• Dobrá komunikace

Výborná komunikace se zákazníkem.

• Dobrá komunikace
    • Operativní řešení problémů
    • E-shop není propojen se skladem, chybějící zboží zjistí až při expedici

Nízké ceny
    Rychlé dodání

• Zboží dorazilo nepoškozené
    • Dorazilo správné zboží
    • Dlouhé dodací lhůty u zboží skladem

Zboží bylo skladem, v zájmu dřívějšího odbavení jsem však i přesto zvolil dražší možnost dobírky, zboží ale dorazilo až pátý den od objednání. (Dle informačních e-mailů je pomalost na straně prodejce (což však obchod v obchodních podmínkách uvedeno má), nikoli dopravce.)

Rychlost dodání

• Poměrně široký sortiment
    • Po provedení úhrady za zboží je toto neprodleně předáno k přepravě či doručení do Zásilkovny.
    • Z reklamní nabídky lze velmi obtížně, resp. vůbec nelze udělat si představu, co po objednání (jaké zboží) skutečně obdržím. Konkrétně: objednal jsem pistolku na molitanové míčky, obdržel jsem "pokus" o pistolku velmi chatrného provedení a 6 ks molitanových zřejmě šípů zakončených minipřísavkou. Ta pistolka nemůže vydržet funkční déle, jak několik hodin. Pokud by se na něj ale děcko jenom dívalo, pak vydrží i déle. Slušně je vyveden snad jenom ten dinosaurus, do kterého se má tou "pistolkou" střílet. Myslím si ale, že dinosaurus za 400 Kč je dost přepychová věc.

Obchod funguje velmi dobře. Za nedostatečný považuji popis, nebo slovní vyjádření, na jakém principu hračka - "pistolka" má fungovat, čím, jakou energii je míček /vlastně molitanový šíp/ uváděn do pohybu. Životnost - funkčnost "pistolky" je nulová. Předpokládám, že mi obchod vrátí peníze za zboží, za dopravu 65 Kč a 119 Kč poštovné za vrácení však velmi neochotně. Takže suma sumárum jsem téměř jistě tratil na této legraci 184 Kč . Udělal jsem nedobrou zkušenost, kterou snad už nebudu opakovat. Otázkou kruciozní zůstává, proč jsem obdržel de facto jiné zboží? Na druhou stranu jsem ale rád, že jsem zjistil, že tato hračka není na hraní, protože svojí konstrukcí nemůže vydržet být opakovaně funkční.
    Předpokládám, že toto moje subjektivní hodnocení nikde neuveřejníte.

nemáme objednané zboží co víc by jste chtěli vědět

První zkušenost, vše v pořádku. Dobrá informovanost o stavu zásilky.

vše v pořádku

• rychlost
    • cena

Vše ok.

• poměrně rychle dodáno
    • komunikace ok
    • dodaná pinzeta bohužel nefunkční

• CENA
    • Žel, je zle konstruováno,nejde vložit ani talíř, ani misku a pak padá kolem strouhanka, ořechy a jiné, ale to není chyba obchodu, ale výrobce,který by měl tedy přidávat i nádobu

Dobrá cena ve srovnání jiných obchodů .

• Spokojenist

rychlost, komunikativnost

• Zboží bylo doručeno včas a bez zjevného poškozeni
    • Bohužel po rozbalení pánev nefungovala, takže posílám zpátky

Rychlé dodání dobrá cena zboží

velmi rychlé dodání

• Rychlost doručení