Přihlásit se a přidat recenzi

• trošku víc barev a melíru

ano

• Dobré ceny a kvalitní zboží
    • žádné

všem doporučuji

• Jelikož se jedná o obchod s vlasovými pricesky, copy atd. chybi zde vice fotografii u všech produktů.

Dobrý

• barevná varianta vlasů nikdy nebude totožná s kvalitou a barvou vlasů zákazníka, nelze stoprocentně vyhovět všem, proto je důležité nabídnout spíše přírodní vlasy, které lze chemicky doupravit dle přání klienta

jsem velmi spokojená s nákupem

• Rychlé zaslání
    • Nekvalitní zboží

První objednávka v tomto obchodě a 100% POSLEDNÍ!!!
    Objednala jsem si lidské vlasy pro metodu keratin v délce 50cm/0,7g. HORŠÍ VLASY JSEM V ŽÁDNÉM JINÉM OBCHODĚ JEŠTĚ NEOBJEDNALA,když pominu Aliexpress - z kterého tyto vlasy byly určitě také. Polovina vlasů z každého jednoho pramenu byla ulámaná do půlky nebo po délce celého pramenu a 0.7g to jistě nebylo.
    Pokud si chcete objednat vlasy odtud,tak za mě - URČITĚ NE!!!!Je to klamání spotřebitele!!!

Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU

Dobrý den, Vaše reakce nás tedy překvapuje, běžně žádný problém s vlasy zákaznice nemívají. Pokud by s vlasy byl jakýkoliv problém, můžete nám je zaslat na výměnu. Gramáž odpovídá vždy přesně. Nemůžete si ale myslet, že jedním balením za 699Kč si dostatečně hustě prodloužíte vlasy, je to jen 50 pramínků x 0,7g = 35g vlasů. Vždy doporučujeme při této metodě min. 3-4 balíčky, které již mají dohromady dostatečnou hustotu na prodloužení a zahuštění celé hlavy, jeden s 35g vlasů prostě stačit nemůže, to je třeba si uvědomit :-)

• Rychlou dodávku :)

• objednávka z pohodlí domova
    • žádné

dodají, co si objednám a za krátkou dobu

• Zajímavá cena, rychlé dodání

Určitě doporučuji, s kvalitou zboží i služeb jsem spokojena

• Rychlost
    • nic

Dobře jsem nakoupila.

• rychlost,kvalita a spolehlivost
    • zadne

vzdy jsem maximalne spokojena,jen si myslim,ze staly a pravydelni odberatele by mohli mit obcas nejaky bonus, treba postovne zdarma

• dodací lhůta,komunikace

Naprostá spokojenost

Perfektní

pred dvema tydny jsem koupila clip.in vlasy platina,dorazil mi uplne jiny odstin,spise medove barvy nez platina a strasne ridke..hlavne konce byli ridke takovy praminek jen ..vypadalo to strasne na hlave,jsem nespokojena..

Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU

Dobrý den, koupila jste si klasickou 100g sadu, naprosté většině zákaznic tato hustota naprosto dostačuje a jsou s ní velmi spokojené, kdo chce hustější, tak je vhodná sada deluxe s 200g vlasů. Sady máme vždy o několik cm delší, aby bylo možné si konečky ještě zastřihnout, to je u lidských vlasů běžné. Co se týká barvy, pokud s ní byl problém, děláme zdarma na požádání výměnu, stejně tak je možné vyměnit běžnou sadu za tu hustější deluxovou.

• široká nabídka
    • přehledné menu
    • dostupnost zboží
    • krátké dodací lhůty

doporučuji, široká nabídka zboží, nabízené zboží skladem, rychlé vyřízení objednávky,
    ochotná a rychlá komunikace s obchodem.

• - cena
    • - dodací lhůta(do 24 hod.)

Nakupovala jsem zde poprvé a byla jsem moc spokojená, protože jsem měla zásilku druhý den doma. Což jsem nutně potřebovala. A myslím si že i cena je super.
    Proto mohu obchod doporučit.

• chtěla jsem a objednala černé vlasy dorazili hnědé,musela jsem je barvit

Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU

Kontrolovali jsme Vaši objednávku, objednala jste odstín "Přírodní černá", což je taková velmi tmavě hnědá, nebarvená. Pokud jste chtěla černou jako uhel, barvenou, pak je třeba vybrat odstín "Černá", který je takový jak jste pravděpodobně požadovala. Z obrázků je to i hezky vidět :-)

Objednavala jsem jedno baleni 50cm nejsvetlejsi blond a dorazilo velmi rychle.

• Rychlá dodací lhůta
    • Dobrá komunikace

V tomto obchodě mám s příčesky velkou zkušenost. Začala jsem na 40cm a postupně čím dál delší. Objednala jsem si novou sadu, ale už nejsem tak spokojená jako předtím. Vlasy jsou u konečků prořídlé, některé z pásů jsou přišité dva k sobě, což znamená, že jdou občas vidět, jak jsou pásy silné.

Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU

Děkujeme za reakci. Co se týče sad, vyrábíme je stále stejným způsobem a stejnou hustotu již spoustu let. Někdy se stává, že zákaznicím připadá vizuálně nová sada méně hustá než ta starší, je to ale jen tím, že nová sada ještě není umytá jako ta starší. Umytím vlasy hodně nabydou vizuálně na objemu, takže potom uvidíte, že jsou naprosto stejně husté.

• rychlost,velký výběr
    • nevím nic

doporučuji

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.