- - české výrobky
- - kvalita
- - opravdu pěkné výrobky
- - mnohde možnost úpravy na míru
- - nelze pokrýt veškerou poptávku (není slabina v pravém slova smyslu)
- - v podstatě žádné
kvalitní a pěkné české výrobky na jednom místě,
komunikující paní majitelka,
zboží skladem je prakticky ihned k odeslání,
u zboží šitého na míru je třeba počítat s delší dodací lhůtou, zboží však stojí za čekání!,
s paní majitelkou lze dojednat i zaslání objednávky po částech (zboží skladem či šité na míru), což jsem velmi ocenila,
zboží zabaleno kvalitně,
obchod určitě doporučuji -
- české zboží nikde jinde jsem bílou soupravičku pro kojence nenašla jsem maximálně spokojená
Soupravičku pro novorozence jsem koupila pro svého vnoučka.Potřebovala jsem bílou na křtiny a žádný jiný obchod ji nenabízel.Když jsem zjistila,že soupravičky šije paní z ČR,tak jsem vůbec neváhala a udělala jsem dobře.Doporučuji všem,kteří děťátko z porodnice nenesou v riflích,ale chtějí si ho užít jako miminko.
Zarazila mě cena přirážky za váhu zboží. Myslím si, že 15kilový balík není až taková bomba, abych si musela doplácet 50,- CZK za váhu. Jen díky velmi dobré ceně zboží se mi i přesto, že jsem za dopravu zaplatila 169,- CZK !(30,-kč přirážka za platbu hotovosti řidiči:-() stále vyplatilo si zboží tímto způsobem u vás objednat.
- příjemné ceny,velký výběr zboží
- dodací lhůta se mi zála příliš dlouhá
Obchůdek má velký výběr zboží a příznivé ceny. Jde o české zboží což je super,jen dodací lhůta mi přišla poněkud delší. Obchůdek přes to doporučuji.
- rychlost vyřízení objednávky
měli na skladě to, co jsem potřebovala
- Rychlost, české výrobky
- Hlavně české výrobky a krásné
- žádné
jsem spokojena ,zboží krásné ,dobře zabalené
Tyto webové stránky jsou pro mě přehledné a pěkně vytvořené.
- ochota zaslania na SK, rýchla komunikácia
určite by som ho odporučila, ja som bola veľmi spokojná
- české zboží
- pani mi hned po objednani odepsala, ze zbozi momentalne neni skladem, ale behem nekolika dni prijde dalsi varka, zda to nevadi. vitam komunikaci v pripade hroziciho potencialniho problemu!
- české výrobky
nákup zde doporučuji
komunikace výborná
dodání rychlé
pěkné české výrobky -
- nízká cena
- na stránkách uvádějí, že mají zboží skladem, přitom to tak být nemusí.
- přehledný
- přívětivé ceny
- hlavně skvělá komunikace se zákazníkem a ochota
V tomto e-shopu jsem nakupovala poprvé a byla jsem moc spokojená. Paní Peřinová byla moc milá a ochotná. Velmi oceňuji dopravu zboží do okolí e-shopu! Přeji další spokojené zákazníky
- Krásné zboží a hlavně České
- Na slabinu jsem zatím nepřišla
Vynikající komunikace,velice příjemná paní,vždy se snaží vyhovět,je to zlatíčko. A to zbožíčko,přesně pro naše česká miminka!!!!Doporučuji všem maminkámnebo v mém případě babičkám čekatelkám.
- zobrazené zboží odpovídá skutečnosti
jsem spokojená že jsem si vybrala tento obchod.do týdne jsem měla zboží doma.vřele doporučuji ostatním nakupujícím.
- Velmi operativni pristup skrze emailovou komunikaci.
- reference dostupne na internetu odpovidaji skutecnosti
- ocenuji profesionalni komunikaci (pravy opak je e-shop U Kašpárka, kde jsem byla nucena objednávku stornovat z důvodu velmi hrubého chování majitelky)
- doporučuji z vlastni zkušenosti i z toho důvodu, že popis zboží plně odpovídá skutečnosti -
- Česká kvalita.
- Využívá bohužel českou poštu.
Určitě doporučuji.
- CENA, RYCHLOST, VÝBORNÁ KOMUNIKACE