Jsem nespokojená, zboží mi nepřišlo, tak jak jsem si ho objednala, místo dvou kusů přišel jeden a když se chci dovolat na Tel číslo a vyřídit reklamaci, tak to buď nikdo nebere nebo je to obsažené. Jsem dost zklamaná za jednání a recenze nebudou uspokojive.
- Obchod vůbec nekomunikuje
Nákup z Číny přes Joom, Shein a pod., poté preposlano s příhozem dál
Údajně doručeno do 3 dnů, do dnes nic, ani email nic .
Bohužel krabice výrobku byla poškozena ne následkem dopravy zboží a lampa má velmi špatné kontakty a byla zlomená
Pokud bych jejich produkty koupil na AliExpres,nebo Temu platil bych pouze desetinu ceny a zpracování by bylo určitě lepší. Lituji,ale nechal jsem se parádně nachytat!
Spodní část my jede..zbytek vůbec..prohozeno žádná reakce
Zboží po zaplacení nedorazilo a prodejce nekomunikuje
Zboží vůbec nedorazilo, ačkoliv mělo být skladem.
Obchod vůbec nekomunikuje, na mail nereaguje.
Člověk neví, co se děje a jestli má čekat, že zboží dojde, nebo ne.
Přijde mi, že je to nějaký fiktivní obchod, zřejmě zřízen za účelem sběru dat od zákazníků (maily, telefony, adresy). Rozhodně nedoporučuji. -
- Zboží nebylo odesláno.
- Obchod nekomunikuje
Po objednávce zboží dorazila informace, že bylo vše zaplaceno. Od té doby žádná další aktualizace stavu objednávky. Ani po urgenci přes e-mail.
- Vůbec Žádnou.
- Neochota reagovat na písemný dotaz
nedoporučuji z důvodů,že výrobek nemá český návod a ani neobsahuje baterii.podle které by mohl koupit novou.Není možné zjistit typ baterie.
- Nedoručili ani potvrzení o zaplacení
- mají fajn věci
- objednávka nedorazila
- obchod nekomunikuje
zatím rozpaky
- Dobré ceny, komunikace, rychlost dodání.
Jeden ze tří portu má poškozený magnetický kroužek proto nelze použít! Je to typ ce.
- Rychlost vyřízení objednávky. Mimořádně vstřícné jednání to se jen tak nevidí!