- výběr zboží
- balení v igelitových sáčcích bez zobrazení
rychlé dodání
Perfektní obchod.
Velký výběr semen. Bleskové doručení.
Naprosto v pořádku
Široký rozsah nabízeným semínek. Rychlost dodání.
Jelikož jsem nakoupil pouze osivo, nemůžu hodnotit nijak například odrůdovou čistotu rostlin, co vyrostou, ale co se semen týče, jsou kvalitní, obchod sám je přehledný s bohatým výběrem, takže pokud budu se semeny spokojený ještě i za rok po sezoně, určitě nakoupím další
- komunikace (avizování o příchozí platbě, expedici zboží...)
- kvalitní, chutné produkty
Všechno v pořádku, až na víčko u jedné sklenice, které bylo (nejspíše vlivem přepravy) mírně naťuknuté, takže sklenice se pak velmi snadno otevřela (naštěstí ne během přepravy). Děkuji a doporučuji!
- Rychlá reakce obchodu, pěkně zabalené zboží.
Super, doporučuji.
Objednal jsem 2 sazenice habanero a jolokii a přišli krásné a silné sazenice .... A přesto že dopravu zajišťovala Česká pošta která co může to zničí tak tyto sazenice byly perfektně zabaleny a přišli naprosto v pořádku ... Obchod mohu doporučit
Vše O.K. Vstřícnost, zájem, komunikace.
- komunikace
- ochota při komunikaci, informace o zásilce (balení, odeslání)
- následné dotazy o pěstování (rady, vychytávky apod.)
- rychlost dodání a kvalita balení
- NIC
Tento obchod ze srdce doporučuji, snad první obchod napříč zbožím za který bych dal ruku do ohně. Všem vřele doporučuji a zaručuji všem, že budou stejně spokojený jako já.
- Bez poštovního a ihned.
Rychlé dodání zboží, vstřícnost při telefonním dotazu na pěstování chilli.
- produkt neodpovídá kvalitě !
Po skoro měsíci navyrostlo ani jedno semeno (10 semen každy vzorek ). Jednalo se o semena 1x Brown Bhutlah, 1x 7 Pot Trinidad Douglah Chocolate. Předpokládal bych klíčivost aspon 80 % ale eshop neuvádí nic. Semena byla nechána naboptnat a vložena do jiffu a klíčivost 0%. Proto nemohu tento produkt doporučit.
- velmi kvalitne semena objednavam uz niekolko rokov. Velmi vysoka kličivosť
- velmi chaotické objednávanie
- moznost zaplatit len prevodom
- ked uz je len prevod tak nie je k dispozícii ani QR ktorý clovek načíta ale musí pracne prepisovať č. uctu VS atd
- operativní vyřízení objednávky
- klíčivost dodaných semen chilli 0%
Dodaná semena chilli papriček klíčivost 0% (od jiných dodavatelů 90 %)
Stránky přehledné a objednávka naprosto bez problému. Kupoval jsem BBQ omáčku, kterou jsem znal z festivalu a je úžasná. Druhou položkou byla semínka a jiffy. Všechna semena bez problému vyklíčila a to i přes to, že jsem začátečník. Maximální spokojenost.