- Kvalitní produkt
- Nevkusně zabaleno v igelitovém sáčku, který byl navíc roztrhaný, jako by se v něm někdo přehraboval, doručeno ve zbytečně velké kartonové krabici, namísto praktického úložného (přepravního obalu), jednalo se o dárek.
Dobrý den, Lubomíre,
děkujeme za Vaše hodnocení. Omlouváme se za nevhodně zabalené zboží a vzniklé komplikace. V budoucnu se na způsob a kvalitu balení zaměříme a postaráme se, aby se tato zkušenost již neopakovala. Jako omluvu Vám do e-mailu zasíláme malý dárek.
Lucie,
Internetový obchod Ceskeluzkoviny.cz -
Spokojenost
- Vše v pohodě
- Vše v pořádku
dobrá nabídka,dobré ceny,dobré dodací lhůty
- Vše vyhovuje
- Dodání za více dní, než jsem očekávala
Reakce obchodu CeskeLuzkoviny.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a omlouváme se za delší dobu dodání. Z důvodu většího množství objednávek se bohužel někdy může dodací doba úměrně prodloužit. Každý den však děláme maximum pro to, aby tato doba byla co nejkratší. Děkujeme za pochopení.
Lucie,
Internetový obchod Ceskeluzkoviny.cz -
- rychlé dodání, povlečení je super
- Obrázek absolutně neodpovídá dodanému zboží a popis je taky zcela vylhaný!
Šmejd z Číny, neodpovídá popisu, vnitřek má bílou barvu místo modré, konzistence jako použitá žvýkačka, takže tuhost a odpor nula. Při použití se splácne sotva na centimetr, takže pro bolavá záda nebo kostnatá kolena absolutně nevhodný!!
Reakce obchodu CeskeLuzkoviny.cz
mrzí nás, že nejste s ortopedickým polštářem spokojená. Naše zákaznická podpora se Vás snažila kontaktovat, ale bohužel neúspěšně. Pokud byste chtěla situaci řešit, kontaktujte nás, prosím, na [email protected] a vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
Omlouváme se za komplikace.
Lucie
Spokojenost po všech stránkách
Vše OK.
Vše O.K.
- Rychle vyřízený
Spokojenost a rychlé dodání.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Jsem spokojená s obchodem,doručeno v pořádku během 3 dnů.
- je to první zkušenost s tímto obchodem a velice příjemná
- Všechno skvělé, až kdybych....
- kdybych neměla načteno z internetu (člověk si nemusí všimnout), že zboží je vakuově zabalené a paměť.pěna se do standardního formátu dostane AŽ ZA 48 HODIN, vylekala by mě zásilka. U zásilky tato info již nebyla
Dobré, standardní. Děkuji
- Komunikace, rychlost dodání