Super kvalita povlečení a povlaku na polštářky. Rychlá doprava. Když povlečení, tak jedině Darre.
- Super obchod.
- krasne kvalitni zbozi.jiz vícekrát nakoupené a vždy spokojenost na 100 procent ! kez by bylo víc takových obchodu !
vždy vše super!
- Komunikace výborná
- Rychlé doručení
- Povlečení je krásné a hlavně kvalitní
- Velmi hezky zabalené
Jsem nad míru spokojená s dodáním objednaného zboží. Vše bylo krásně zabalené. Kvalita povlečení naprosto dokonalá. Hrníčky jsou krásné a věřím, že až je Ježíšek nadělí pod stromeček, tak se budou líbit i obdarovaným.
Vše skvělé!
Super komunikace. Napsala jsem do poznámky požadavek, paní hned volala a domluvily jsme se.
- Rychlé, férové jednání, macimální kvalita, zde je radost nakoupit
Vše OK spokojenost
Super e shop s krásnými vlastními výrobky.Široký sortiment ,rychlé dodání.Vše v te nejlepší kvalitě.Moc ráda zde nakupuji
Velká spokojenost
- Velmi kvalitní materiály
- Rychlost, spolehlivost
- Ochota, vstřícnost
Jsem nadšená.
Velmi rychlé dodání, kvalitní povlečení, jsem moc spokojená. Děkuji
- Spokojenost
Kvalitní provedení, zpracování, materiál
Mám již několik povlečení
Objednám další -
- nádherné věci, bleskurychlé dodání, pěkně zabaleno
Darre je úžasný eshop, mají krásné a kvalitní věci, strašně dlouho jsem vybírala, protože jsem se nemohla rozhodnout pro vzor. Momentální sleva byla moc příjemná.
- Rychle vyrizeni objednavky
- Skvela komunikace
- Krasne a velice kvalitni vyrobky (neotrely design, povleceni je tvarove stabilni a po vyprani se nekrouti, velmi prijemne materialy)
Na Darre jsem narazila na internetu teprve nedavno a velmi me mrzi, ze jsem o vyrobci nevedela drive, povleceni je po vsech strankach opravdu skvele, vse vyladeno do posledniho detailu! Zakladni bavlnena rada velmi cenove dostupna, kvalitativne o nekolik levelu vyse nez u jinych renomovanych znacek (kde jsou o vyssi ceny, ale kvalita misty znacne pokulhava). U jedne velmi zname znacky jsem zazila opakovane reklamace povleceni kvuli spatne strizene latce a krouticim se svum. Odted povleceni uz jedine z Darre!
Objednávka zde byla druhý den, což bylo skvělé. Děkuji.
- Hlavně je to česká výroba, kvalitní materiály a prostěradla od Darré jsou naprosto famózní. Rychlé dodání, pěkné balení a dárek potěší
- O žádné nevím
Prostě skvělý obchod je vidět, že to dělají s láskou.
Zboží jsem zakoupila jako vánoční dárek. Domnívám se, že je vše v pořádku, neboť jsem nakoupila tento rok na jaře i povlečení na dvojlůžko v krásném saténovém provedení. Též jako dárek a doufám, že se bude o Vánocích líbit.
Obě zásilky zboží jsem obdržela velmi rychle, precizně zabalené. Překvapilo mě, že nám zákazníkům věnujete i malou pozornost. Je to milé a příjemné a chytré. Určitě zůstanu vaší zákaznicí. -
- rychlost dodávky
- spolehlivost i když byla platba předem
- kvalita
- nenašel - snad jen cena ale byla uplatněna sleva