- Nakupoval jsem lyžařšké brýle od značky OAKLEY a obchod má širokou nabídku za nejlepší ceny. Dodací lhůta brýlí do 14dnů což je dobré. Brýle se museli objednat přímo u dodavatele.
- Na eshopu je některé zboží zobrazeno jako skladem, ale ve skutečnosti není.
Obchod nemá nejlepší recenze a eshop není moc přehledný, ale objednané zboží dorazilo v pořádku.
Takže nakonec spokojenost. -
- -
- -
- Kvalitní zboží
- Skvělé ceny
doporučuji
- dobré ceny, sortiment
- nedostatečná komunikace, avizovaná doprava službou GLS, zboží přišlo Čes.poštou
- Vyhovovalo by mi, kdybych aspoň přibližně věděla, kdy zboží přijde. Po objednání jsem jen dostala potvrzení o přijetí objednávky, ale dále nebylo možné ji sledovat.
Pokud bude zboží v pořádku fungovat (jako dárek ještě nebylo předáno a vyzkoušeno), mám výhrady jen vůči informování o stavu objednávky.
- vůbec nereagovali
24.6.2014 - ráno v 6.00 objednáno - obě položky uvedeny jako: skladem
25.6.2014 - 15:00 - Zákazník: Dobrý den, prosím o informaci o stavu objednávky č.xxxxx. V eshopu je u této objednávky stále status Vyřizuje se, tak se chci informovat, jak to vidíte s termínem odeslání zboží. Děkuji za odpověď.
Bez reakce.
27.6.2014 - 05:45 - Zákazník: Dobrý den, dodnes jsem neobdržel odpověď na můj email níže a moje objednávka má stále stav Vyřizuje se. Tímto Vás žádám o STORNO mojí níže uvedené objednávky.
27.6.2014 - 06:07 - Eshop: Pěkný den.dnes by bylo vami objednané zboží odeslano.s pozdravem B.Krepela
27.6.2014 - 07:27 - Zákazník: A proč jste mi neodpověděli na můj email, který jsem zasílal 25.6.? Pochopte, že pokud v úterý objednám zboží, které je dle eshopu skladem a ani po urgenci se mi nikdo 3 dny neozve, tak objednávku stornuji.
27.6.2014 - 07:49 - Eshop: Ok.chápu mejte se
Myslím, že výše uvedené hovoří za vše ! -
Po dlouhé době maximální spokojenost s nákupem přes net. Výborná komunikace a rychlé dodání zboží.
- dostupnost zboží 5 dnů-lež
Zboží údajně dostupné do 5ti dnů,při každém telefoním kontaktu slíbeno, že zítra odešlou, po třech týdnech jsem se dočkal.
- nedodržena dodací lhůta
- nereaguji na e-mail
- slušná nabídka a možnost osobního odběru
- zatím jsem nezjistil
doporučuji
PECKA OBCHOD!
Obchod uváděl, že objednané zboží je skladem. Po několika dnech od objednání, jsem do obdchodu telefonoval, abych ověřil, kdy bude zboží odesláno. Bylo slíbeno, že druhý den. Nakonec jsem ale dostal zprávu, že zboží skladem není. Objednávka zrušena.
- Převzetí ve smluvní prodejně.
- není
- Výborná komunikace
- vstřícný přístup
- velmi rychlé dodání.
- Žádné
Doporučuji, důvěryhodný obchod.
- Nákup proběhl v pořádku, u skladové položky mě překvapila "delší" dodací lhůta...ale je před Vánocemi, takže se to dá chápat. Navíc jsem zboží ihned nepotřeboval.
- Balík ve kterém zboží dorazilo byl poškozený. Po překontrolování obsahu jsem zboží odebral. Toto ale není problém přímo obchodu, ale spíše dopravní společnosti.
- Super kvalitni jednani a ochodupomict s nakupem
Velmi solidni jednani na vysoke urovni