- Velmi rychlé vyřízení objednávky a její doručení.
dobrá cena,malé poštovné
- Super komunikace
- Obchod objednané zboží nesehnal a neinformoval mě o tom. Reagovali až na můj dotaz.
- Vše bylo ok, jen doba dodání dlouhé. Ale chápu, je před Vánocemi
dlouhá dodací lhůta
vše OK.
- Cena zboží.
- zdál se velký výběr zboží
- opakované prodlužování dodací lhůty
- nejistota dostupnosti, ačkoliv byla uvedená dostupnost do 8 dnů
- neochota prodejce na požádání ověřit dostupnost u variant výrobku
- jednostranné zrušení celé objednávky, ve které byly i položky skladem, ze strany prodejce
- tento obchod považuji po této jedné zkušenosti za pouhého překupníka, který ani pořádně neví, co nabízí
Moje ojedinělá jednoznačně negativní zkušenost s e-shopem. Nabízí převážně dětské hračky, ale na rozdíl od dalších prodejců hraček, zejména těch, co provozují i kamenné obchody, zboží nabízí bez opravdového zájmu a znalosti, bez ochoty a vstřícnosti, pouze přeprodej zboží odkudsi, kde ani není schopen zjistit, jestli některé zboží mít budou nebo nebudou. Dostala jsem odpověď, že jsem někam postoupila v editaci, zatímco skladník postupně kdesi cosi ověřuje. Další odpovědí na mou nespokojenost bylo stornování celé objednávky bez dalšího. Zboží jsem pořídila jinde a obchodu, kterému objednávka za bezmála dva tisíce nestojí za trochu pozornosti, se příště vyhnu.
- Skvělá domluva, rychlé vyřízení objednávky, vyšli mi maximálně vstříc i se stornem, když jsem zjistila, že jednu objednanou věc už koupila i babička. Druhý den jsem měla zpět peníze na účtě.
Rozhodně doporučuji
Rychlé dodání
- Abych byl fer, zbozi nakonec prislo
- Objednavka bezduvodne, bez omluvy, bez odpovedi zrusena. Zadna dalsi informace.
- Po znovu objednani je zbozi najednou drazsi.
- Druhy pokus (o vice nez 100,-) drazsi nakonec vysel, ovsem komunikace a ferovost tomuto obchodu chybi.
- rychost vyřízení nákupu, cena dopravy
- rychlost dodání
- Zboží přišlo v pořádku
- Doručení trvalo déle než by si to někdo přál
- celková spokojenost
- Přijatelná cena
- obchod nabízí zboží které nemá skladem
- Spokojenost