z hodnocení nevíme co přesně bylo špatně, neboť nevíme co znamená, že vše bylo "mini", gramáže i popis je uveden u všech produktů. Pudinky mají expirace několik měsíců, ale samozřejmě se může stát, že chuťově třeba nesednou.

Pokud byste si našla čas, určitě nás kontaktujte a pokusíme se situaci napravit.

Děkujeme za tým Dear Candy a přejeme hezký den.

Super chutný bonbóny a cukrovinky.

• Možnost si vytvořit vlastní balíčky sladkého

Objednávala jsem poprvé a jsem spokojená. Dodání bylo bez problému a balíčky vypadaly moc dobře.

Vše bylo v naprostém pořádku. Skvělý výběr zboží, rychlé dodání.

• O

Zkušenosti mám kladné, nikdy nebyl žádný problém. Objednávky dorazí rychle.

• Velice příjemné jednání
    • Nové chutě
    • Docela levné

• nezproblémové vyzvednutí i zaplacení

Raději bych preferoval blíže centru Prahy

• Rychlost zpracování
    • Komunikace
    • Přehlednost
    • Možnost vlastních mixů

Já jsem s Dear-Candy neskutečně spokojená. Po dlouhé době jsem si objednala takové bonbony a sladkosti a hrozně mě překvapila kvalita a chuť. Velice jsem ocenila i rychlost zaslání co se týkalo valentýnského mixu, který byl doručen přímo na Valentýna a opravdu rychle. Až budu mít chuť na sladké, určitě znovu zavítám na tento e-shop.

• Je to strašne lacné

• Keď som dala 2 objednávky kôli tomu že som si splietla platbu boli ochotný jednu storňovať

• Rýchle doručenie

• Rychlost dodání, Super komunikace. Objednávka dorazila kompletní,v pořádku

Obchod super, rychlé dodání ( do 2 pracovnich dnů) , balíček vždy přišel kompletní a v pořádku. Sladkosti jsou návykové, nyní objednávám už i pro kolegy v práci - slyším jen pozitivní odezvu

Super

• opakovaný nákup - vždy bez problémů
    • rychlé vyřízení objednávky