- Prijala by som aj polovicne sady na kombinaciu.
- Vlasy nebyli takové co na obrázku
Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU
Koukali jsme na Vaši objednávku a objednávala jste kudrnaté clip in vlasy v odstínu tmavý melír a přesně ty stejné jako na obrázku jsme Vám i zasílali. Co Vám tedy přišlo, že nebylo jako na obrázku? Ještě jsme se s tímto názorem od jiných zákaznic nesetkali.
- velice kvalitní zboží za opravdu slušnou cenu, mohu jen doporučit.
spolehlivost, rychlost, ochota
- bleskové dodání, vlasy Clip-in perfektní
- o žádných nevím
naprostá spokojenost
- Chtěla jsem určitý odstín modré,a buhužel bylo tam jen modrá(bez označení odstínu)
Rychlost a kvalita velmi dobrá,jen v barvách by se mohli polepšit
Jsem překvapená dobrou kvalitou zboží.
Jsem spokojená, jak s obchodem, tak se zbožím, můžu jen doporučit.
- rychlost dodání
- široká škála nabízených produktů
Můj nákup ,byl spontální chtěla jsem dlouhé vlasy. Zatím odezva pouze kladná.
Přeji obchodu jen a jen spokojené zákaznice. -
- rychlost dodání,levné zboží
- o žádných nevím
- Tak určitě to, že spoustu žen si může díky vaším stránkám splnit svůj sen o dlouhých vlasech :)
- Slabiny, no poměrně předražené ceny, když se pořád zvedá DPH a doprava je taky poměrně předražená.
- Kvalita zboží
- údaje ke zboží
S obchodem jsem byla spokojena, pouze cena mi přišla dost vysoká, ale obchod se pyšní tím se s ním nakupují i profesionálové. Myslím že v něm ještě v budoucnu budu nakupovat. :)
Objednala jsem si zboží a do dvou dnů ho měla doma,zjistila jsem,že jsem objednla špatně ( chyba má né obchodu)...spojila jsem se s prodejnou vše mi ochotně vyměnili stejně rychle jako u bojednávky zaslali...mohu jen doporučit.
- -skvělá komunikace
- -zboží přesně podle popisu
- -celková spokojenost
- -nenapadá mě nic...
-rozhodně doporučuji s vláskama jsem moc spokojená ...vypadají super...jen myslím že 100 g pro husté vlasy je málo nám tak normální hustotu ani řídké ani žádnou helmu a vlásky mi stačí ...
- Dobrá komunikace.
Ten to obchod bych doporučila všem zákazníkům.
Velmi ochotně mi poradili a doporučili mi zboží,které mi opravdu vyhovuje. -
- Přehlednost, rychlost
- zboží ne zcela odpovídá obrázku
- super ceny
- super kvalita
- nevím
určitě doporučuji :)
- Nekvalitní vlasy
- Jsem velice zklamaná.Vlasy se po dvou umytích nedají rozčesat,jsou suché, zacuchané,zkrabatělé, lámou se. Bála jsem se je umýt,musela jsem 150 pramenů sundat, nešlo to rozčesat. Používám tu nejkvalitnější kosmetiku, 7 let nosím prodloužené vlasy a průběžně je obnovuji novými,za celou dobu se mi nic takového nestalo.A zkušenosti mám dost dlouho.Brečela bych.Tohle opravdu bolí.....
Nikomu bych nepřála aby si zažíl to,co já.
Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU
Je nám velice líto této Vaší zkušenosti, je to ale záhada proč se zrovna Vám toto mohlo přihodit. Tyto vlasy dodáváme již řadu let a jiným zákaznicím se nic podobného jen tak samo od sebe nikdy nepřihodilo. Neodbarvovala jste ty vlasy? Po umytí pokud máte vlasy vysušené, tak je vždy dobré používat olejíček na vlasy, aby se příliš nevysušovaly.
- Rychlá a perfektní dodávka.Pokud se vyskytne reklamace je ihned a perfektně vyřešena.
Nabídka mě zaujala na vašich stránkách.
Objednávky jsou rychle a kvalitně vyřízeny.
Tento obchod vřele doporučuji.
jsem spokojena jak s kvalitou , tak rychlým vyřizováním objednávek.