Objednávka a doručení, bylo v pořádku,ale balíček vypadal,jak když to balilo pětileté dítě .Bohužel jsem to nemohla darovat kamarádce k 50tinam.
obchod je sice rychlý ale má hodně nekvalitní zboží proto jsem všechny zakázky od tohohle obchodu zrušil proto tento obchod nikomu nedoporučuji
Reakce obchodu Dárkoviny
vytvořil jste si u nás tři objednávky na dobírku, které jsme obratem odeslali. Ani jednu objednávku jste si nevyzvedl, vznikly nám náklady s odesláním. Hodnotíte zboží, které jste ani neviděl, nezasloužíme si hodnocení 20%.
Tým Dárkovin -
Vybrala sem si zboží jako dárek, ale bohužel nelze zaplatit dobírkou pokud chci zboží poslat do zásilkovny, pouze možné převodem. Jelikož to u mně nejde zboží se musím vzdát a je to škoda.
Reakce obchodu Dárkoviny
u nás je vždy možné platit na dobírku. Stačí zvolit způsob platby Dobírkou, nebo Hotově či kartou na pobočce. Nezasloužíme si takové hodnocení, navíc když není pravdivé. Pokud si přejete objednávku zaslat, stačí se nám ozvat na e-mail [email protected].
Tým Dárkoviny -
Zásilka došla poškozena … už nikdy víc v tomto obchode :(
Objednal som Powerbanku 50000 mAh na faktúre mám 50000 mAh a prišla mi 10000m Ah
Prodávají děsný šunty. Koule do koupele zanechala manželku i koupelnu zcela fialovou.
Objednávka i dodání proběhlo v pořádku ale z 5 ti produktů jsou 2 nepoužitelné. Golfová sada na WC přišla bez golfových míčků takže je nepoužitelná a reproduktor do sprchy spíše chrčí než hraje.
- Jsou to PŘEDRAŽENÉ DREKY.
Zboží HROZNÉ kvality, fuj.
Hasiči přístroj bar přišel poškozený,celý promáčknuty, dvířka nesedí,nejdou zavřít.
- Nedorazilo vsechno zbozi
Dorazili mi pouze dva kusy ze sesti kusu!
Zboží jsem objednala 3.12. Ale prozatim mi mebo doručeno. Nepřišla žádna informace kdy by mělo zboži dorazit.
Zboží mi nebylo doručeno, zřejmě vinou balíkovny, ale požadovala jsem doručení na jiné místo, než kam bylo doručeno a rovněž nebyl dodržen způsob platby, přestože jsem si za něj měla uhradila předepsanou částku
slabej chlast
Spokojenost
- rychlé dodání
- jeden výrobek (optická myš) byl poškozený, nevracela jsem, protože víc bych dala za poštovné. Proč nezasíláte v krabičkách?
Poslali jiné zboží...
Vypínač nelze přesunout do polohy ON, lampičku nelze rozsvítit. Stejně tak uchycení lampičky pomocí klipu je nemožné, klip lampičku neudrží. Naprosto nefunkční výrobek!
- Není to 400ml ale 350mm
Zboží neodpovídalo tomu,co jsem si objednala.Shrnu li to,je to levný brak....už nikde více z tohoto obchodu.
Cena velmi nadsazená.... -
Objednané zboží mělo být doručeno v určitý termín, který společnost garantovala nejen na svých stránkách (doručení do 48 hodin), ale i u jednotlivých produktů. Zboží ale v uvedeném termínu nepřišlo, takže jsem byla na poslední chvíli bez dárků na svatbu...