- dobrý výběr, slušné ceny, spolehlivost
Bezpečný nákup kvalitního zboží
- dobra otviraci doba
Na tomto obchodě jsem nakoupil proto, že zboží co jsem potřeboval jinde němeli. Objednávka i odeslání zboží proběhlo standartně, problém s dlouhým dodáním byl na tradičně na straně České pošty, kterou bych za jejich práci tak akorát nakopal. Nechápu jak je možné, že zboží podané v pátek, se mi do rukou dostane až další pátek, přičemž při sledování stavu objednávky na stránce České pošty už od pondělka visel stav - Přepravováno k dodací poště - toto ale není chyba obchodu.
Jinak s obchodem jako takovým problém nemám, jen zboží které dorazilo se při pokusu o namontování do terária rozpadlo a byla nutné zboží opravit za pomocí pájky - toto ale opět není chyba obchodu ale výrobce. -
v pohodě
- dobrá komunikace
- rychlá expedice
- online a aktualní info o stavu objednávky
- v krabici byl i pytel na odpadky (sice si nejsem jistý jestli v něm nebylo něco ze zboží zabaleno), ale přišlo mi to praktické, hned při rozbalování zboží jsem měl kde vyhazovat obaly a kartony co byly v krabici
- nejde platit platební kartou online
- posílají jen Českou Poštou, takže nejde platit platební kartou ani u řidiče (takže pokud člověk chce expedici co nejdříve a nechce čekat až se převedou peníze, tak musí běžet do bankomatu a ještě si člověk připlatí za dobírku)
- Poprvé co jsem se setkal u obchodu s příplatkem za to, že si chce nechat poslat zboží jako křehké (to by snad mělo být automatické a bez příplatků)
Co je psáno výše je dostatečné :)
- Cena v akci,nabídka.
Doporučuji,není důvod ne.
- mel jsem prvni objednavku abyl jsem spokojen
- velké spektrum zboží i pro ty nejnáročnější chovatele.
- bohužel jsem nedostal odpověd na daný dotaz ke kombinaci těchto zboží:Lampa 100W UVB E27 Solar Raptor a Lampa Glow light malá.
velká nabídka zboží za dobré ceny
- eshop
- nevím o žádných
spokojenost
- rychlá komunikace
- kladná reakce při změně objednávky
- nevím o žádných
obchod určitě doporučuji
- Vyborne ceny, prehlednost zbozi
- neprisla jsem na zadne
Vyborny sortiment za vyborne ceny. S obchodem svizna a skvela komunikace.
- Zboží označeno jako skladem, ale skladem nebylo
- výborná komunikace
- okamžitá odpověď na dotaz
- rada k nakupovanému zboží
nemám žádné výhrady
- rychlost, spolehlivost
- nemá
velmi spokojen
- dobrá komunikace (přes mail)
- bezproblémové zrušení objednávek (před vyzvednutím)
- přehlednost stránek (jasná cena, dostupnost, popis, rozměry! i fotky zboží)
- jak píše v obchodních podmínkách, o 10% snížená vrácená částka při vracení zboží do 14 dnů (podáno jako manipulační poplatek, ale připadá mi, že 10% je dost neodpovídající - manipulační poplatek by např. pro velké akvárium měl být logicky vyšší než pro nějakou drobnou elektroniku stejné ceny - tedy mi toto připadá poněkud nelogické)
- Dobrá kvaliota za velmi slušné ceny
Komunikace s obchodem super,jen česká pošta je zpomalena ....
- Rychlost, cena
- prehledny a siroky vyber zbozi spolehlivost
- nema slabiny
kladny