Rychlost dodání, zboží od známého výrobce kvalitní. Doporučuji obchod.
Rychlost dodání.
super
- Rychlost dodání
- hezké provedení, dobrá cena
- žádná
- výborná komunikace, velmi rychlé dodání, dobré ceny, kvalitní zboží
- nevýhody žádné
výborná komunikace, rychlé dodání, velmi kvalitní zboží, výhodné ceny,
úplná spokojenost, děkuji -
- Objednávka dorazila opravdu rychle
- rychlost doručení zboží, kvalita zboží výborná,
- ok
- Rychlost dodávky zboži
Velký výběr za příznivé ceny,doprava zdarma,rychlé doručení.
- §
¨-
nakoupila jsem prvně, ale jsem spokojená
- Rýchle dodanie
- Sleva na povlečení
Krabice se povlečenim velikosti A4 v. 9 cm dorazila v obrovske špinavé krabici (60×43×32) vystlané různým odpadem, špinavé pytle, zmuchlané folie s kusy zmačkané lepicí pásky, musela jsem se tim prohrabat,abych našla zboží ,ktere jsem objednala. Docela hrůza.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Nevím jak hodnotit obchod… ale jelikož jsem se dnes rozzlobila tak aspon takhle - objednávala jsem dětskě ložní pro dceru téměř před měsícem. V obchodě jsem zaregistrovaná, tudíž jsem mohla sledovat stav objednávky kde je pořád psáno zpracováváme. Tudíž jsem předpokládala, že se ještě čeká, jelikož když jsem objednávala nebylo skladem. Ale… v po si volám pro info, a paní mi teda najde, že prý byla odeslána a dokonce vrácena a pošle mi ji teda znovu GLS. Tak čekám na info o odeslání a sms od kurýra a nic. Dnes ve ct si opět volám a prý mám zásilku na poště a může mi nadiktovat číslo zásilky. Takže dnes vyzvednuto, ale komunikace strašná. V mailu ( který kontrolovali a souhlasí) není ani zmínka o odeslaní a jakou službou. Kdybych opět neurgovala tak je zase vráceno, protože pošta nedoručila a ani lístek jsem neměla. A to podotýkám, že bylo placeno předem, takže kdybych náhodou zapomněla, tak nemám ani peníze, protože ty mi vráceny nebyly . Paní mi v pondělí řekla, že mají asi někde chybu. Ale chyba nebyla napravena. Nevím jestli budu odsud ještě objednávat
objednávka byla brzy vyřízena, zboží v pořádku
V pořádku
- kvalitní zboží