Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

Velmi rychlé dodání přišlo do dvou dnů

• Bezkonkurenční ceny
    • Menší sortiment

Rozhodně doporučuji.

• dobrá domluva
    • skvěle provedené práce
    • vše rychle a kvalitně
    • velký sortiment

vzhledem k tomu, že jsem měl mobil na pokraji umrtí a mohl jsem mohl mít už jen na polici a dívat se na černou obrazovku.
    tak za den jsem měl mobil doma a byl funkční, skvělá práce.
    doporučuji.

• +Bleskové dodání
    • +Bezkonkurenční ceny a kvalita
    • +Levné poštovné

Tento e-shop rozhodně doporučuji a určitě toto nebyl můj poslední nákup v tomto obchodě.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• 80 %

• Bol som spokojeny
    • komunikace
    • rychlý servis
    • Reklamace

Reklamace se protáhla skrze svátky co byli o prázdninách ale za to oni nemůžou káždopadně jsem reklamoval ten svitíci kabel ale mužu z jistotou řici že tento obchod doporučuji ostatním!

• Rychlá komunikace
    • Maximální spokojenost s provedenou opravou
    • Bleskové vyřízení

• skvělé ceny
    • Rychlé doručení

Doporučuji k nakupování přislušenství

• Kvalitní příslušenství na Apple
    • Vynikající komunikace ze strany obchodu
    • Rychlé dodání
    • Výborná kvalita zboží
    • Bezkonkurenční cena
    • Bezproblémová platba předem *****
    • Absolutně žádné

Objednávali jsme u tohoto obchodu kožené kryty na iPhone ,
    z kvality výrobků jsme velmi nadšeni, nejen že vypadají krásně, ale perfektně sedí na přístroji - o bezkonkurenční ceně nemluvě .
    Obchod nám vyhověl i přesto, že neměl další zboží skladem a teprve jej naskladnoval , při platbě předem bleskové dodání a denní komunikace ohledně informací o zboží a stavu objednávky ,takže mohu tento obchod vřele doporučit dál.
    Rozhodně se na něj obrátíme znovu, jakmile budeme shánět další příslušenství.

• 100 %

• Kvalitní produkt za super cenu. Skvělá domluva s prodejcem. Vstřícné jednání a přístup.

Obchod doporučuji.

• 100 %

• Rychlé, vyřízení, super přístup, skvlěá cena
    • Nic mě nenapadá

Rozhodně doporučuji!

• - velmi rychlé dodání
    • - velmi kvalitní tvrzené sklo
    • - rozhodně doporučuji

Tento obchod doporučuji...