- Obchod nevím, ale zboží jsem hned druhý den odesílala na reklamaci, přestalo fungovat.
Zboží jsem vrátil i s fakturou čekám na vrácení peněz. Čechmánek
Kamera není opravdu fullHd.
Reakce obchodu Chijako
Dobrý den, velmi nás mrzí, že nejste s výrobkem spokojen.
Budeme to aktivně zlepšovat. Děkujeme.
tym chijako -
- Vše zkazil dopravce i když zboží bylo na dobírku ocitlo se Alza boxu..
- Nešlo to převzít
Reakce obchodu Chijako
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, a zároveň se Vám omlouváme za vzniklé komplikace. Nic méně řídili jsme se dle Vašeho požadávku, tedy poslat to do Z-BOX, nikoliv Alza box. Skrze Z-BOX je třeba zaplatit v aplikaci a v aplikaci Zásilkovna zpracovat k výdeji balíku.
Není to příliš jednoduché, proto doporučujeme doporučení na Vaši adresu, kde Vám kurýr zavolá a vy si balík vyzvednete a můžete zaplatit Dobírkou.
Zároveň jste uvedl, že to zkazil DOPRAVCE nikoliv my E-shop, tedy pokud budete mít v budoucnu jakýkoliv problém, můžete se nám ozvát na infolinku a můžeme to společně vyřešit.
Děkujeme za pochopení.
Team Chijako.cz -
- Objednávka rychle vyřízena, doručení v pořádku
- 0
Reakce obchodu Chijako
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši kladnou recenzi.
- Chybí český návod-.
Bez českého návodu je velice obtížné nůžky púoužívat
Reakce obchodu Chijako
Dobrý den, velmi se omlouvám, k produktu není český návod.
Nyní jsme ale přidali návod v česky.
tym chijako -
- neznám do dnes výkon el.motoru ve W a je to nutný faktor pro práci. Již mi před rokem odešel jeden motor na skoro shodné pile od vás zn. makida. dnes už vím, že měl 700W. Te váš by měl mít 1 300W. Je to pravda a jak to je s akumulátory mají výkon 7,5Ah nebo
Mám pocit že lžete v reklamách a v návodě který není česky tyto udaje nejsou. Víte vubec co jsou Waty a amperhodiy. nejste profici. Váš zákazník je v tomhle profík čau radek