- Rýchlosť
- Komunikácia
- Packeta
- Rýchlosť doručenie
- Rýchla podpora
Najlepší obchod so sladkosťami, veľký sortiment, sladkosti prišli rýchlo a vporiadku. Veľmi oceňujem že majú doručenie na Packetu. Určite doporučujem nakúpiť.
Objednávala jsem poprvé z obchodu a můžu říct, že jsem byla nadmíru spokojená. Zboží přišlo velmi rychle, což mě potěšilo. Obchod nabízí skvělé produkty, určitě doporučuji.
Všechno jako vždy 100%
Bohužiaľ má sklamala objednávka všetko bolo mini ... A želé bolo ako keby bolo pokazené nič moc
Reakce obchodu Dear-Candy.com
děkujeme za hodnocení, i když není pozitivní. Bohužel se nám s vámi nedařilo spojit, abychom zjistili co je s objednávkou špatně a případně to celé napravit :) Z hodnocení nevíme co přesně bylo špatně, neboť nevíme co znamená, že vše bylo "mini", gramáže i popis je uveden u všech produktů. Pudinky mají expirace několik měsíců, ale samozřejmě se může stát, že chuťově třeba nesednou.
Pokud byste si našla čas, určitě nás kontaktujte a pokusíme se situaci napravit.
Děkujeme za tým Dear Candy a přejeme hezký den. -
Super chutný bonbóny a cukrovinky.
- Možnost si vytvořit vlastní balíčky sladkého
Objednávala jsem poprvé a jsem spokojená. Dodání bylo bez problému a balíčky vypadaly moc dobře.
Vše bylo v naprostém pořádku. Skvělý výběr zboží, rychlé dodání.
- O
Zkušenosti mám kladné, nikdy nebyl žádný problém. Objednávky dorazí rychle.
- Velice příjemné jednání
- Nové chutě
- Docela levné
- nezproblémové vyzvednutí i zaplacení
Raději bych preferoval blíže centru Prahy
- Rychlost zpracování
- Komunikace
- Přehlednost
- Možnost vlastních mixů
Já jsem s Dear-Candy neskutečně spokojená. Po dlouhé době jsem si objednala takové bonbony a sladkosti a hrozně mě překvapila kvalita a chuť. Velice jsem ocenila i rychlost zaslání co se týkalo valentýnského mixu, který byl doručen přímo na Valentýna a opravdu rychle. Až budu mít chuť na sladké, určitě znovu zavítám na tento e-shop.
- Je to strašne lacné
- Keď som dala 2 objednávky kôli tomu že som si splietla platbu boli ochotný jednu storňovať
- Rýchle doručenie
- Rychlost dodání, Super komunikace. Objednávka dorazila kompletní,v pořádku
Obchod super, rychlé dodání ( do 2 pracovnich dnů) , balíček vždy přišel kompletní a v pořádku. Sladkosti jsou návykové, nyní objednávám už i pro kolegy v práci - slyším jen pozitivní odezvu
- Super
Super
- opakovaný nákup - vždy bez problémů
- rychlé vyřízení objednávky