- Zboží inzerované jako skladem prý nebylo dostupné, a proto bylo stornované.
- Info o stornování objednávky jsem dostal až po mém dotazu (po několika dnech od objednání a emailu, že se má objednávka vyřizuje), jestli je s mou objednávkou nějaký problém.
výrobek se mi moc líbí
Objednání bez problémů.
- zboží nedorazilo, dovolat se neni mozno číslo je nedostupné,
nedoporucuji
zboží dosud nedošlo !!!!!
- rychle dodani
Obědnala jsem na základě že měli zboží skladem,bohužel poslali zboží až po týdnu.
dodávka trvala dlouho, musela jsem je kontaktovat
Zjevne nepracovali mezi svatky - ale uprimne u mensiho eshopu jsem s tim uplne v pohode, zvlast kdyz jsem na zbozi nespechala, takze proc ne, maji narok na to si taky odpocnout:-) je
- platba předem a po 11 dnech nic nepřišlo. Na písemnou urgenci, žádná odpověď ani reakce od prodejce.
- ochota zaslat zboží na vícekrát, aby se stihlo dodat do Vánoc
- delší doba čekání na zboží - nekontaktovali mě sami, že jedno zboží není skladem. Po emailu ode mě ale bleskově přišla odpověď a hned zboží zaslali a chybějící poslali na své náklady později.
Celkem mě vyděsily recenze, že zboží lidem nedorazilo, když platili předem, ale mně dorazilo vše, co jsem objednala. Za sebe mohu jedině doporučit.
- Rychlost, spolehlivost
Zboží jsme vrátili v zákonné lhůtě, protože nám nevyhovovalo a bohužel po více jak měsíci nám zatím nebyly vráceny peníze. Takže zde nikdy více
- Penize vraceny rychle
- Skladem.cz nemel mnou objednane zbozi skladem
- OK
bez problému
Rychlý obchod.
- Super komunikace a pomoc při výběru uložiště
vstřícnost,rychlost
- Obchod v pohodě
- Bohužel jedna miska ze čtyř přišla rozbitá
Na čtyři misky moc velká krabice. Jedna miska rozbitá jsem zklamaný protože potřebuji 4misky. Siuda