- Velmi rychlé odeslání
- Skladem věci, které už jinde nemají
- Velký výběr Bruder a super ceny
Bez závad.
- Tovar reálne skladom
- exkluzivní výběr (Bruder)
Velmi doporučuji k nákupům. Výtečná komunikace obchodu, takže věřte, že na druhé straně je člověk, ne stroj ;-).
- Bruder hracky za bezkonkurenčnú cenu
- Rýchle odoslanie tovaru
Super komunikace, levnější než ostatní. Večer objednám a ráno si můžu vyzvednout. Spousta věcí skladem.
Stále nedorazila hračka a dokonce ani faktura.
Reakce obchodu D-Hracky.cz
děkujeme za hodnocení i když není úplně tak objektivní. Zákazník má ve všem pravdu, ale musím podotknout, že od 20.7. byla na stránkách informace, že máme do 30.7. dovolenou. Je tedy pochopitelné, že když je objednávka udělána 23.7. tak na ni nikdo v době dovolené nereaguje. Totˇjenom na upřesnění
Tým D-Hračky -
- Rychlost dodání
- Tovar reálne skladom
- Nižšie ceny oproti konkurencii
- Rýchle dodanie
- Rychlé dodání, skvělá komunikace, jsem s tímto obchodem opakovaně velice spokojená.
- Výborná komunikace
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia e -shopu
- platba zálohovou fakturou
Teprve po urgenci, začali něco dělat!
Reakce obchodu D-Hracky.cz
děkujeme za Vaši reakci a omlouváme se, že jste byl nespokojen a byl jste nucen den čekat. Standartně zasíláme podklady k platbě druhý den po vytvoření objednávky, ovšem pokud se nějaké zboží vyprodá, čekám na potvrzení od dodavatele, že ho má a budu schopen objednávku vykrýt, což trvá cca 1 den - to je to jednodenní zpoždění. Tedy 12.12. jste dělal objednávku, 13.12. jsem dostal zpětnou vazbu od dodavatele, že chybějící kus je skladem a 14.12. jste hned ráno dostal podklady k platbě. Samozřejmě díky tomu, že jsme museli čekat než nám zboží přijde, se objednávka expedovala až 19.12., za což se omlouvám.
Tým D-Hraček -
- rychlost vyřízení objednávky
Super, rýchlo bezproblémovo, odporúčam ;)
- Veľký výber
- Hlavne výborná dostupnosť skladom
- Najnižšie ceny
V obchode som našiel všetky veci od Bruder ktoré som potreboval, v ostatných obchodoch vždy niečo chýbalo a nebolo na sklade, tu som našiel všetko a dokonca za najnižšie ceny, takže super.
- Dobré ceny
- Široký výběr Bruder hraček vč. příslušenství
- Při nákupu za více než 4000 bych očekávala dopravu zdarma
- Velice rychlé vyřízení objednávky. Vše v pořádku.
Celkově na mě obchod zapůsobil, tak jako má obchod zapůsobit. Vše proběhlo rychle a bez problémů.
- Rychlé dodání zboží v pořádku.