- dobré ceny
- rychlé zaslání
- rychlé dodání, kvalitní balení
Super nákup - doporučuji
Vše na jedničku. Maximální spokojenost
Super cena,rychlost dodání ,super obchod
Ochota rychlé jednání.
Zásilková služba OK. Zklamala mě však zaslaná základová barva MOTIP Plnič ve spreji - černý primer - 500 ml. Dle uvedených dat má vystačit na 4 - 5 disků kol. Stačila mi na 2 a 1/2 disku. Po té již přestala tryskat i když jsem ji ohříval v teplé vodě. Vrchní barva byla OK.
Reakce obchodu CYAN s.r.o.
děkujeme za pozitivní recenzi. Bohužel u vydatnosti je to vždy trochu zrádné. Velký význam má teplota při aplikaci, savost materiálu, velikost stříkaného disku apod. Pokud myslíte, že byl produkt vadný, zavolejte a reklamaci promptně vyřešíme.
Krásný den,
- Klára -
- Rychlost zpracování
Přehledné stránky, dobrá komunikace, rychlé dodání a kvalitní výrobky určitě zde nakoupíme znovu!
Reakce obchodu CYAN s.r.o.
Děkujeme a budeme moc rádi!
- Klára -
Vše OK, rychlost.
- Široký sortiment na skladě,rychlé dodání
- Velice rychlá reakce !
- velký výběr
- dobré ceny
- příjemná obsluha
Rychlost
Dobrá cena, rychlé dodání.
Velmi svižné doručení
- Rychlá reakce
- Odeslání zboží v den objednání
Zboží skladem a rychlé odeslání. Některé e-shopy sice inzerují zboží skladem, ale odeslání pak i po okamžité platbě trvá i několik dní.
- Důkladně zabalené
- Rychlé doručení
Obchod na 100 % doporučuji. Už jsem pár věcí zakoupil a vše bylo v naprostém pořádku.
- Rychla reakce na konkretni dotaz.
Po obdrzeni odpovedi na konkretni dotaz jsem zbozi objednala a to mi bylo obratem odeslano. Velka spokojenost.
- Rychlé jednaní