Rychlost, spolehlivost

• Rychlé odeslání

Bezproblémový nákup

• Rychlost, spolehlivost

• Žádné
    • Firma je evidována v programu pro možnost platby pluxeee účtem pro volný čas a e-shop tuto platbu nepodporuje , takže o ničem...

• Cena produktu,rychlost doručení
    • Pásky seštilováni kolem uší a pod bradu trochu se s tím člověk pere

Dobrý obchod..určitě doporučím dále

• Cena
    • Rychlost doručení
    • Ochota personálu při řešení žádosti přes e-mail
    • Jako zákazník bych možná uvítal vícero reakcí obchodu na negativní hodnocení zákazníků zde na Heurece. Ať si může člověk udělat lepší obrázek, jak to skutečně bylo a nemít z nákupu "strach".

Z jedné zkušenosti s nákupem, co zatím mám, vše velmi kladné. Doručení fofr. Komunikace rychlá, bezproblémová (e-mail) Bral jsem Specialized Tactic 4 helmu, super cena, hezky zabaleno, vše v pořádku. Potřeboval jsem změnit jméno na faktuře a do 30minut po odeslání e-mailu mi byla zaslaná opravená faktura. Za sebe dávám 5/5.

Jako zákazník si rád dělám představu o serióznosti obchodu i například z reakcí obchodu na negativní hodnocení třeba i zde na Heurece. Ať člověk vidí tu druhou stránku (z pozice obchodu) a né jen pohled nas****** zákazníka. Pak si jde líp udělat představu, jakou může zákazník od prodejce čekat zkušenost. Lepší než nechat negativní komentáře bez odpovědi.

Vše super

• Rychlost
    • Spolehlivost

• Rychlé dodání a dobře zabaleno

Super

Vše v naprostém pořádku, mohu doporučit !!!

• Rychlost dodání

• Zboží nebylo expedováno z důvodu dovolené zaměstnance pobočky, v níž zboží bylo skladem. To mi bylo sděleno až když jsem se informoval telefonicky. Objednávku jsem tedy zrušil. Peníze za zrušenou objednávku mi byly zaslány po více než týdnu od storna, opět až po urgenci telefonem

• Rychlost

Rychlý,jasný spolehlivý.To pro spokojenost zákazníka stačí.

Celková nespokojenost s nákupem. Nedostatečná informovanost na webu.
    Helma dorazila v krabici od jiného zboží. Stačí na webu informace - zboží není v originálním balení. Nebo odlepit cenovky z jiného zboží z krabice. Helmu jsem zde kupoval, za o něco vyšší cenu nežli jinde, protože na webu je uvedeno "integrovaný senzor pádu ANGI". Tento na helmě není. Na webu je foto pouze z přední strany, tak není možné zjistit opak, oproti jiným webům Toto zavání záměrem prodejce. Prodejce jsem o tomto informoval emailem a ani se neobtěžoval odepsat. Proto nedoporučuji tento obchod.

• Rychlost dodání
    • Žádná

Rychlé zpracování objednávky. Zboží zaslané v pořádku.