- Rychlost a pán se ozval den předem,že zboží přijde následující den.
- S obchodem jsme maximálně spokojeni. Kupovali jsme zde i lednici do auta a co oceňuji nejvíce, že jsme byli vždy kontaktováni obchodem. Vše bylo vysvětleno po telefonu a k lednici nabídnuto nezbytné příslušenství, bez kterého by lednice na plyn nefungovala. Skladem je opravdu skladem, takže dodání následující den. Navíc víme, že zde funguje i servis. Obchod jenom doporučuji.
nevím
Obchod bez problémů
- Rychlé vyřízení objednávky, rychlé dodání zboží, výborná komunikace s obchodem a skvělá cena.
Obchod přívětivý k zákazníkům s dobrými cenami.
- Napriek potvrdzujucemu emailu nas nik nekontaktoval a to ar nebol vobec doruceny
Reakce obchodu COOLBOXES.EU
úplně nechápeme Vaši recenzi. Na objednávku jsme volali dne 14.04.2020 v 12:59 hod. a mluvili s panem JV, který byl uveden jako kontaktní osoba na objednávce. Výše zmíněný pán však o žádné objednávce nevěděl, poslat nic nechtěl a objednávku telefonicky stornoval. Je logické, že jsme zboží neodeslali, když kontaktní osoba objednávku stornovala.
S pozdravem,
Team COOLBOXES.eu -
- rychlost zaslání
ledničku jsem zatím nevyzkoušel, nebyla příležitost
Skúsenosti s obchodom vynikajúce, komunikácia , promptné dodanie a hlavne cena za tovar. samozrejme výhodná kúpa. môžu sa slovenské obchody učiť ako sa robí obchod. Odporúčam obchod, naozaj len pochvala.
- komunikace
- zbozi skladem
- -ultra rychle zpracovani a zaslani
- -telefonicke potvrzeni
- Rychle jednání, osobní přístup, vstřícná telefonická kominikace, kvalitni zboží, slušná cena
- Určitě doporučuji. Kvalitní obchod
Rychly obchod
- vse ok
- hlavne mi ta lednicka rychle prisla!!!
- Best prices and variety of coolboxes
- Velice rychlé jednání, objednávka odeslána týž den, kdy byla vytvořena.