- Balíček krásně zabalený, rychlé doručení … vše super… děkuji
Naprostá spokojenost, nakupovala jsem již podruhé. Rychlá komunikace, zaslání, zboží perfektně zabaleno.
Jsem opravdu moc spokojená a doporučuji. -
- Rychlost, cena, neokoukané zboží
Oceňuji rychlost, s jakou je zboží dodáno, navíc perfektně zabalené, takže nehrozí poškození.
Vždy najdu něco nového. Super obchod i služby.
Rychlé dodání, pečlivě zabaleno.
- Z tohoto obchodu objednávám již podruhé. Zboží bylo vždy PERFEKTNĚ zabalené, aby se při přepravě nerozbilo. Komunikace obchodu na dnešní dobu vzácností, rychlé dodání, takže příště určitě zase nakoupím u nich.
Velmi ochotny a rychlí.
- Rychlé objednání a vyřízení.
- Vyber rozet od malych az po obrovske.
- Nákup proběhl rychle a bez potíží
Špatná komunikace.
- rýchle doručenie
Krásné a voňavé dárečky,nakupuji opakovaně a vždy jsem moc spokojená.
spolehlivý obchod
- Rychlá odpověď na objednávku, poradili ,zboží dorazilo v pořádku a rychle
Album přišlo sice moc hezky zabalené,ale mělo trochu odřený roh..chtělo to asi větší krabici..
- rychlost dodání zboží
- dobrá komunikace s obchodem
Dobrá komunikace, rychlé doručení.
- Našla jsem zde velký vyber Bastion Collection.
- Keramické hrnečky, talířky byly dokonale zabalené, měla jsem obavu z přepravy.
Velká spokojenost!
- Darkova cokolada dorazila tyden pred expiraci. Chapu, ze je to v norme, ze prosla nebyla, ale pokud potrebujete darovat, tak je to na……
- Druhy zadrhel- ze dvou klicenek, ktere opet slouzily jako darek - jedna byla osoupana.
Reakce obchodu Darkyrada.cz
Dobrý den, paní Michaelo,
moc se omlouváme za čokolády i další nepříjemnosti.
Čokolády nám opravdu utekli, stahovali jsme je z prodeje v den, kdy bohužel odešla objednávka a jsme z toho moc smutní. Produkty značky Albi u nás hlídá obchodní zástupkyně, které jsme tuto skutečnost včas nahlásili, ale nereagovala a tak jsme stahovali z prodeje sami. Není to omluva, ale nestává se nám to, data u produktů hlídáme a vyřazujeme. Toto bylo špatné.
Klíčenky jsou baleny v originál obalu, nikdo z nás ji nerozbaluje, ale jsou ručně malovány a tak se může stát, že písmo není dokonalé. Kvalitu kontrolujeme, pokud se Vám zboží nelíbí, stačí napsat, vyfotit, ozveme se a vyřešíme.
Bohužel jsme od Vás zprávu nedostali a dozvěděli jsme se to až odtud, což nás moc mrzí.
Hned jsme Vás kontaktovali a nabídli celou věc vyřešit, ale zatím bez odezvy.
Budeme rádi, když se nám ozvete a budeme moc celou věc dořešit k Vaší spokojenosti.
Zákazník pro nás není jen číslo...
Přejeme hezké dny a ještě jednou se za náš omyl moc omlouváme. Toto se nám opravdu nestává a mrzí nás, že se to vůbec stalo.
Tým Darkyrada.cz
Pokud se nám ozvete s jakoukoli nesrovnalostí, hned řešíme k Vaší spokojenosti.