Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

• Super e-shop. Kupuji všechno možné, super zubní pasty, bezcukrové pochoutky, ponožkoboty, kosmetiku pro manželku a spoustu dalších věcí. Objednávky jsou plněny v podstatě obratem a vždy bez závad. Doporučuji všem, kteří chtějí žít bez drastického omezování.zdravě

Super e-shop. Kupuji všechno možné, super zubní pasty, bezcukrové pochoutky, ponožkoboty, kosmetiku pro manželku a spoustu dalších věcí. Objednávky jsou plněny v podstatě obratem a vždy bez závad. Doporučuji všem, kteří chtějí žít bez drastického omezování.zdravě .

• 100 %

• Skvělá komunikace
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Skvělá kvalita
    • Velký výběr sortimentu

100% spokojenost, poměr cena-kvalita naprosto odpovídá, doba doručení samozřejmě záleží na dopravci ale je vyřízena vždy maximálně do 48 hodin což je super. Dárečky k nákupu samozřejmě nechybí.

• 10 %

• Špatná komunikace
    • Problémové vrácení zboží
    • Neochota
    • Celkově špatný přístup k zákazníkovi

Nedoporučuji. Vrácení zboží byl akorát problém. Zboží bylo odesláno na adresu pro vrácení, kdy leželo 1 měsíc na poště a nikdo si ho nevyzvedl. Potr se mi zboží vrátilo zpét. V případě vrácení zboží přijdete nejen o peníze za zboží, ale i o poštovné. Víckrát nenakoupím.